PDA

Pokaż pełną wersje : Jak mam być pewny ze zapisuje sie do gildi, a nie, że hackują mi konto

Hubus Puchatek
27-05-2005, 16:43
Jak mam się zapisać do gildi. Wiem, że niektóre nooby zhackuja przez to konto. Co się dostaje jeżeli ktoś chce Cię przyjąc do prawdziiwej gildi?

Dabek
27-05-2005, 16:48
Od bycia w glidii nikt Cię nie ukradnie... żeby wstąpić do jakiejś nie musisz nikomu podawać swojego hasła (jeżeli ktoś Cię o to prosi no to raczej odpuść sobie znajmość z nim i jego glidią). Wszystko załatwiasz przez tibia.com.

Magus
27-05-2005, 16:55
Jak mam się zapisać do gildi?Normalnie, jakis tam lider daje Ci 'invite' a Ty logujesz sie na www.tibia.com i akceptujesz zaproszenie w dziale gildie.
Wiem, że niektóre nooby zhackuja przez to konto.Pierwsze slysze.Co się dostaje jeżeli ktoś chce Cię przyjąc do prawdziiwej gildi?Dostaje sie 'Invite' od lidera, badz tez ktoregos z czterech vice liderow. Wchodzisz na dana gildie na stronce CIPow i widzisz ze masz lub nie masz zaproszenia. Dalsze postepowanie opisalem wyzej.

Bart92
28-06-2005, 21:09
Zhakowac Cie mogą jedynie, jak Cie zaproszą do gildii ktora nie istnieje...jak zaczynałem grę miałem taki nieprzyjemny incydent