Pokaż pełną wersje : Zamiana postaći
Vanhelsen
10-03-2004, 23:34
Właśnie logowałem się swą postaćią na Testa (po kolejnej śmierći) kiedy to zamiast mojej postaći wlancza sie inna, Klikam Ctrl+G a tam pisze Wieszok, nagle wyllokalem rze Wieszok se wychodzi z Depo na pewną śmierć !!!
Na teście innym ludziom też się takie akcje działy, więc nie jesteś jedyny.
Jest to spowodowwane tym że setki ludzi chcą wejść na test serwer- są okrutne lagi, mass kicki oraz podmiany postaci
siema ja prawie caly czas loguje sie na inny char tylko co najlepsze wczoraj zalogowalem sie na 106 elite knight jesli niewierzycie moge wrzucic ss:P (zabilem dl :P)
Mathayus
11-03-2004, 08:45
wlasnie jiedawno zalogowalem sie sorciem na 80 lvl i puscilem
ultima explosion
hhehe
wiecie co bylo
20 trupow
Mister Knight
11-03-2004, 08:50
hehe moj dzisiaj najlepszy to byl elite knight 37 lvl vice lider ;p na edron .... zajebioza!!-
Dzisiaj wibilem sie juz na oklolo 10 postaci powyrzej 50 lvl :P
nie wiem, ja niestety moge sie logowac tylko na moje chary :(
a szkoda, z checia zalogowal bym sie na jakiegos high lvlowego palka albo sorca
A jak dzisiaj rano byly mass kicki to jak sie logowalem to mi pokazalo ze: your account is banished... Ale zaraz było dobrze... Jak ja bym dorwal hlvlowego knajta to bym cala tibie wyrzna...:D:D:D
Miałem to samo patrze a tu postac z c setem, a w dodatku babka, i po 5 sekundach kick
Wczoraj około 18 (jak tylko się dowiedziałem o test serwie) zrobiłem, co trzeba, loguje się i.. Mag na 87 lev z kilkoma bp uh'ów i sd. Od wczoraj tylko 3 razy zalogowałem się na moją postać. :D Prawie zawsze loguje się na h-lev'elowców, ale po kilku/nastu mni gry najczęściej kick:(
JA też dzisiaj zalogowałem się na 68 level palek. Ale masakra była :D
Fajnie się na inne chary loguje, ale na teście są niemiłosierne lagi ;(
teraz musze sie lognąć na typa na 80+ :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.