Pokaż pełną wersje : Wielki Głosowanie...
Chciałbym wraz z resztą użytkowników Tibii.pl Urządzić Głosowanie ( Na którym serwerze polacy są najlepsi... ) Zgłoszenia będzie mogli dawać od 28.05.2005 przez siedem dni czyli do next soboty :S
P.S Do każdego prosiłbym o uzasadnienie, i o kasowanie przez Modków Idiotycznych Postów.
Moja Propozycja --> Titania ( Jestem Lojalny jej na zawsze ;p )
Ale tak na serio to Danubia ( Tam Polaczki troche pokazali co umią, np. Dabek, Paladinka, Karwa, Undead de'Vrie )
~~~~Prosze o pomoc w sporządzeniu listy ludzi z Danubii~~~~
Character Dabek does not exist.
A jeśli Ci chodziło o "Dabeek" , to on jest na calmerze :p
Harmonia. Około 10 polaków z 100lvl
Mr Cherry
28-05-2005, 10:16
Jak narazie grałem tylko na dwóch światach...
(Chimara i Xantera)
Moim zdaniem więcej miłych Polaków jest na Chimerze
bynajmniej w Kazordoon
Tam rządzą Polacy!!
W innych miastach jest ich mniej...
Ale Kazordoon na Chimerze jest cool!
Zawsze ktoś ci pomorze...
Gromnjir
28-05-2005, 10:46
Eternia - Kazo i Ab
Chciałbym Urządzić Głosowanie ( Na którym serwerze polacy są najlepsi... ) Najlepsi pod jakim wzgledem? Wrodzonej glupoty?, zlodziejstwa, osobostych sukcesow, nawiekszej ilosci lvl 100+, a moze pod wzgledem ogolnych osiagniec?
Jasli chodzi o to ostatnie to zdecydowanie Azura.
Ja głosuje na Aldore dużo Polaków większość ci pomoże jak będziesz potrzebował pomocy.Aldora rządzi
Magic Harmonian
28-05-2005, 11:15
A ja głosuje na Saphire bo na niej aktualnie gram. ;p
Jakieś 2/3 Ab'Dendriel to polacy :D.
Filipyo'vel sisig
28-05-2005, 11:21
Antica Antica RoX
tam jest najwiecej dobrych polaków
A ja glosuje na valorie tam tez sa dobzi gracze np:
Karolinka the evill
Venzak
Kuropatva
Dak Jojo
Tissaia
Fandil ...
Solera..... Cala rodzina Mac'mannusow =p
A powiedzcie mi może jedną rzecz.. Jak możecie oceniać, który serwer jest najlepszy skoro nie graliście nawet na połowie z nich??? Idiotyczne głosowanie!!!! Rozumiem grałeś na 3-5 serwerach i spośród nich wybierasz nejlepszy... ale przecież jest też kilkadziesiąt innych..... X(
Drackmir
28-05-2005, 12:23
Celesta - No co mam pisać ? Zobaczcie sami taki np : Bubu Tao , Ne'roox , Yvo , Anielska paladynka ........ itp
Dla mnie Danubia i Aurea. Tam Polacy coś osiągneli.
PS:
Dabeek nie gra na Danubi. :)
Chessterr
28-05-2005, 13:09
Robiłem podobny temat ale mniejsza o to.
Ja chcialem potępić JULERE.
Tam polak dla polaka życzy jak najgorzej...
Już lepsi są napszykład dla polaków na Julerze brazylijczycy nić polacy...
A polacy na julerze tylko hlvl się razem trzymają. Polskie hlvle na Julerze są na chyba 3 miejscu wśró państw...
Mack Abadrak
28-05-2005, 13:30
Harmonia może i Premia, oj tak zdecydowanie premia:P
Według mnie najlepsze to Danubia, Azura i Aurea, gdyż tam jest dużo Polaków h lvli.
Kiedyś jeszcze Elysia była fajna jak było dużo Polaków h lvli, ale niestety było dużo wojen pol vs swe i Polacy przegrali i teraz prawie wszyscy h lvle z Polski hunted :(
A ja chciałbym zorganizować głosowanie, którego usera wywalić najszybciej z forum, moja propozycja: Mith -.-
malyjanek
28-05-2005, 16:53
Tak jak napisal adi olsztyn ten temat jest bez sensu bo kazdy bedzie wpisywal tu nieobiektywnie serwer na ktorym gra a po za tym kazdy z nas gra glownie na 1 swiecie a reszty nie zna wogole z wyjatkami takze temat powinien brzmiec raczej "czemu Twoj swiat jest najlepszy i uzasadnienie"
Harmonia. Około 10 polaków z 100lvl
Nie 10 tylko 11. ;)
Sir Rafiki
28-05-2005, 20:54
Na Valori tam polak ma największy lvl ponad 140+
Jeśli chodzi o to na jakim serwerze mają największe lvle i władzę, to moje propozycje to Danubia,Nova(nawet nikt nie wspomniał chyba),Aldora i chyba Azura.
a co to wogóle za temat?? po co to komu?? w jakim celu?? co chesz sie tam przenieść żeby ci potężni polacy pomagali w grze? polacy to w większośći lenie i żule "free itams plis (10lvl)". a tak na powarznie to nie da sie określić tak dokładnie tego gdzie, na jakim serwerze nasza nacja dominuje (pewnie na rzadym), jak chcesz to wiedzieć to zajrzyj do statystyk popatrz w top 100 na kazdym serwie poszukaj polaków pospisuj sobie i bedziesz wiedział
ps. do sir rafiki , pierwsze słysze żę apitov jest polakiem no ale może nie wiem, bo dotąd wydawało mi sie że najwyższym polakiem jest sir tunio, ale kto wie
Na calmerze jest dosyc dobra, polska gildia - polanie =)
Na calmerze jest dosyc dobra, polska gildia - polanie =)
Dokładnie, dobra Guildia nie znaczy ze każdy ma miec 100+ lvl ;)
MATI9630
26-10-2005, 15:38
Nie oświeżaj starych tematów..
Don Toro
26-10-2005, 15:46
Iridia-tam najlepszy jest Polak(Jurand Wyrocznia). Polacy są też na 4, ichyba 7 miejscu.
Xardas of Elera
26-10-2005, 16:03
Ja głosuje na Hiberne. Dużo polaków z czego wiele nawet bez prośby pomogą, dostałem już 39 itemow m.in 2 k army. A nawet o nic nie pytałem. Powiedziałem że mam słabe eq i zaczeli mi rzucać na depo rózne rzeczy. Okazało się że sa to polacy ;D A więc... HiBeRnA RoX
ShermanM4
26-10-2005, 21:41
Najwięcej Polaków spotykam w Ab i Kazz, na większości serwerów. Co nas tam tak ciągnie
Nova.
Undead Slayer (cos okolo 190 lvl Elite)
Miller (154 Master)
Mastro Daro (najwyzszy mlvl w tibi Level 145 Master chyba)
Nidhoog (nie bede juz wypisywal leveli)
I duuuuuzo wiecej, nie chce mi sie tutaj tego wypisywac, Spojrzcie na White Eagle.
Nie 10 tylko 11. ;)
To chyba wyraznie napisal okolo 10 :d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.