Pokaż pełną wersje : Dragon Lord Solo 43lvl Knight
Witam.Chcialbym pokazac moje 2 solo dl w zyciu :) . Jeszcze w tym samym dniu padlem ze swojej glupoty, bo bawilem sie jeszcze z DL'ami i wracalem bez uh.... poison od scorpiona mnie dobil ..
http://www.tibicams.com/cams/Dragon lord solo.rec
Pozdro All
mam sprawe jestem nowym użytkownikiem mam pytanko jak mam założyć własny temat?? :D
Maciek Dragon
29-05-2005, 20:31
Fajny filmik i zarabiste skills!! Tylko nie rozumiem czego na Dl'a sciagneles axe ringa?? :)
Lord_Walik
29-05-2005, 20:34
GZ solo dl'ka ale skili co tylko mozna pozazdroscic :P
Oby tak dalej GZGZG
Grundos'clubbaser
29-05-2005, 20:42
Gratz 1 zsolowanego DLa... ale aż mnie zkręciło jaki masz potencjał, szkoda że nie miałeś 210 + hitów ;P.
Volerasi
29-05-2005, 20:49
Gratz 1 dl'a ;] a skilli to nie jeden by ci pozazdrościł 90/90 o lol to się nazywam good skills :P
Gz dla solo, skile muuuuuuuaaaaaaa, a slaby loot to podstawa dli :>
nO ku*** chlopie wiekie GRATZ dla cibie naprawde a te skille to nabiles naserio zaje***** , MLV tez wypasiony
PS:mozna cie do skillowania wynajac :P
(sry za wulgaryzmy ale musialem )xD
JESTES CHWALA KNIGHTOW CZLOWIEKU
Tygryseq
29-05-2005, 20:53
gratz gratz!
OBY tak dalej
Wielkie GRATZ!! Ze ci sie chcialo skillowac :evul: jestem pod wrazeniem trzymaj tak dalej ;)
Wymi@t@cz
29-05-2005, 21:18
Masz Zajefajne skille :) :) .... chyba kazdego marzenie takie miec... gratz solo DL'a.
Sir Emilio
29-05-2005, 21:32
Hmmm... jakby to ujoc....
Na temat skili : O M G ludzie na 80 lvlach czesto o takich marzą ...
A co do solo to gratz nie rozumiem tylko czemu nie zalozyles axe ring, no ale to juz twoja sprawa.
Hehe no nie ma co sie oszukiwac troche musialem sie napracowac na te skille :P A co do tego dlaczego Ringa nie zalozylem... hmmmm.... sam nie wiem, ale Ring to tak jakby dopalacz, a chcialem to zrobic calkowicie bez "pomocy" :D troche glupie no ale tak juz mam ;)
Lord Stel
29-05-2005, 22:12
Wielkie GZ filmu, skilli i Mlvl :o
Też mnie dziwi, czemu zdjąłeś Axe Ringa, może wolisz go zurzyć na warlocki :D
Widzałem runki Explo, mogłeś je wykorzystać :] Czekamy na more....
Wielkie GZ filmu, skilli i Mlvl :o
Też mnie dziwi, czemu zdjąłeś Axe Ringa, może wolisz go zurzyć na warlocki :D
Widzałem runki Explo, mogłeś je wykorzystać :] Czekamy na more....
Na takim małym levelu troche trudno jest walić z explo i się uhać. ;)
Ej ti ti :P Gratz solo, współczucie głupiej śmierci ._."
Widzę, że nawet do VIPów się załapałem;p
Miisq :*
Gratki za dl'ka xD
Ale ty masz cool farta do scorpionków :P zeby tak bezsensownie dednąć :) Mogłeś wziąść więcej uh <fri itanz plax> :P
P.S.
1 film który ogladalem na TibiCam <noob plx>
A teraz odrabiasz skille przy mnie -,-
-=DanieL=-
30-05-2005, 23:35
mam sprawe jestem nowym użytkownikiem mam pytanko jak mam założyć własny temat?? :D
":D:D" Biedny chłopak złamane oko i niewidzi dobrze strony! :( Aha gdyby ci jeszcze jakieś "sensowne " pytania naszły na łepetyne to skorzystaj z "magicznego" przycisku "SZUKAJ" :D
shymchuck
31-05-2005, 17:09
Yeah człowieku jakie skile i mlvl też zarypisty! Filmik spoko ale skille the best :D
B
U
M
P...
... Nie chce byc na 2 stronie xD
\,,/ (-.^) \,,/ •ş°”¨¨”°ş•congratulations•ş°”¨¨”°ş• \,,/(^.-) \,,/
skili I Dl-a
gratuluję,filmik dobry.mam pytanie:na czym robiłeś skille;.?a może to tajemnica;p
gratuluję,filmik dobry.mam pytanie:na czym robiłeś skille;.?a może to tajemnica;p
Odpowiem za niego.
Training Center Eternia nad elfami z ludźmi ewentualnie ghoul :D
To samo co my wszyscy :P
Hehe - i znowu widać że skill'e to połowa sukcesu :D GZ !
Tasiorstrasz
03-06-2005, 22:08
Wszystko piekne gdyby nie to ze masz Desefa w VIP-ach , jeszcze tylko Jahiery tam brakuje :< :P
A jaki masz problem do Desefa i Jaheiry frajerze ??
No i powracam tutaj :) Przykro mi, ale wiecej filmow z Andreffa nie bedzie :)
Aktualnie skills 88/88.. raz padlem przez glupote a 2 raz od czlowieka.. ale sprawa zalatwiona.
Jesli by ktos chcial, to jestem w stanie sprzedac swojego chara
Andreff
knight 88/88
6mlvl
Eternia
<pm lub gg:4449474>
keylogger nie sciagac :baby:
----------------------------
fajny film skille tez fajne :p
oj nie zauwazylem... edit :P
Chce napisac ze oficjalnie skonczylem z tibia z powodu Hacka. Koles ukradl mi postac, gadu-gadu i e-maila. Nic nie odzyskalem. Wiec Koniec.
Życze Wszystkim powodzenia w tej grze.
Fillipex
01-11-2005, 09:56
Bo qrwa to jest wszystko posrane... zrobisz sobie za***ista postac, meczosz sie z e skilami a tu jakas qrwa wezmie i shakuje postac i wszystko c*** strzelil...
matekk fst bolt
01-11-2005, 17:45
hyh:D cool
Gz skille masz za***iste Pozdro
hail furora 8o
a ona mowi,ze butelka dzisiaj wazniejsza dla mnie:D:D
Are so buecouse stary nie wiem od czego zaczac... :) Moze od tego ze skile masz WYJECHANE :cup: <rox> i szczerze mowiac zazdroszcze ci ich na takim lvlku takie skile... :p A wracajac do dla to szczere Gratz Sam bym tego lepiej nie zrobil :P. A nawiasem mowiac ile bierzesz za godzine skilowania :P :D
Banshe ___
10-11-2005, 17:43
ma ktos eq na rooku na harmoni?? :p bo chcialbym sobie tam pograc gratz skili
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.