zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : OrcLand

0rb
27-05-2005, 11:49
Jestem rycerzem na 25lvl 65/65 i mam zamiar za niedlugo wraz z ekipa wybrac sie do wspomnianego orclandu.
Jaki powinenem miec lvl i skile zeby blokowac w miare bezpiecznie i zeby wracalo mi sie za uhy? Jakie skile powinna miec tez ekipa (tj. paly i mag)
Bedzie tez drugi bloker ale to co mi odpowiecie bedzie sie tez jego tyczyc :)

Gzaru¶
27-05-2005, 11:57
Jestem rycerzem na 25lvl 65/65 i mam zamiar za niedlugo wraz z ekipa wybrac sie do wspomnianego orclandu.
Jaki powinenem miec lvl i skile zeby blokowac w miare bezpiecznie i zeby wracalo mi sie za uhy? Jakie skile powinna miec tez ekipa (tj. paly i mag)
Bedzie tez drugi bloker ale to co mi odpowiecie bedzie sie tez jego tyczyc :)

Dobrzeby było mieć 70/70 i najlepiej bright sword i tower/crown shield (conajmniej). Pallowi przydałobysie 70+ dista, a sorcowi ok.45 mlvl. Wtedy nie stracisz zbyt dużo UHów.

0rb
27-05-2005, 12:02
ouu.... dosyc wysokie wymagania :P
Opecnie dzierze na sobie Pset , knight axe ,i dragon shield... domyslam sie ze to za slabo.... Czy na wyzszych skilach niz 70/70 moge z takim eq startowac?
Gram na Sliverze , a tam rzeczy typu Kset, Fire axe, czy chodzby tower shield wychodza daleko z limitu moich dochodow, sa poprostu niedostepne :P

Gzaru¶
27-05-2005, 12:13
My¶le, że na skillach 70/70 w 4 osoby nie powinni¶cie mieć większych problemów. Tarcza wystarczy nie wiem jak z broni±, bo nie waliłem z axe.

Vis
27-05-2005, 18:31
Pytam tak z ciekawo¶ci... chcecie pakować się do ¶rodka twierdzy? :) Bo tam, olewajac już warlordy (liczę że nie znajdziecie żadnego;) ) niespodzianki typu 4-5 zerków mog± was zaboleć :) Poza tym niech mag i pally uważaj± - orci lubi± się przerzucać - szczególnie zerki :)
Życzę powodzenia na huncie i powrotu w komplecie ;)

Ostra-paladynka
27-05-2005, 21:14
jesli bloker nie jest noobem to wszyscy przezyja ale za uhy to sie wam nie zwroci bo loot raczej marny
jak pamietam da sie zlapac tylko 3 zerce na raz

ja bylem w dwoch ekipach
z kolega knightem lvl 28 a ja 25 pall

i z kolega 29 knight a ja 32 knight

shymchuck
27-05-2005, 22:22
Ja radziłbym lvl troche up bo jak tez 3 berki wyjd± to niech każdy ci walnie po 100, ty na lekkim green i może być nieciekawie :] A skille radze też na 70 i powinno jako¶ dawać rade

kani_mani
28-05-2005, 07:53
Ja radzę wyższy lvl, tak z 35. Pamiętam jak już zszedłem na niższy poziom, tam przy drabince 2 warlordy zlurowane. Kilka sekund i już miałem red HP, poza tym tam jest bardzo szybki resp i zanim się obejrzysz, a otoczy cię kilka berków...