Pokaż pełną wersje : Exp (Doświadczenie) a skille
hell fire
29-05-2005, 10:53
Witam.Przeważnie gram knightem i odpoczątku skiluje nawet nie próbuje expić.
Tylko zastanawia mnie jedno, często spotykam osoby mające sporo wiekszy lvl odmnie majace sporo gorsze skile odemnie posługujace się podobna bronia do mojej nawet czesto takal sama a zabierajal sporo wiecej obrazen niz ja dla monsterow. Czy lvl ma cos do zadawanych obrazeń , czy to moze jakis kompletny fart B) (piszcie i pomozcie)
Level nie ma nic do zadawanych obrażeń. Jak Ty to nazwałeś to kompletny fart.
Skąd wiesz, że mają gorsze skile? Powiedzieć można wszystko.
Moim zdaniem lvl WPŁYWA na zadawane obrażenia... Bo porownajmy sobie 100lvl ze skillami 80/80 i lvl 50 z tymi samymi skillami.... to nie mowcie ze jest tak samo....
hell fire
19-06-2005, 00:55
moj kolega uzywal mc i kozystal z moiej postaci do skilowania mialem lepsze skile od nniego on mnial wiekszy lvl i wiecej zabieral eq mielismy taki sam :confused:
moj kolega uzywal mc i kozystal z moiej postaci do skilowania mialem lepsze skile od nniego on mnial wiekszy lvl i wiecej zabieral eq mielismy taki sam :confused:
Masz dobre skille bo jedziesz na mcq! Haha! ;) I nie gadaj, że kolega! (żartowałem...a może nie?)
@topic
Tak lv MA BARDZO DUŻO do zadawanych obrażeń. Lv 50 ze skillami 80/80 bedzie bił słabiej niż 70 z tymi samymi skillami! Gdyby nie miał gra nie miałaby sensu (chociaż i tak nie ma :P).
Lvl x razy wyższy zapewne leje więcej bo ma lepszą broń. Możesz mieć większe skille ale waląc np. serpent swordem na pewno obrażenia będą mniesze od typa który ma BSa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.