zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Badzmy madzesi od Brazylijczykow!!

Dowizul z Inferny
28-05-2005, 16:50
W sieci znalazlem rewelacyjny program tlumaczacy miedzy soba jezyki:
angielski, chiński (tradycyjny i prosty), niemiecki, francuzki, grecki, wloski, japonski, koreanski, portugalski (brazylijski), rosyjski i hiszpański. Moze on ułatwic konwersacje z Brazylijczykami i innymi nacjami w tibii. Ten program znajduje sie TU (http://www.worldlingo.com/en/products_services/worldlingo_translator.html)

P.S

Program zaiera też opcje www translator`a i eM@il translator`a

P.S2

Gdy sie dowiecie powiedzcie kiedy brazylijczycy zamierzaja przeprowadzic ostateczny atak na Inferne :D

p.l
28-05-2005, 16:53
eee, Ty może lepiej wpierw naucz się pisać?

Gunir
28-05-2005, 16:55
Linha stupid, por favor colse ele!

Berials
28-05-2005, 16:57
re: UP, UP

Dokładnie to samo miałem zamiar mu napisać.

re: Dowizul z Inferny

Naucz się Polskiego języka, wtedy narzekaj na innych. Zresztą, jeśli powiesz do Brazylijczyka jakieś słowo w jego języku to on zasypie Cie długim monologiem którego tłumaczenie tym programem troche Ci zajmie. Wyjdzie na jedno, nie dogadasz się ! Już lepiej rozmawiać łamana Angielszczyzną niż łamaną Portulagijsczyzną.

Dowizul z Inferny
28-05-2005, 17:06
No zaczolem poprawiec bledy ort.

@Beraials

to powiesz mu: "Pode o yu falar lentamente?? I`m nao bom no português" lub "Espera. Fale lentamente. I`m usando um tradutor "

Berials
28-05-2005, 17:11
re: UP

Powiedziałbym mu to gdybym wiedział co to znaczy :).

edit:
Tam pisze coś w rodzaju: "Nie jestem Brazylijczykiem, czekaj, pisz wolniej bo używam tłumacza."

ps: Ale zauważ że aby używać tego tłumacza musisz również znać Angielski gdyż nie ma tam możliwości tłumaczenia na lub z, języka Polskiego.

re: DOWN
Hebrajski mi się akurat podoba, a widziałeś kiedykolwiek język Henochiański? Nie to patrzcie : Ol sonuf vaoresaji, gohu IAD Balata, elanusaha caelazod: sobrazod-ol Roray i ta nazodapesad, Giraa ta maelpereji, das hoel-qo qaa notahoa zodimezod, od comemahe ta nobeloha zodien; soba tahil ginonupe pereje aladi, das vaurebes obolehe giresam.

Znaczy to :Jam twoim władcą, rzekł Pan Ziemi, siłą wychwalaną ponad i poniżej, w którego rękach słońce jest błyszczącym mieczem, a księżyc ogniem przebijającym na wskroś, którego szaty twoim są ubiorem i który oświetla je światłem piekielnym.

Mack Abadrak
28-05-2005, 17:13
A ja nie lubie polaków, którzy nawet po polsku nie umieją pisać, a chcą się portugalskiego uczyć -.-

Ale morzemy bydź lepzi, naudżmy zię tego ih portógalskiego i bendzie qul

Ty piszesz po hebrajsku chyba, więc połowy i tak nie mogę odczytać, ale kit...

eerion
28-05-2005, 17:16
Z takimi ludźmi jak ty nigdy brazylijczyków nie rpzegonimy
Zresztą nie wuazam że przegonimy.
Widzisz- Polacy mają olbrzymi odseetek noobków. Brazylijczycy - też niektórzy nie greszą inteligencją,a le średnio brazylijczyk jest ok. 1,5 lepszy od Polaka.
To że poznasz ich język - nic ci zaprawdę nie ma, bo trzeba coś mieć jeszcze między uszami, a to co widze u polaków to mnie szlag trafia.
Poznałem paru brazylijczyków - część z tibii (mądrzejszych i troche głupszych) oraz parunastu z tibiaBR.com
I muszę przyznać ze są to o wiele przyjemniejsi ludzie niż spotykam wśród polaków - oczywiście mówie ogółem, bo są tacy lduzie tutaj których mi Brzylijczyk niezastąpi.
Ale mówie o ogóle.
Jak tak mam mówić
to
Brazylia rox!!
El Brasil es mejor que Polonia
Poza tym...
<edit>
Nie zauważyłem czegoś ;)

Plastex
28-05-2005, 17:17
olhe em mim! eu sou brazul.:)

Badzmy madzesi od Brazylijczykow i nauczmy sie swojego ojczystego jezyka

Pacek
29-05-2005, 09:45
stary alt ci się zacioł czy co?? znalazłeś normalny translator i czym sie tu podniecać, brazole zaatakują inferne w 30 lutego 1995r o godzinie 16:78,5min

barnaba knight
29-05-2005, 11:40
Ja sie w pelni zgadzam z Ville Vallo. Nauczmy sie najpierw pisac po polsku a dopiero pozniej uczmy sie Portugalskiego. Bo denerwujace jest jak sie powtarza kazdemu z osobna jak sie pisze jakis wyraz.

Elvan Darkito
29-05-2005, 12:03
Ja sie w pelni zgadzam z Ville Vallo. Nauczmy sie najpierw pisac po polsku a dopiero pozniej uczmy sie Portugalskiego. Bo denerwujace jest jak sie powtarza kazdemu z osobna jak sie pisze jakis wyraz.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D jaki noob (łagodnie określone) mówi innym żeby się pisać nauczyli a sam nieumie