zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Problem z nowym clientem

FROGO
10-03-2004, 14:24
no wiec wlaczam tibie sciaga tam jakis pliki, pozniej pisze ze trzeba wlaczyc tibie jeszcze raz, wlaczam, klikam ENTER GAME i pisze "Unknow tibia client" czy cos tak. Ściagam calego clienta od nowa wlaczam tibie a tu na ekranie jakies mazy i tylko napisy z nazwami postaci. Co zrobic? ?(

nawigator
10-03-2004, 14:43
zaznacz opcje test server jeszcze raz i bedzie good

FROGO
10-03-2004, 14:47
k, sciaga jakies pliki. Na test sie nie moge zalogowac po mam facc i jest too many... A na normalny serw pisze unknown tibia client

behi
10-03-2004, 14:49
Odinstaluj te nowa tibie(uninstall w katalogu z gra). Sciagaj tibie jeszcze raz z www.tibia.com. bedzie git

FROGO
10-03-2004, 15:01
I jest git, tylko o mapkach zapomnialem. THX ALL :)

EDIT:
Na tibia.pl pisalo ze ma byc party mode zamiast duel, a ja mam dalej duel

roosvelt
10-03-2004, 15:10
Ja zrobiłem tak: ściągnąłem tibie 7.23 z tibia com, stworzyłem sobie folder "nowa tibia", wgrałem tam tibie 7.23, a starej tibii nie usuwałem. Teraz do test serwa używam nowej tibii a do normalengo świata uzywam starej tibii. I działa mi jedno i drugie.

FROGO
11-03-2004, 18:16
Ojojoj, znowu cos popsulem :P Chcialem zalogowac sie na test serv. Znowu te mazy. Ściągam od nowa tibie i dalej nic ;(

Vanhelsen
11-03-2004, 18:44
Jeśli zalogowałeś się na ten test server to z tego clienta jusz sie NIEzalogujesz na normalny serv :( trza ściągnąć nowa tibia, ja sam mam 2, jedna normalna druga do testa :D

FROGO
11-03-2004, 18:52
To wiem, no ale odinstalowalem tibie, zainstalowalem na nowo i mam takie mazy, obraz w oknie gry sie rozmazuje, nic nie widac, co najwyzej ruszajace sie nicki

EDIT:

Przeszukal twardziile i w katalogu Windows/prefetch znalazlem plik Tibia*****-2cffbdaf.pf. Moze to usunac, moze to to "blokuje" tibie? ?(

Polinik
13-03-2004, 11:15
Oryginalnie dodany przez FROGO
Przeszukal twardziile i w katalogu Windows/prefetch znalazlem plik Tibia*****-2cffbdaf.pf. Moze to usunac, moze to to "blokuje" tibie? ?(

W katalogu prefetch sa informacje, z ktorych korzysta windowsowy defragmentator dyskow, aby ustalic, ktore programy najczesciej sa uruchamiane. Usuniecie tego pliku nie rozwiaze Twojego problemu.

FROGO
14-03-2004, 20:42
K, jakims dziwnym trafem tibia sie "naprawila". Wielkie THX wszystkim za pomoc :)

EDIT:
Temat mozna zamknac. 8)

Sir Krisek
15-03-2004, 18:38
Jeśli chodzi o TIBIĘ MC to ona na nowej tibii chyba nie działa :( Ja i moi koledzy ściągamy i nic ... nie znam nikomu komu by chodziła...Lecz jeśli jednak to prosze o podanie stronki z jakiej można ją ścianąć lub napisać jak można ją uruchomić ...