Pokaż pełną wersje : Dlaczego temat o questach, pk, thiefah jest zakazany?
Entar Srebrna Tarcza
10-03-2004, 20:51
Dlaczego temat o questach, pk, thiefah jest zakazany?
Nie rozumiem co w tym złego jeśli sie chce przestrzec graczy przed PK'owcami i Thiefami to samo dotyczy questów.Dlaczego nie można sie podzielić wiedzą o nich?
Czekam na odpowiedzi moderatorów.
Pozdrawiam.
Edit: Co do PK by się podawało KILKA nicków osób zabitych przez danego PK(wg. mnie najlepiej byłoby min.5-6, ale po aktualce to chyba nie bedzie już potrzebne), ale problem thiefów dalej pozostaje!
Dan the Automator
10-03-2004, 21:06
1) Questy - a tibia rules czytałeś...?
2) PK i Thiefy - a kogo to obchodzi? A pozatym bedzie dochodziło do róznych przekretów typu "jego nie lubie..."~
A zreszta byl jush taki dzial o PK, i raczej malo osob tam zagladalo. Zostal wykasowany wiec po co do tego wracac:P
Bobercjusz
10-03-2004, 22:29
1. Questy są zakazane bo tak jest i już.(tibia rules jak to Dobo powiedział)
2. Thiefy i Pk nikogo nie obchodzą.(jak to Dobo i sesaj powiedział)
Kapefu?
Wojskowy
27-03-2004, 22:00
Hmmmm
zostawie to bez komętarza!
A nie przyszlo Wam do glowek, ze rozmowy na temat rozwiazywania questow, sa zabronione nie dlatego, zeby Wam uniemozliwisc dotarcie do takich informacji, a z szcunku dla tych osob, ktore wola same te questy odkrywac i rozwiazywac, bez niczyich podpowiedzi? (np. ja). Chcecie rozmawiac o questach i dzielic sie informacjami? Fajnie, ale robcie to tak, zeby osoby, ktore nie chca od nikogo dostawac podpowiedzi nie mialy mozliwosci tego czytac. Uzywajcie gg, priva na ircu, Prywatnych Wiadomosci na forum, czy jakichkolwiek innych prywatnych kanalow komunikcyjnych.
Odnośnie Pk to nikt nie chce sobie kłopotów narobić kłopotów bo często PK mają wysokolevelowyck kolegów niestety.
Z tymi pk i złodzeijami to nie chodzi tylko o to, że nikt nie chce tego czytać, ale bardziej o to, żeby uniemożliwić oczernianie innych. Ktoś mi się nie podoba, to napiszę na tibia.pl, że jest złodziejem i pk. I co? Od razu w grze wszyscy starają się omijać go szerokim łukiem, a nieco lepsi może czekają na najmniejsze potknięcie żeby mieć pretekst do zabicia. To jest główny powód.
A co do questów, to cieszę się, że tutaj trzymany jest rygor :) Jak ktoś chce cokolwiek o questach, polecam zajrzyj tutaj (http://google.pl) :]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.