Pokaż pełną wersje : Problem z nowym clientem
no wiec wlaczam tibie sciaga tam jakis pliki, pozniej pisze ze trzeba wlaczyc tibie jeszcze raz, wlaczam, klikam ENTER GAME i pisze "Unknow tibia client" czy cos tak. Ściagam calego clienta od nowa wlaczam tibie a tu na ekranie jakies mazy i tylko napisy z nazwami postaci. Co zrobic? ?(
nawigator
10-03-2004, 14:43
zaznacz opcje test server jeszcze raz i bedzie good
k, sciaga jakies pliki. Na test sie nie moge zalogowac po mam facc i jest too many... A na normalny serw pisze unknown tibia client
Odinstaluj te nowa tibie(uninstall w katalogu z gra). Sciagaj tibie jeszcze raz z www.tibia.com. bedzie git
I jest git, tylko o mapkach zapomnialem. THX ALL :)
EDIT:
Na tibia.pl pisalo ze ma byc party mode zamiast duel, a ja mam dalej duel
roosvelt
10-03-2004, 15:10
Ja zrobiłem tak: ściągnąłem tibie 7.23 z tibia com, stworzyłem sobie folder "nowa tibia", wgrałem tam tibie 7.23, a starej tibii nie usuwałem. Teraz do test serwa używam nowej tibii a do normalengo świata uzywam starej tibii. I działa mi jedno i drugie.
Ojojoj, znowu cos popsulem :P Chcialem zalogowac sie na test serv. Znowu te mazy. Ściągam od nowa tibie i dalej nic ;(
Vanhelsen
11-03-2004, 18:44
Jeśli zalogowałeś się na ten test server to z tego clienta jusz sie NIEzalogujesz na normalny serv :( trza ściągnąć nowa tibia, ja sam mam 2, jedna normalna druga do testa :D
To wiem, no ale odinstalowalem tibie, zainstalowalem na nowo i mam takie mazy, obraz w oknie gry sie rozmazuje, nic nie widac, co najwyzej ruszajace sie nicki
EDIT:
Przeszukal twardziile i w katalogu Windows/prefetch znalazlem plik Tibia*****-2cffbdaf.pf. Moze to usunac, moze to to "blokuje" tibie? ?(
Oryginalnie dodany przez FROGO
Przeszukal twardziile i w katalogu Windows/prefetch znalazlem plik Tibia*****-2cffbdaf.pf. Moze to usunac, moze to to "blokuje" tibie? ?(
W katalogu prefetch sa informacje, z ktorych korzysta windowsowy defragmentator dyskow, aby ustalic, ktore programy najczesciej sa uruchamiane. Usuniecie tego pliku nie rozwiaze Twojego problemu.
K, jakims dziwnym trafem tibia sie "naprawila". Wielkie THX wszystkim za pomoc :)
EDIT:
Temat mozna zamknac. 8)
Sir Krisek
15-03-2004, 18:38
Jeśli chodzi o TIBIĘ MC to ona na nowej tibii chyba nie działa :( Ja i moi koledzy ściągamy i nic ... nie znam nikomu komu by chodziła...Lecz jeśli jednak to prosze o podanie stronki z jakiej można ją ścianąć lub napisać jak można ją uruchomić ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.