zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Droga do Bazyliszka ;]

Matekneo
29-05-2005, 18:51
Wiem, ze nie zrobilem nic wielkiego pokazujac ta droge, nie jest trudno sie tam dostac i wogole, ale zauwazylem ze wiele osob nie wie jak tam dojsc i dlatego daje ten film ;]
http://rapidshare.de/files/2050678/Bazyliszek.rec.html

klapi14
29-05-2005, 19:03
wiesz powiem ci ze troszku dziwne to co zrobiles bo moim zdaniem to kazdy kto gra dobrze w tibie wie gdzie to jest a noobam na co to? B)

FIRE KLAPI
lvl:15
mlvl:23
profesja:sorc
TITANIA

Volerasi
29-05-2005, 19:13
Nie każdy wie jak dojśc do bazyliszka....
Uważam że dobrze zrobiłes zamieszczając ten filmik

morwi
29-05-2005, 19:14
taki film juz byl...

Tygryseq
29-05-2005, 19:17
@edit:

Po obejrzeniu w całości film sux. ALe mi droga do bazyliszka WOW... TEMAT DO SKASOWANIA.

Gezuz
29-05-2005, 19:18
EEE kiepski filmik , niby o bazyliszku a tam tego bazyliszka nie ma.

Archdevil Tarzan
29-05-2005, 19:19
troche bez sensyu ten film bo po co komu ogladać bazyliszka. jednym slowem film dla noobów.

phoneix
29-05-2005, 19:27
A co byscie chcieli zeby wam pokazal jak do niego dojsc? omg zastanowcie sie -.-

Zavitase
29-05-2005, 19:32
tytuł powinien byc droga do zobaczenia bazyliszka a nie droga do bazyliszka

Gzaruś
29-05-2005, 19:53
Fajny filmik neewbim może sie przydać. A tak na marginesie masz ten sam pokój w gh co ja :p

Matekneo
29-05-2005, 20:06
;] cesze sie ze film sie podobal. Moze juz taki byl ale wiele noobow i tak tamtego nie zobaczy. LOL ktos napsial nie pameitam kto ze tam nawet bazyliszka nie ma.... omg...pomysl co piszesz plx?

korba
29-05-2005, 20:25
A po co wogule ten bazyliszek.Co on daje.Bede wdzieczny za pomoc. :)

OGEST
29-05-2005, 20:33
Nooberski film. Co za noob zabija potwory do trenienia?

Mummy
29-05-2005, 23:45
23:48 Tock Rayn: idziemy
23:48 Tock Rayn: do niego

lol :D

Kooowal
30-05-2005, 06:20
Taki film był już dawno i nawet było go widać a w tym tylko nie pokazałeś go.. Następnym razem mógłbyś wymyślić coś ciekawszego.

Matekneo
30-05-2005, 07:40
LOL... Byl pokazany bazyliszek, nie wzialem torcha bo zapmnailem chociaz jego swiatlo i tak by tam nie sieglo, a na utevo luxy nie marnuje swiatla poniewaz jak juz to monitor mam jasny i dosyc dobrze widze w tych ciemnosciach ;] Jak nie wiezysz ze tam byl to poptarz na lsite battle i na ekran jak wydaje dzwieki...

peki89
30-05-2005, 08:10
Niektorym graczom ne pewno sie przyda(szczerze to sam nie wiedzialem jak tam dojsc, a teraz sie tam wybiore) Thx za film

Matekneo
30-05-2005, 17:21
NP ;] hyhyyhyhyhy

Hupe
30-05-2005, 17:37
up, up nieprawda ze film dla noobów, wielu ludzi nie wiedzialo gdzie mozna zobaczyc bazyliczka (w tym ja :]). Mi sie przydal filmik.

-=DanieL=-
30-05-2005, 17:51
film może być. Ale wy jesteście noobami którzy nieumieją uszanować ,że ktoś trenuje ;]

Master Knight de'Vere
30-05-2005, 19:50
LOL -.- poprostu nooby i tyle... Weź zmień nazwe tematu do nie pokazujesz drogi to bazyliszka... gdybyś pokazał całą droge i stanął sobie koło niego to ja rozumiem ale tak to każdy noob może go zobaczyć...I nauczcie sie, że jak ktos treni to sie nie zabija mu potworów...Ah te nooby -.-...

Stalmir
30-05-2005, 20:21
Uhm.... mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.- Troche Tock zrabał ze zabil kolesiowi potworki :/ Niewiem jak inni ale na filmiku bylo wyraznie widać basyliska na battle.

Intenso
30-05-2005, 21:01
Moze bys chociarz swiatlo zapalil

-=DanieL=-
30-05-2005, 22:53
Uhm.... mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.- Troche Tock zrabał ze zabil kolesiowi potworki :/ Niewiem jak inni ale na filmiku bylo wyraznie widać basyliska na battle.

"mnie dziwi cos na tym forum...... jeden coś powie to 10 postów o tym samym i po co to? -.-". Nikt ci tu nie karze siedzieć ani oglądać tych "10 postów" ;)

Mopsmaster
31-05-2005, 19:36
o.O do tej pory myslalem ze basilisk to mit :P thx za film :)

kylu
07-06-2005, 13:21
ejj wiem ze to siara ale nie umiem otwoerac w tym za............. rapidsharze filmow plzzzzzzzzzzzzz pomożcie

Lord_Walik
07-06-2005, 23:07
Sory za takie nooboskie :( pytanie ale co to jest "BAZYLISZEK" to jest drag czy cos? ThX z gory :baby:

Czester
08-06-2005, 16:03
nooby napewno to jest harmonia pozneje po paru nickach w twoim vip to jest server non-pvp weic prawie nkt ci nieuszanuje treningu to jeden z powodow czemu tam niegram a co do filmu ja niewidzialem bazyliszka nawetna battle hyba slpey jestem a nie sry mozna zauwazyc przez kilka sekund
a bazyliszek to jest zwiazany z questem ale nikt go nierozwiazal albo nikt sie niepochwalil

Guzik
15-06-2005, 16:09
Bardzo możliwe że basilisk quest nawet nie istnieje (patrz: lista questów).

Watewim
16-06-2005, 12:33
Uwazam ze dobrze zrobiles zamieszczajac ten filmik tutaj. Ja noobem nie jestem a nigdy nie wiedzialem jak do niego dojs bo porpsostu mnie to nie obchodzilo i do niczego nie bylo potrzebne. Teraz cos dla tego cxo napisal ze ten filmik jest dla noob'ow:
1. Ty mi raczej na nooba wygladasz 15 lvl i 23 mlvl nice poprostu (no coments)
2. Pewnie gdyby nie Twoi lepsi kumple to nigdy bys tam sam nie doszedl
3. Chyba wystarczy noobku :D

Watewim
Swiat - Mythera :D
Skills - 82/80 :cup:
Lvl - 45 ;)
Profesja - Knight

Matekneo
16-06-2005, 14:08
ejj wiem ze to siara ale nie umiem otwoerac w tym za............. rapidsharze filmow plzzzzzzzzzzzzz pomożcie

Wchodzisz w link, dusisz free a ptoem jedziesz na dol strony i czkeasz az skonczy sie odliczanie i pokaze sie link, potem klikasz i wybierasz do kad ma sie sciagnac proste? Noobami to jestescie chyba wy omg. Tock zabil te potwory no i co miale na to jakis wplyw? Nie. Cos ci sie nie podoba to nie pisz tego tutaj i wyraz wrazenia w ciszy i wygarnij mu co trzeba o tym zabijaniu. Film noobski nie jest, bo wiele osob mowilo, ze nie sa noobami ale gdzie baziliszek ejst to nei wiedzili i dziekuja za film. Ty tez kiedys napewno tego nie wiedziales. Odpuscie sobie takich komentarzy.

Sory za takie nooboskie :( pytanie ale co to jest "BAZYLISZEK" to jest drag czy cos? ThX z gory :baby:

Obejrzyj flm to sie dowiesz a nie zadajesz takie bezsesowne pytania.

nooby napewno to jest harmonia pozneje po paru nickach w twoim vip to jest server non-pvp weic prawie nkt ci nieuszanuje treningu to jeden z powodow czemu tam niegram a co do filmu ja niewidzialem bazyliszka nawetna battle hyba slpey jestem a nie sry mozna zauwazyc przez kilka sekund
a bazyliszek to jest zwiazany z questem ale nikt go nierozwiazal albo nikt sie niepochwalil

No i co z tego ze harmonia i ze poznajesz po paru nickach? Kogos to interesuje? - Nie. To jest film o tym jak dojsc do bazyliszka a nie o harmonii noobach itp. ani nie o tym czy jest zwiazany z jakims qestem.

Calkowicie sie z toba zgazdam ;] Tock je zabil a nie ja to co wam nie pasi? I ci ldzuie OMG w kazdym temacie, no prawie kazdym jest mowa ciagle o tmy samym i bezsensu gadacie ciagle to samo. wystarczy Jeden raz kazdy przeczyta jak nie masz nic madrego do powiedzenia to nie gadaj.

Sumsaij
08-07-2005, 19:23
Chlopie jak to ma byc droga do bazyliszka......
Dziwne ze go tam niebylo, uciekl ci z obiektywu??
Ehh.....Nakreciles film o czyms innym niz w tytule....
Jednym slowem to twoja glupota X(

Łagodny Zefir
08-07-2005, 20:52
Cool! Pierwszy raz wiem gdzie to dokładnie jest! Dla mnie bomba! ;]

_aNeptiS_
08-07-2005, 23:02
@edit:

Po obejrzeniu w całości film sux. ALe mi droga do bazyliszka WOW... TEMAT DO SKASOWANIA.

Ojeja chłopak sie cieszy ze nagral film..daj spokój