Pokaż pełną wersje : Nielegalne Serwer ? co i jak?
Hades Druid
29-05-2005, 14:25
Czesc slyszalem o nielegalnych serwerach wie ktos cos o tym jezeli tak to niech ktos mi poda informacje jak mozna dolaczyc sie do takiego serwera i czy mozna zrobic taki serwer i jak wiem ze nielegalne serwery sa (nielegane) ale mnie wkuzaja swiaty na kturych jest pelno pk a na swiecie non pvp nie chce grac dam pzyklad mialem 19lvl zabil mnie pk dla jaj i stracilem 10k exp pracowalem na te 10k expe 3 dni prosze powiedcie jak zrobic nie legalny serwer plzzzz. ;(
malyjanek
29-05-2005, 14:42
pewnie chodzi o OTS ale to zakazane :P
Hades Druid
29-05-2005, 14:44
Wiesz jak sie robi te serwery ja zaryzykuje plz powiedz
Wiesz jak sie robi te serwery ja zaryzykuje plz powiedz
Nic z tego, rozmowa o OTS jest na tym forum zakazana...
evilKRIK
29-05-2005, 14:47
Nie można tu gadać o OTS, ale na tibia.xx.pl można, zeby nie było nie mówie ze tam jest OTS, no i nie mówie ze nie ma ;)
Powiem jedno - Jesli nie chcesz ginac to ots nie jest miejscem dla ciebie.
Czesc slyszalem o nielegalnych serwerach wie ktos cos o tym jezeli tak to niech ktos mi poda informacje jak mozna dolaczyc sie do takiego serwera i czy mozna zrobic taki serwer i jak wiem ze nielegalne serwery sa (nielegane) ale mnie wkuzaja swiaty na kturych jest pelno pk a na swiecie non pvp nie chce grac dam pzyklad mialem 19lvl zabil mnie pk dla jaj i stracilem 10k exp pracowalem na te 10k expe 3 dni prosze powiedcie jak zrobic nie legalny serwer plzzzz. ;(
Idź na posterunek policji i powiedz, żeby cię nauczyli jak okraść bank. potem wróć na forum i przemyśl czy nadal chcesz wiedzieć.
Ludzie czy wy serio jestescie tak leniwi ? powiedz, ile czasu zajelo ci napisanie tego , zeby ci ktos jednak powiedzial jak zrobic otsa? a ile bedziesz ew. musial czekac az komus sie zechce wszystko dokladnie ci wytlumaczyc? a teraz powiedz ile czasu zajmnie ci wpisanie na google - open tibia server ew. ots, nie mowiac juz o tym abo poszukac na innych stronach o tibii ktorych w polsce nie brakuje, eh..
(...)i jak wiem ze nielegalne serwery sa (nielegane)
Ten tekst mnie poprostuy rozwalil!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.