Pokaż pełną wersje : MaX Pk-25 osób pada!
Elysian Warior
28-05-2005, 13:38
Na początku słabo, ale potem lepiej.
Nieźle jak na tak niski lvl:
http://rapidshare.de/files/1512183/pkej.rec.html
Z tibia.pr
nono zaraz sciagne ;) i dam komenta ;))
JESTEM PIERWSZY!!! PIERWSZY RAZ :d:d:
Żałosne.... A czytałeś regulamin ?
OMG ładnie to wymyślił. Całe miasto opanowane przez ciała zabite przez tego gościa. Wielkie gratz
Bongozzpl
28-05-2005, 14:17
1. Nie twoj film~
2.Stary film
3.Nie masz zgody na zamieszczenie filmiku , wiec nie zamieszczaj -.-'
Wielki MarIuSzzo
28-05-2005, 14:21
Niezla masakra. Fajnie sie patrzylo na noobki ktore myslaly ze cie zabija. Tyle fragow i tylko white skull. Bardzo fajny filmik.
vizjereia
28-05-2005, 14:24
czy moglbys to umiescic na innym serwie bo mam przekroczony limit sciagania (nie sciagalem nic od 2 godzin z "rapidasza" a nie jestem w sieci -.-) obojetnie na jakim moze to nawet byc z godzinnym limitem np. interia albo onet itd.
Bongozzpl
28-05-2005, 14:43
Niezla masakra. Fajnie sie patrzylo na noobki ktore myslaly ze cie zabija. Tyle fragow i tylko white skull. Bardzo fajny filmik.
Zrozum ze to nie on ten filmik zrobil, on jedynie zamieszcza filmiki innych ludzi i zbiera za to laury.
You have requested 19494 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately.
This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy.
In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit.
Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access!
Prosil bym o zrehostowanie na www.tibicam.com B)
Elysian Warior
28-05-2005, 16:51
Oczywiście, że nie muj , bo koles na filmiku po portugalsku mówi.
Umieszciłem ten filmik, bo jest fajny a wiele nOObow nie potrafilo by go odnalesc na portugalskiej stronie!!
This IP *** is not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault.
Maybe you use a proxy-server. Premium-users are not affected by this ban. Maybe you might want to get a PREMIUM-Account, too.
It is just a one-time fee and you will have access instantly. Please see our big FAQ, if you still have questions. X(
o co come on ?
Johny Rambo
28-05-2005, 21:49
Nie no nic ciekawego :)
zartuje filmik spoko :)
Bongozzpl
29-05-2005, 00:58
Oczywiście, że nie muj , bo koles na filmiku po portugalsku mówi.
Umieszciłem ten filmik, bo jest fajny a wiele nOObow nie potrafilo by go odnalesc na portugalskiej stronie!!
Ten sam film na tibia.de jest -.-'
Czy tak ciezko na tibia.de wejsc i poszukac na forum?
Wielki MarIuSzzo
29-05-2005, 11:17
Zrozum ze to nie on ten filmik zrobil, on jedynie zamieszcza filmiki innych ludzi i zbiera za to laury.
Pisalem mojego posta, jak twojego jeszcze nie bylo. A ze pisalem go tak dlugo to juz inna sprawa.
Matekneo
29-05-2005, 20:16
Gratz dal tego gostka ;] To bylo piekne pk ;] cale miesto chyab za nim latalo ;p To mi przypomina granie na dolerze hehe :D Warto poogladac chociaz filmik nie jego, omg ludzie wezcie loozik, co z tego ze nie jego wazne ze jest... :P Odczepcie sie ;]
This IP (C*** ci do tego) is not allowed to use the free-service anymore today. We detected very extreme downloads. Don't worry! This has not to be your fault.
Maybe you use a proxy-server. Premium-users are not affected by this ban. Maybe you might want to get a PREMIUM-Account, too.
It is just a one-time fee and you will have access instantly. Please see our big FAQ, if you still have questions.
moze by tak rehost na www.tibicam.com ??:> <3
Was po*******ilo z tym rapidshare? boze trudno wejsc na tibicam.com i tam uploadowac filmik? nie ma czekania i zadnych ***anych limitow... X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
Elysian Warior
01-06-2005, 13:54
Dobrze jyuz dobrze
bnie garanczkuj sie
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.