Pokaż pełną wersje : miasto minosów
No wiec chce z kolegami iść do miasta minosów (nie pamiętam jak sie nazywa) A koledzy to:
Paladyn 39 lvl, skile 70/65
Paladyn 36 lvl skile 74/66
Knight 29 lvl skile 66/64
Knight 30 lvl skile 64/58
Jak myślicie, przeżyjemy?? I jeszcze jedno pytanie. Czy moglibyśmy iść do orc forest? czy nie mielibyśmy szans?
Miasto nazywa sie MINTWALIN.
Mozecie smialo isc. Oczywiscie bez UH sie nie obejdzie, ale nikt nie powinien zginac. Na orcland tez mozecie, ale polecam raczej 'przedmiescia' niz sama fortce.
Polecam berserkery w orc landzie :P
Oryginalnie dodany przez Xodapi
No wiec chce z kolegami iść do miasta minosów (nie pamiętam jak sie nazywa) A koledzy to:
Paladyn 39 lvl, skile 70/65
Paladyn 36 lvl skile 74/66
Knight 29 lvl skile 66/64
Knight 30 lvl skile 64/58
Jak myślicie, przeżyjemy?? I jeszcze jedno pytanie. Czy moglibyśmy iść do orc forest? czy nie mielibyśmy szans?
Moim zdaniem za duzo ludzi jak na Mintwallin.Spokojnie moze tam isc jeden pall powyzej 30 levelu(ja krazac po miescie nei zuzywam zadnych uhow, wystarczaja mi vity i regeneracja many).W 4 ciezko bedzie wyciaganc dobry exp.Problemem jest amunicja, bo idzie strasznei szybko tam(mozna zwykle mino bic spirami z tarcza, ale ciagle zmienianie kuszy z tarcza i spirami to jest problem).
juz temat jest o mino to dorzuce swoje pytanie, gdzie jest takie miejsce, zeby byly tam tylko zwykle mino do treningu?? zadnych archerow plz :) bo nie mam zamiaru lurowac zwyklych z miejsca gdzie sa magi i archery :)
Oryginalnie dodany przez driud
juz temat jest o mino to dorzuce swoje pytanie, gdzie jest takie miejsce, zeby byly tam tylko zwykle mino do treningu?? zadnych archerow plz :) bo nie mam zamiaru lurowac zwyklych z miejsca gdzie sa magi i archery :)
Dwa takie respawny sa w podziemiach Foldy. Zwykle mino sa rowniez na darashii (powierzchnia).
kiper200
12-03-2004, 16:30
jak pojedynczy resp to najlepiej 1 poziom jaskini na Flodzie albo 1,2 poziom podziemi pod zamkiem w ab
chociaz sa tam tez inne potwory
Oryginalnie dodany przez Magus
Oryginalnie dodany przez driud
Dwa takie respawny sa w podziemiach Foldy. Zwykle mino sa rowniez na darashii (powierzchnia).
Jedno takie miejsce znam. To tam na foldzie, gdzie są pod ścianami fieldy różnorakie :D .
Ale gdzie jest drugi?
Map plz
Moim zdaniem za duzo ludzi jak na Mintwallin.Spokojnie moze tam isc jeden pall powyzej 30 levelu
Sobie expic na bramie tak, jak wejdzie do miasta to moze miec spore nieprzyjemnosci.
re: Zwykle mino
Jesli masz ochote sie przedzierac przez hordy innych minosow to jest kilka miejsc w Mindwil gdzie sa spawny tylko zwyklych minosow (na poludnie od miasta szukaj).
@Monoron
Respow mino na foldzie jest 4 (na 99%), w tym w 2 wystepuja rowniez archery. Z mapka nie chce mi sie bawic - wybacz, ale w tych respach jest na tyle malo archerow ze nie powinny byc grozne (mile widziane HMM) wiec mozesz spoko zwiedzac.
Mathayus
13-03-2004, 14:11
napewno przezyjecie chyba ze bedziecie stac w miejscu i dac sie lac hehehe jest was czworak wiec zawsze ktos kogos moze uhnac
:))
polecam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.