zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ciekawy sposob treningu na non PvP

Pieter
29-05-2005, 15:46
Mialem zrobic z tego poradnik ale "nie mam uprawnien" wiec zamieszczam to tutaj ;]

a więc: sorc/druid czaruje monka, nastepnie ropujemy sobie ghoula ktory tego monka atakujel a my atakujemy ghoula :D i to cala filozofia.

Screen z takiego treningu na non PvP. SS wiecej wyjasni niz ja :P Jest troche nieczytelny ale widac o co chodzi :D:D:D

http://img.photobucket.com/albums/v112/zwooorek/Maytki/asd.jpg

To moze byc jedna z lepszych metod treningu na non PvP. Comment plx :D

Wypas
29-05-2005, 15:48
No metoda całkiem niezła ale ja tam dalej wole slimy. ;)

Tygryseq
29-05-2005, 15:50
***owe- Nie da się zaatakować summona na no-pvp -.-

@edit:

jak już zropniesz to będzie bił Ciebie.

Dwimenor
29-05-2005, 15:50
Jak to dobrze, że nie wiesz jak i gdzie zamieścić poradnik......

Screen z takiego treningu na non PvP. SS wiecej wyjasni niz ja
Napewno. Gdyby brać pod uwagę tylko twój opis, do niczego by się nie doszło.

Pozatym ghul za wolno się leczy przy wyższych skillach.

Sozemego
29-05-2005, 15:51
to nie summon, tylko ropniety ghoul....

Pieter
29-05-2005, 15:52

@edit:

jak ropniesz i dobrze ustawisz monka to bije jego... a pozatym o to chodzi.. nie bijesz summona tylko ghoul go bije... a Ty ghoula

Ice'Berry
29-05-2005, 15:53
Spadłeś mi z nieba :P
Dobra metoda zaniedługo spróbuje zastosować :D

Wypas
29-05-2005, 15:53

@edit:

Robisz monka potem ropiesz ghula i all do dziury monk zostaje i ghul go bije.

Adaras
29-05-2005, 17:47
Jest tylko jeden problem - po 5 minutach Ghoul się przerzuci :P

By$iu
29-05-2005, 17:52
Ja ghoula klade na pare strzalow z knife, moze do ~70 skila jest to dobre, ale potem bez sensu.

songo sayan
29-05-2005, 18:02
Ja ghoula klade na pare strzalow z knife, moze do ~70 skila jest to dobre, ale potem bez sensu.

Looooooooooool. :D

Gryzul
29-05-2005, 18:08
No dobra ale ten monk to tez troche many kosztuje sorka albo druta a pozatym watpie czy jakiemus sorkowi chce sie tak tkwic w tym ghous landzie zebys ty sobie podrasowal skills :p Jestem czesto w gl no to moze wpadne kiedys i popatrze :D ja tez z harmoni :P ;)

phoneix
29-05-2005, 18:11
Looooooooooool. :D

Bysiu ma 108lvl wiec pewnie kladzie ghoula kilkoma :}

Pharaun
29-05-2005, 18:25
Wg. mnie rewelacja xD

Petozu2
29-05-2005, 19:07
ciekawy sposob :) ja tam jak mialem knight to preferowalem slimy :)

Pani samo zlo
29-05-2005, 19:08
dobre ale za duzo przy tym roboty... standardowo wole 2 wild warriory :P

Pieter
29-05-2005, 19:45
Jest tylko jeden problem - po 5 minutach Ghoul się przerzuci :P

Jezeli tak powiesz to powiesz zle :P Wypas (ten co napisal 1 posta) skilowal razem ze mna na 1 ghoulu przez ~3h i ani razu sie nie przezucil

@By$iu:

ja - 76/75 (po dedzie ='( )
wypas - 77/76

skilowalismy z sicklow jakies 3h i tak co godzinke przestawalismy na chwile zeby ghoul sie na full uleczyl :>

@Gryzul:
A co do summonowanego monka, to jak komus zaplacisz to napewno Ci kilka godzin postoi, bo w sumie co za roznica... czy na gl czy pod dp ? :D nawet tam lepiej bo ma blisko wode. A ten nasz sorc to kolega, ktory skonczyl z Tibia,a teraz go poprosilem zeby wbil i tylko afkowal :P Czyli.. rob jak na pvp: trade - BUY MONK ^^

-Res-
29-05-2005, 19:50
Bysiu ma 108lvl wiec pewnie kladzie ghoula kilkoma :}
Songo to kumpel z Xantery i na 68 chyba lvlu ma 94 w swordzie (cus kolo tego) - wiec wie :P

Wypas
29-05-2005, 20:01
Ghul był niczego sobie do skilowania do czasu aż jeden noobek go nie uklepał. :(

Nosfe Draconis
29-05-2005, 20:53
ok, BUY MONK plax !! ja tez z harmonii, z checia potrenuje z wami chlopaki bo skille mizerne, pow. 75/75 nie wykraczaja :(

Asenion
30-05-2005, 06:55
Sposób dość znany więc niczego nowego nie odkryłeś,no ale przynajmiej niektórym pomogłeś.

Wypas
30-05-2005, 11:53
@up

Mało ludzi tak treni na non pvp ja jeszcze nikogo niewidziałem kto by tak robił. ;)

Kine Nobi
30-05-2005, 13:11
ja kapuje o co chodzi
ty niby jestes ten co czaruje ale ty zamieniles sie w monka ropneles ghoula i muwisz ze ghoul wali monka bo widac czarne obramowanie naokolo ghoula i cave rata to znaczy ze cie bije a ty niemozesz byc czarujacym bo zaden stwor cie by nie ***al (oprucz ps'a)
wiec tu nie cwanuj -.-
mam talent do odgadywania
P.S.a i jeszcze wylonczylem nicki zeby nie ujawnic ze jestes zamieniony w monka

khazad
30-05-2005, 13:15

@edit:

e tam. ropujesz dziada, summonujesz monka, zchodzisz na dol, liczysz do 3 i wchodzisz do gory. ghoul bedzie atakowal monka. monk nie zniknie i bedzie wszystko ok

Pieter
30-05-2005, 13:56
ja kapuje o co chodzi
ty niby jestes ten co czaruje ale ty zamieniles sie w monka ropneles ghoula i muwisz ze ghoul wali monka bo widac czarne obramowanie naokolo ghoula i cave rata to znaczy ze cie bije a ty niemozesz byc czarujacym bo zaden stwor cie by nie ***al (oprucz ps'a)
wiec tu nie cwanuj -.-
mam talent do odgadywania
P.S.a i jeszcze wylonczylem nicki zeby nie ujawnic ze jestes zamieniony w monka

hmmm....
1) pisze sie nie cwaniakuj a nie nie cwanuj :P
2) nicki wylaczone bo czarujacy ma podobny nick do wypasa i byscie sie pluli ze mc
3) z tego co wiem knightem nie mozna sie w potwory zamieniac, a jak mi nie wierzysz ze knightem jestem to www.tibia.com -> Master Zewcio plx
4) czarujacy stoi na gorze i zaden stwor go nie bije
5) jak bym gral czarujacym (postacia na gorze) to tam by byl srodek ekranu... a jest na postaci w outficie pacc ...

P.S nie masz talentu, tylko wyobraznie .....
P.S2 jak nie wierzysz to nagram Ci filmik ....