zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Mam pytanie...

Marcin Off Shadow
28-05-2005, 10:06
Czemu moje stare konto a mianowicie Marcin of shadow zostalo zbanowane na miesiac czy cos zrobilem bo nie uwazam tak anie nie mowilem o qestach nie wyzywalem wiec co zrobilem!!??

Gunir
28-05-2005, 10:08
Prawdopodobnie nie przestrzegałeś regulaminu.

Marcin Off Shadow
28-05-2005, 10:09
Praktycznie przez 3 dni nic nie pisalem tylko przegladalem i czytalem wiec za co czy to mozliwe ze modki sie pomylily??

Raul
28-05-2005, 10:41
Ilość Twoich punktów ostrzeżen przekroczyła 10. A za co je dostałeś to już sam możesz sprawdzić.

Magus
28-05-2005, 10:45
Czemu moje stare konto a mianowicie Marcin of shadow zostalo zbanowane na miesiac czy cos zrobilem bo nie uwazam tak anie nie mowilem o qestach nie wyzywalem wiec co zrobilem!!??Dostales mase upomnien za olewanie zasad forum, kazde upomnienie daje Ci jakis punkt, drobne - 1, mal3 - 3 i tak dalej i tak dalej. Jak uzbiera Ci sie 10 to automatycznie dostajesz bana. Upomnienia masz w prywatnych wiadomosciach.
Nie stosowales sie do zasad, upomnienia nic nie daly to dostales bana. Nagrabiles sobie to sie teraz nie dziw.

A tak przy okazji, to konto tez prawdopodobnie Ci zbanujemy, jak i kazde nastepne. nalezy Ci sie miesieczna pokuta za grzechy :P.

Dr. Omader
28-05-2005, 11:14
U gory forum masz przycisk "szybkie linki" jak go klikniesz rozwinie Ci sie menu i na dole zobaczysz opcje "przegladaj wlasne ostrzezenia", tam mozesz zobaczyc swoje ostrzezenia.

Dostales ostrzezenia glownie za brak szukania, zanim sie o cos zapytasz.
Zgodnie z regulaminem, to konto tez dostaje bana na 30 dni.

Bana dostaje OSOBA nie konto. Jeśli dostałeś bana nie zakładaj drugiego konta, jeśli moderator wykryje ze jesteś ta samą osoba dostaniesz ponownie bana oraz bana na IP(nie będzie nas interesowało czy masz sieć osiedlową i zbanujemy przy tym 10 innych osób. Najwyżej już oni się z tobą policzą).

Radek 666
31-05-2005, 08:42
U gory forum masz przycisk "szybkie linki" jak go klikniesz rozwinie Ci sie menu i na dole zobaczysz opcje "przegladaj wlasne ostrzezenia", tam mozesz zobaczyc swoje ostrzezenia.

Dostales ostrzezenia glownie za brak szukania, zanim sie o cos zapytasz.
Zgodnie z regulaminem, to konto tez dostaje bana na 30 dni.
A jeżeli połowa miasta(Która ma internet oczywiście ;)) ma ten sam IP? Tak jest w moim przypadku. Zakładając, że w takiej "sieci" jest 200 osób, to to jest chyba niesprawiedliwe, jak jedna z tych osób to taki "niedorozwój", który zakłada 10 użytkowników, a bana dostanie 200 osób (w tym ja :P).

Magus
31-05-2005, 08:49
A jeżeli połowa miasta ma ten sam IP? Tak jest w moim przypadku. Zakładając, że w takiej "sieci" jest 200 osób, to to jest chyba niesprawiedliwe, jak jedna z tych osób to taki "niedorozwój", który zakłada 10 użytkowników, a bana dostanie 200 osób (w tym ja :P).Trudno, jesli chodzi o dobro forum to jest to poswiecenie na ktore jestesmy gotowi. Poza tym ban na IP stosuje sie tylko w wyjatkowych przypadkach. Zwykle ban na wszystkie dotychczasowe konta + kilka nastepnych starcza by skutecznie zniechecic delikwenta.