Pokaż pełną wersje : Piramida na Hibernie i Drag Solo 22 lvl :>
Drag Solo by Idman (lajt):
2x red hp :> (oszczedzam UHy, a nie nie umiem sie UHac..)
Dobre Skille - warto obejrzec :>
http://www.tibicams.com/cams/Idman-Drag.rec
Piramida w Ankh zbudowana przezemnie i jakiegos goscia ktorego nie znam :)
http://www.tibicams.com/cams/piramida.rec
Budowalem jeszcze mur z parceli przez pustynie (taki przez ktory dalo sie przejsc, nie jakis blokujacy), ale jakas 18 lvl k**** mi go ciagle niszczyla.. pff.. tylko kase na parcele zmarnowalem.
Nowohucianin
30-05-2005, 16:41
Knight powiezmy ze ma 605 hp uha się za około 260+/- wiec bedac na red hp i sie uhajac nic ci to nie da
chyba ze cie uha drut/sorc albo paladyn
Maciek Dragon
30-05-2005, 16:53
Knight powiezmy ze ma 605 hp uha się za około 260+/- wiec bedac na red hp i sie uhajac nic ci to nie da
OMG knighty nie uhaja sie az tak slabo tylko musza sie wczesniej uhac a nie czekac az wejda na red i wtedy dead!! Jakos knighty blokuja demony od bardzo dawna i widzialem filmiki ze knight mial red hp i potrafil samemu tak sie leczyc szybko ze nie padl!! :p Fajne obydwa filmy gz dla ciebie :) I gz tych skilli bo naprawde masz dobre :)
Nie wiem co w tych postach bylo na temat filmow :>
Co ma knight z 605 hp do filmu z 22 lvl palka? Ja nie mam 605 hp i szybko nie bede miec :>
No, ale knight UHajacy sie na red to idiota. Jak ma sie 53 lvl knighta (mialem - 860 hp chyba byl max :) ) i ma sie 500hp to mozna spoko sie UHac, a nie jak niektorzy UHaja sie na 250-400 hp (nawet na DL), bo mowia ze UH oszczedzaja.
No, ale w wykonaniu 22 palka to moge troche przyoszczedzic :>
Niby kase mam, ale miedzy innymi dlatego ze jej nie marnuje na takie g"ó"pie UHanie albo na piramide :> hehe.. ale zeby 50+ knight kradl ~50 gp z piramidy (i to na filmie) to kicha maksymalna. Podchodzi mowi ze fajna piramida i zaczyna zloto i moje scarab coinsy zbierac. Jak skonczylem filmik to jeszcze 3 parcele (nie uzywane) ukradl :>
Taka bida na Hibernie czy co?
-=DanieL=-
30-05-2005, 18:21
na 22lvl 605hp? .... matematyka plx..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.