PDA

Pokaż pełną wersje : Hunt na ofie

Gohan Demon
27-05-2005, 13:16
Wybralismy sie z palkiem na ofa.
http://rapidshare.de/files/2009018/of.rec.html
comment plx :p

@Maciek Dragon
Napisalo sie niechcacy podwojnego posta he? :D looz bloknol bym tego warlorda,zdziwilbys sie gdybys wiedzial do czego jestem zdolny xD
a gfb niemialem bo nikt nie sellal a czasu bylo szkoda wiec wpadlem na pomysl z ue :D

Bibek third
27-05-2005, 13:28
Łocap :D
Trza to powtorzyc :)

Maciek Dragon
27-05-2005, 22:50
Sorry!!! skasujcie tego posta bo nie chcacy dalem dwa razy tego samego sam nie wiem jak to zrobilem :)

Maciek Dragon
27-05-2005, 22:51
Filmik bardzo fajny szczegolnie dla tych osob ktore nigdy tam nie byly moga sie przekonac jaki tam fajny exp i jak tam groznie :) Tylko najbardziej mnie rozwalilo ue w ZERKI!! to byla masakra jak mozna walic ue w zerki?? ;p dlatego na przyszlosc polecam gfb bardzo przydaje sie na of i schodzi tego tyle prawie co hmm i bardziej sie oplaca gfb niz ue, a pall mial racje z tym warlordem moim zdaniem nie dalbys rady bloknac sobie warlorda poniewaz sorc na takim lvl ma bardzo malo hp i padl bys szybko i nie wiadomo czy pall by zdazyl uciec i tez by mogl pasc :)

P.S Moze mi ktos powiedziec jak sie kasuje posta bo nie chcacy dalem dwa razy?? :)

Bibek third
28-05-2005, 00:02
Tu mowi ten pall :
UE - jedyne wyjscie bo OF to pomysl nagly, z nudy, a bp gfb nikt nie sprzedawal, wiec co?? UE!! :D To takze dla efektów (no moze powiesz ze nie bylo?) hehe PEACE

Maciek Dragon
28-05-2005, 11:30
Tu mowi ten pall :
UE - jedyne wyjscie bo OF to pomysl nagly, z nudy, a bp gfb nikt nie sprzedawal, wiec co?? UE!! :D To takze dla efektów (no moze powiesz ze nie bylo?) hehe PEACE
No nie wiem czy ue wyglada efektywnie na zerkach :p Jakby na jakis dragach albo co ue to chociaz bysmy widzieli jakis duzy hit np. 600 albo co, a nie w zerki :) Sorc z takim lvl i mlvl to nawet na jedno gfb wzialby te zerki