Pokaż pełną wersje : Droga do Bazyliszka ;]
Matekneo
29-05-2005, 18:51
Wiem, ze nie zrobilem nic wielkiego pokazujac ta droge, nie jest trudno sie tam dostac i wogole, ale zauwazylem ze wiele osob nie wie jak tam dojsc i dlatego daje ten film ;]
http://rapidshare.de/files/2050678/Bazyliszek.rec.html
wiesz powiem ci ze troszku dziwne to co zrobiles bo moim zdaniem to kazdy kto gra dobrze w tibie wie gdzie to jest a noobam na co to? B)
FIRE KLAPI
lvl:15
mlvl:23
profesja:sorc
TITANIA
Volerasi
29-05-2005, 19:13
Nie każdy wie jak dojśc do bazyliszka....
Uważam że dobrze zrobiłes zamieszczając ten filmik
Tygryseq
29-05-2005, 19:17
@edit:
Po obejrzeniu w całości film sux. ALe mi droga do bazyliszka WOW... TEMAT DO SKASOWANIA.
EEE kiepski filmik , niby o bazyliszku a tam tego bazyliszka nie ma.
Archdevil Tarzan
29-05-2005, 19:19
troche bez sensyu ten film bo po co komu ogladać bazyliszka. jednym slowem film dla noobów.
A co byscie chcieli zeby wam pokazal jak do niego dojsc? omg zastanowcie sie -.-
Zavitase
29-05-2005, 19:32
tytuł powinien byc droga do zobaczenia bazyliszka a nie droga do bazyliszka
Fajny filmik neewbim może sie przydać. A tak na marginesie masz ten sam pokój w gh co ja :p
Matekneo
29-05-2005, 20:06
;] cesze sie ze film sie podobal. Moze juz taki byl ale wiele noobow i tak tamtego nie zobaczy. LOL ktos napsial nie pameitam kto ze tam nawet bazyliszka nie ma.... omg...pomysl co piszesz plx?
A po co wogule ten bazyliszek.Co on daje.Bede wdzieczny za pomoc. :)
Nooberski film. Co za noob zabija potwory do trenienia?
23:48 Tock Rayn: idziemy
23:48 Tock Rayn: do niego
lol :D
Taki film był już dawno i nawet było go widać a w tym tylko nie pokazałeś go.. Następnym razem mógłbyś wymyślić coś ciekawszego.
Matekneo
30-05-2005, 07:40
LOL... Byl pokazany bazyliszek, nie wzialem torcha bo zapmnailem chociaz jego swiatlo i tak by tam nie sieglo, a na utevo luxy nie marnuje swiatla poniewaz jak juz to monitor mam jasny i dosyc dobrze widze w tych ciemnosciach ;] Jak nie wiezysz ze tam byl to poptarz na lsite battle i na ekran jak wydaje dzwieki...
Niektorym graczom ne pewno sie przyda(szczerze to sam nie wiedzialem jak tam dojsc, a teraz sie tam wybiore) Thx za film
Matekneo
30-05-2005, 17:21
NP ;] hyhyyhyhyhy
up, up nieprawda ze film dla noobów, wielu ludzi nie wiedzialo gdzie mozna zobaczyc bazyliczka (w tym ja :]). Mi sie przydal filmik.
-=DanieL=-
30-05-2005, 17:51
film może być. Ale wy jesteście noobami którzy nieumieją uszanować ,że ktoś trenuje ;]
Master Knight de'Vere
30-05-2005, 19:50
LOL -.- poprostu nooby i tyle... Weź zmień nazwe tematu do nie pokazujesz drogi to bazyliszka... gdybyś pokazał całą droge i stanął sobie koło niego to ja rozumiem ale tak to każdy noob może go zobaczyć...I nauczcie sie, że jak ktos treni to sie nie zabija mu potworów...Ah te nooby -.-...
Uhm.... mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.- Troche Tock zrabał ze zabil kolesiowi potworki :/ Niewiem jak inni ale na filmiku bylo wyraznie widać basyliska na battle.
Moze bys chociarz swiatlo zapalil
-=DanieL=-
30-05-2005, 22:53
Uhm.... mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.- Troche Tock zrabał ze zabil kolesiowi potworki :/ Niewiem jak inni ale na filmiku bylo wyraznie widać basyliska na battle.
"mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.-". Nikt ci tu nie karze siedzieć ani oglądać tych "10 postów" ;)
Mopsmaster
31-05-2005, 19:36
o.O do tej pory myslalem ze basilisk to mit :P thx za film :)
ejj wiem ze to siara ale nie umiem otwoerac w tym za............. rapidsharze filmow plzzzzzzzzzzzzz pomożcie
Lord_Walik
07-06-2005, 23:07
Sory za takie nooboskie :( pytanie ale co to jest "BAZYLISZEK" to jest drag czy cos? ThX z gory :baby:
nooby napewno to jest harmonia pozneje po paru nickach w twoim vip to jest server non-pvp weic prawie nkt ci nieuszanuje treningu to jeden z powodow czemu tam niegram a co do filmu ja niewidzialem bazyliszka nawetna battle hyba slpey jestem a nie sry mozna zauwazyc przez kilka sekund
a bazyliszek to jest zwiazany z questem ale nikt go nierozwiazal albo nikt sie niepochwalil
Bardzo możliwe że basilisk quest nawet nie istnieje (patrz: lista questów).
Uwazam ze dobrze zrobiles zamieszczajac ten filmik tutaj. Ja noobem nie jestem a nigdy nie wiedzialem jak do niego dojs bo porpsostu mnie to nie obchodzilo i do niczego nie bylo potrzebne. Teraz cos dla tego cxo napisal ze ten filmik jest dla noob'ow:
1. Ty mi raczej na nooba wygladasz 15 lvl i 23 mlvl nice poprostu (no coments)
2. Pewnie gdyby nie Twoi lepsi kumple to nigdy bys tam sam nie doszedl
3. Chyba wystarczy noobku :D
Watewim
Swiat - Mythera :D
Skills - 82/80 :cup:
Lvl - 45 ;)
Profesja - Knight
Matekneo
16-06-2005, 14:08
ejj wiem ze to siara ale nie umiem otwoerac w tym za............. rapidsharze filmow plzzzzzzzzzzzzz pomożcie
Wchodzisz w link, dusisz free a ptoem jedziesz na dol strony i czkeasz az skonczy sie odliczanie i pokaze sie link, potem klikasz i wybierasz do kad ma sie sciagnac proste? Noobami to jestescie chyba wy omg. Tock zabil te potwory no i co miale na to jakis wplyw? Nie. Cos ci sie nie podoba to nie pisz tego tutaj i wyraz wrazenia w ciszy i wygarnij mu co trzeba o tym zabijaniu. Film noobski nie jest, bo wiele osob mowilo, ze nie sa noobami ale gdzie baziliszek ejst to nei wiedzili i dziekuja za film. Ty tez kiedys napewno tego nie wiedziales. Odpuscie sobie takich komentarzy.
Sory za takie nooboskie :( pytanie ale co to jest "BAZYLISZEK" to jest drag czy cos? ThX z gory :baby:
Obejrzyj flm to sie dowiesz a nie zadajesz takie bezsesowne pytania.
nooby napewno to jest harmonia pozneje po paru nickach w twoim vip to jest server non-pvp weic prawie nkt ci nieuszanuje treningu to jeden z powodow czemu tam niegram a co do filmu ja niewidzialem bazyliszka nawetna battle hyba slpey jestem a nie sry mozna zauwazyc przez kilka sekund
a bazyliszek to jest zwiazany z questem ale nikt go nierozwiazal albo nikt sie niepochwalil
No i co z tego ze harmonia i ze poznajesz po paru nickach? Kogos to interesuje? - Nie. To jest film o tym jak dojsc do bazyliszka a nie o harmonii noobach itp. ani nie o tym czy jest zwiazany z jakims qestem.
Calkowicie sie z toba zgazdam ;] Tock je zabil a nie ja to co wam nie pasi? I ci ldzuie OMG w kazdym temacie, no prawie kazdym jest mowa ciagle o tmy samym i bezsensu gadacie ciagle to samo. wystarczy Jeden raz kazdy przeczyta jak nie masz nic madrego do powiedzenia to nie gadaj.
Chlopie jak to ma byc droga do bazyliszka......
Dziwne ze go tam niebylo, uciekl ci z obiektywu??
Ehh.....Nakreciles film o czyms innym niz w tytule....
Jednym slowem to twoja glupota X(
Łagodny Zefir
08-07-2005, 20:52
Cool! Pierwszy raz wiem gdzie to dokładnie jest! Dla mnie bomba! ;]
_aNeptiS_
08-07-2005, 23:02
@edit:
Po obejrzeniu w całości film sux. ALe mi droga do bazyliszka WOW... TEMAT DO SKASOWANIA.
Ojeja chłopak sie cieszy ze nagral film..daj spokój
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.