Pokaż pełną wersje : Goryl w tibii !!!
Ostatnio spacerujac po kazo natknelismy sie na GORYLA i postanowilismy go zlapac...
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/goryl.rec
Podziekowania dla calego "LOL team": Stalmir, Sul i Lord Dragkonis.
P.S: Jak sie komus nie podoba to odpowiadam: "Sztuka dla sztuki" :P
Olorion.
30-05-2005, 16:21
omfg :S ale syf -.-
Maciumba
30-05-2005, 16:21
Lol Team :d:d:d Gratz Najs Film
mi bład wyskakuje...
Nie wiem czemu, sprobuj skopiowac link i wkleic do paska adresu.
Koki the Knight
30-05-2005, 16:33
Ja niemoge tego filma ściągnąć :/
Pisze że exploler nie może pobrać pliku.. cos takiego ::/
Maciek Dragon
30-05-2005, 16:38
To jest zalosne jakis gosciu udaje malpe i oni ja lapia. Normalnie jak dzieci jakies i szkoda czasu na to!! masakra
Sanderos
30-05-2005, 16:39
Troche glupie. Troche bardzo.
Koki the Knight
30-05-2005, 16:40
Dobra zadziałało.. ale kapiasty.. gościu udaje małpe.. :/ i zamykaja go w płapce z parceli -.- bezssens :/
Wielki MarIuSzzo
30-05-2005, 16:46
Porazka -.-
A co chcieliscie zobaczyc? To sa ludzie bez poczucia chumoru, idzcie lepiej dalej trenic skille :P
Maciek Dragon
30-05-2005, 17:13
A co chcieliscie zobaczyc? To sa ludzie bez poczucia chumoru, idzcie lepiej dalej trenic skille :P
No napewno nie to co zobaczylismy!!!! Ze jakis ziom udaje malpe!! Totalna masakra
dobre,dobre :P
Ci ludzie ktorzy poszli oobejrzec "goryla" to tez aktorzy?
Jak masz taki syf zamieszczać na forum to zaznacz plik TibiCam***** wciśnij Shift+Delete i potwierdź Enterem.
Ani to śmieszne, ani to mądre....
Wayne Rooney
30-05-2005, 19:02
Co to qr..... jest o ja wale. Wezcie idzcie malpa w tibi Omg. Żal . WOle Krokodyla
Wkurzony
30-05-2005, 19:23
Co to qr..... jest o ja wale. Wezcie idzcie malpa w tibi Omg. Żal . WOle Krokodyla
a ja wole słonia :D
Adrian-13
30-05-2005, 19:47
Ludzie wogule nie macie poczucia humoru X( . Nie bawi was ta małpa?
Stalmir i reszta lurez. :D
P.S Też gram na Harmoni
Nie wiem jak wy ale ja sie z tego łachałem tym bardziej ze sam w nim występuje :P Wkoncu trza sie oderwac od ciagłego expienia,skillowania,huntow co nie? :P Można powiedzieć ze odnieślismy sukces :P Jak patrzyłem to chyba 25 naraz ludzi ogladalo temat xD
dobre,dobre :P
Ci ludzie ktorzy poszli oobejrzec "goryla" to tez aktorzy?
Wlasnie to jest najsmieszniejsze ze nie, to byl spontan :D Szkoda ze tak malo ludzi bylo w depo :(
No naprawde nie wiem jak mam to ujac... zalosne? idiotyczne? Jak patrze na takie cos, to sie zastanawiam, dlaczego ludzie nazywaja sie "wyzsza inteligencja".
mi sie tam podobalo tibia jest zrobiona tak aby mozna bylo robic rózne smieszne rzeczy np. budowac zamki z parceli robic zoo czy lapac goryla ;)
mi sie tam podobalo tibia jest zrobiona tak aby mozna bylo robic rózne smieszne rzeczy np. budowac zamki z parceli robic zoo czy lapac goryla ;)
ooo, i jeden z nielicznych który wie o co chodziło w tym filmiku :P
No naprawde nie wiem jak mam to ujac... zalosne? idiotyczne? Jak patrze na takie cos, to sie zastanawiam, dlaczego ludzie nazywaja sie "wyzsza inteligencja".
A ty sie tak nazywasz? Bo nie widac? ;)
Knight Lukasz
30-05-2005, 20:35
GRATZ nice ( jeszcze nie ogladalem ,ale szczegol 8o )
:cup: Hail Szlachta Polska :flaga_pl: :king:
@edit
Juz ogladnelem FAJNE :p
Mental II
30-05-2005, 20:53
Mała dziecinada ale pośmiałem się troszke.
Bongozzpl
30-05-2005, 21:16
Film jak film, nie jest moze zbyt ciekawy.
koles napisal ze ma 18 lat ~~
koles napisal ze ma 18 lat ~~
Tak mam, a co jak mam tyle lat to musze byc smiertelnie powazny?
Tedunio<isara>
31-05-2005, 10:14
Poraszka lole poraszka ,co za nooby ja *******e X(
Haha, a mi się tam podobało. Mogliście co prawda lepiej to wymyslić. Palmir nie martw się ale tak to jest. Rzadko kiedy ludzie na tym forum miewają poczucie humoru...
PS. Czemu goryl zaczoł gadać pod koniec filmu? Zrobiliście nas w konia... :D
M.A.U.Z.I
31-05-2005, 14:39
Filmik może być B)
Harmonia Rulez
Jeden z nie wielu filmow które mi się podobaly. To są ludzie którzy coś robią oprócz skillowania i expienia. GRATS LOL team
Maciek Dragon
31-05-2005, 17:14
Ale zrobienie zamku z parceli jest o wiele lepsze i chyba bardziej fajne niz lapanie jakiejs glupiej, udawanej malpy!!
Haha, a mi się tam podobało. Mogliście co prawda lepiej to wymyslić. Palmir nie martw się ale tak to jest. Rzadko kiedy ludzie na tym forum miewają poczucie humoru...
Uwierz mi ze ludzie maja poczucie humoru nawet na tym forum, ale bez przesady przynajmiej dla mnie to nie bylo zabawne tylko zalosne!! BEZNADZIEJNE!!!
Matekneo
31-05-2005, 17:48
Boze co za ludzie wy narpawde jacys pusci jestescie, Tedunio, ee, wyjasnij mi znaczenie slowa LOL i slowa LOLE bo chyba zapomnialem co to znaczy jak przeczytalem twojego psota oraz slowo noob... -.- tak bardzo chcesz dogadac ze ci sie nie spodobal? Nie psoraj sei czaspami plx? jaki ziom z ciebie OMG ludzie, nei ogladajcie, nie am co amrnowac czasu, to glupie, jak mzona cos takiego robic... -.- jak ktos niebedzie chcial to nie obejzy jesli wykazuje sie wiekszya inteligencja niz wy i wie ze nie ma zadnego goryla w tibi i ze to jasne z gory ze jakas zabawa. Pomyslcie, bo nieinteligenti jestescie chyba wy... tak szczerze mowiac to ten goryl chyba mial udawac was.....
Buuuheuaehauehauehaeue Bo P I E R D O L N E Film Nie Dosc Ze Do Bani To Jeszcze Jakies Dzieci Go Robily ......... O M G.jednym Slowem Zal ..........
Pawel ziomek
31-05-2005, 18:08
Śmieszne,Fajne,Nadzwyczajne...:P
Mopsmaster
31-05-2005, 19:08
Tatuś to jest normalnie masakra.
pfffff więcej nie napisze bo szkoda mojego cennego czasu -.-
LOL, może i nawet śmieszne ale myślałem że to naprawde będzie odkrycie jakiegoś nowego potworka
Gejtlord
01-06-2005, 02:41
za ten film jestescie hunted to normalnie wstyd wszystkich polakuw X( X( przecierz od razu widać że to nie małpa tylko Lord drakonic bo niezamazaliście nika LOL jak to miało być smieszne to lol nie wiem morze debilom sie podabało :baby: :baby: :baby: ale smieszne koles zrobil outfit brązowy i niby goryl hauhauhuahua :D a nick został lol jakie debile nie ma goryli w tibi jestescie hunted cały ironclaws
was huntuje teraz lole nie rzyjecie na poh dobranoc :evul:
Maxi Kens
01-06-2005, 12:58
Powód: znalezlem kilka bleduw a forum musi czymać poziom nooby
Omfg -.- noob plx?
Zamkniety w domku
01-06-2005, 16:31
za ten film jestescie hunted...
Nie plxxxxxxx, nie huntet plzzzzz ;( ;( ;( ;( ;(
Co do filmu moze troche glupie, ale mi sie podobalo :P
Vanhelsen
01-06-2005, 16:42
Boże, chroń Polskę!
Tym co piszą, że to jest git, cool, wypas i upach po pachu składam najszczersze kondolencje.
Niestety masze poczucie humoru już padło truped i to chen dawno temu i utrzymuje się na poziomie 6 stóp pod ziemią. (Mam nadzieje, że mnie zrozumieliście ;))
@Palmir: jeżeli na serio masz 18'nastkę to już nie wiem co o tobie myślec... kapuje, 10'cio latek, no 12'sto jeszcze może z takiego idiotyzmu się śmiać ale 18'sto ?!
@Knight Lukasz: u oWn3D!
@Gejtlord: Ty nie jesteś lepszy... zamazać nick? w TibiCam? Co to pain jest czy cuś ?!
@Bobi: jeżeli ktoś ma takie poczucie chumoru jak Stalmil albo Palmil to żadko sie można pośmiać...
O wiele śmieszniejsza jest wasza ortografia.
za ten film jestescie hunted to normalnie wstyd wszystkich polakuw X( X( przecierz od razu widać że to nie małpa tylko Lord drakonic bo niezamazaliście nika LOL jak to miało być smieszne to lol nie wiem morze debilom sie podabało :baby: :baby: :baby: ale smieszne koles zrobil outfit brązowy i niby goryl hauhauhuahua :D a nick został lol jakie debile nie ma goryli w tibi jestescie hunted cały ironclaws
was huntuje teraz lole nie rzyjecie na poh dobranoc :evul:
nieeee nieeeee nieeeee debil nieeeeeeee;(
@filmik:średni wole pk wojny i te sprawy;>
kszychu13
03-06-2005, 09:04
debile plx?
Nie wiem narazie sciagam potem bede edytowal.
Ha! A mówiłem że się poprawie ?!
No i obejrzałem :> Lepsze niż ten o Trollach, ma ciekawszy pomysl ^^
@ Gejtlord: O poziomie twoich wypowiedzi napisałem już w temacie z Trollem...
Nie chce mi się sprawdzac ale na jakim servie gracie? Może się przyłącze ^.-
Gniew Mroku
03-06-2005, 21:46
Głupie, chore i bez sensu -> spełnia wszystkie wymogi by nazwać to fajnym(ale kostki Rubika w 4D nie pobije) :P
Miła odmiana po ciągłych huntach i pkowaniu. Przydałoby się wiecej takich filmików i mniej komentatorów używających słowa "syf" jako osi postu. Teraz dodaj do tematu filmik z 20-30 godzinnym treningiem/wypalaniem run na jakimś odludziu i myślę że zadowolisz 100% forum :P
Nuku Hiva
04-06-2005, 10:31
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszne :D
To jest zalosne jakis gosciu udaje malpe i oni ja lapia. Normalnie jak dzieci jakies i szkoda czasu na to!! masakra
to spoko ale mi sie podobalo polewki:D
Ghost Revent
07-06-2005, 19:08
Fajne mi sie pobodało!!! B) :]
Solaufein Fireblade
17-06-2005, 22:31
Lol! Niezłe :D Coś a la Losux, takie zalosne i glupie ze az smieszne... Usmialem sie :P:D
:confused:
wez się okop człowieku a sry ... małpo :]
Omg to bylo takie glupie ze glowa mnie az boli... po co ja to ogladalem
Royal de'Van
18-06-2005, 10:03
BUAHAHAHAH dobre!!! wole od czasu do czasu takie cos obejrzec niz next "gs hunt " itp
Kumagoro
18-06-2005, 18:43
Widać są jeszcze tacy co grają w Tibię jak w RPG a nie w nawalanke...
O to chodzi w tibii, o ZABAWĘ, a nie o bicie leveli jak maniacy
LOL głupota ludzka nie ma granic :D
omfg :S ale syf -.-
Stalmir czaisz to....? On was poniża...! Szkoda ,że Harmonia to Non-Pvp i Secura ;/ Muj Elicik Knightcik miał by co po killować :D
Troche to bez sęsu :p Goryle to moze i będą ale po update :D
OMFG co to jest?? Jaka bieda wez idz sie z tym schowaj!!!! X(
Kondzio Rozruba
19-06-2005, 13:26
Ostatnio spacerujac po kazo natknelismy sie na GORYLA i postanowilismy go zlapac...
http://members.lycos.co.uk/szlachtapol/goryl.rec
Podziekowania dla calego "LOL team": Stalmir, Sul i Lord Dragkonis.
P.S: Jak sie komus nie podoba to odpowiadam: "Sztuka dla sztuki" :P
Ale Dupa Ale Śmieszne nawet pozdrawiem :evul:
variusmax
19-06-2005, 15:00
Porazka ale smieszna^^
Gate lord
20-06-2005, 14:25
ludzie ten "gejt lord" to hobbit fireblade, tylko sie z amnie podaje, ja nic do szlachty nie mam i stalmir o tym wie, jestem w bc 55 lvl 58 mlvl i hobbit fireblade sie z amnie podaje.
Wiec nie mnie tylko jego przesladujcie, noobówe głupią!!!
kani_mani
20-06-2005, 14:32
Filmik nawet ciekawy :D.
oo ****a... co to być ? Tylko czas straciłem na oglądanie tego filmiku -.-
Gościu udaje małpe i go łapiecie w parcele =/ LoL PoRaŻkA ;(
.... Moge powiedzieć że bardziej już mi się podobał film: "RAT HANT ON ROOK"... Staraj sie zrobić w przyszłości coś lepszego.
Grah Amek
20-06-2005, 23:58
Wole już oglądac 12 godzine skilowanie niż ten film , powiedziałem film ?? poprawiam sie wole oglądać 12 godzinne skilowanie niż to badziewie
:confused:O bogowie ratujcie nas przed n00bami:confused:
befavaza
21-06-2005, 18:05
n00b plx??
Wicie zajmijcie sie czyms innym bo robienie filmów wam nie wychodzi,chyba ze chodzi o badziewne to tak dalej trzymac :p
Hobbit FajerBlejd^^
21-06-2005, 19:48
ludzie ten "gejt lord" to hobbit fireblade, tylko sie z amnie podaje, ja nic do szlachty nie mam i stalmir o tym wie, jestem w bc 55 lvl 58 mlvl i hobbit fireblade sie z amnie podaje.
on jest gupi i mysli ze jest mna 8o 8o :baby: :baby:
wes mie nie wkuzaj lolu gupi. karzdy na Harmonii wie ze jestes lol i ze ukardles mie moje 230k jak spales u mie w domku noobie. ja sie nie podszywam za ciebie, bo ja to ja i nie jestem taki gupi zeby byc tobo palo! X( X( EVUL jestem :evul: za to masz pszesrane ze sie mie czepiasz! ja se gram sam dla siebie i mam w dupie ciebie i twojich przyjacioluw. a i calo twojom gildje! B) I own you (jakos tak :p ):cup: to sie odwal od emie gupku.
PS u mie w domku jusz spac nie bendziesz.
PS2 a ewentułalne blendy to so z pozdrowieniami dla ciebie zebys mie zrozumial gupku :evul:
EDIT Pozdro -irnoclaws goro!!! :evul: :cup: :cup:
Hobbit FajerBlejd^^
21-06-2005, 19:56
ej dlaczego nie widac mojego podpisa????? ;(
EDIT a jusz widac :) :baby: :cup:
Gejtlord
22-06-2005, 00:55
Gate Lord noob plx?
Hobbit jaki?
Hyba nie wjem skąd jesteś lolu chyba nie myslisz ze jestes tako postaciom zeby sie ktos chcial podszywac pod ciebie.. OMFG.. debil? :D :D :D jestes nobek co gdzies kiedys zobaczyl mojego nicka i zalorzył sobie postać muwi ze sie pod niego podszywam X( X(
Czlowieku jestes hunted lolem wez sie lepiej nie wypowiadaj tu bo wiecej takich jak ty bendzie tu pisało i ludzie dadza sobie spokuj z tym forum. Bana mu za klamstwa ;(
Co do topica: fajnie ze pojawilo sie wiecej osób kture widza ze ten film jest totalny omfg n00b plx, pisaem juz na ten temat bye Gate Lord.. podszywa sie.. HAUHAUHAHAUH ale wymysliles dziecko bye noob :baby: :baby:
Hobbit FajerBlejd^^
22-06-2005, 01:13
jestes nobek co gdzies kiedys zobaczyl mojego nicka i zalorzył sobie postać muwi ze sie pod niego podszywam
ej wes no nie wkórzaj ludzi kurde to ty to ty, czy ten drugi??? :baby:
krde ja tesz se moge zrobic 2 nicki, jeden jak sie czyta a drugi jak sie pisze po angielskiemu, to se zrobie jutro "hobbit fireblade" i gil skacze? X( (wlasnie muwi sie gil czu gul? To tak bay the wey) B)
aaa bo zem zapomnial, co do filma, to mojim skromnym zdaniem (IMHO ^^) swietny. peńklem w szfach ze smiechu! Ale i tak ja EVUL jestem :evul: :evul: :evul:
dobra to co to dasz na zgode?? jak powierz ktury ty to ty tzn czy ten jak sie muwi czy ten jak sie pisze to ja wtedy nie zalorze drugiego nicka jako hobbit fireblade bo aj serio teraz nie wime ktury ty to ty. powiedzialem tamtemu ze nie bendzie spac u mie w domku a teraz moze to nie on tylko ty (albo na odrwut B) ) ale i zes mnie wkuzyl niemilosiernie tym topicem ze ty to ja ze szok! sprowokowales mie do zalorzenai kąta tutaj gratz!! evul jestes tak jak ja 8o 8o :evul:
no oki to teraz serio jusz idem spac, bo musze jeszcze na swiadectwie zaliczyc z 5 na 6 poprawiam z matematyki (ma sie to IQ, co nie?) :cup:
ślunsk pozdrawia was moje wierne elfy! ciebie gejt tesz (i tego drugiego tesz) :p
twojich przyjacioluw. Analfabeta :| Wez slownik zanim coś napiszesz :>
Hobbit FajerBlejd^^
22-06-2005, 13:11
elo elo 555
Analfabeta :| Wez slownik zanim coś napiszesz :>
NIE jestem analfabeto!! X( X( dobrze widzem kolory gupku! :baby:
a slownik to bym wziol ale ktos jusz mie go wziol :cup:
EDIT:
Noob pls ??
no, tnx :evul:
Master Sparco
22-06-2005, 13:48
2 słowa i jeden spójnik : Syf i Lamerstwo.
Gate lord
22-06-2005, 21:49
No własnie Gejt Lord, ja tekigo nika nie mam, żeczywiscie ukrałem twojezeczy i oddałem gondimilowi który jest pożadny w przeciwieństwie do ciebie, popatrz se na Black listy harmonijne, sprawdz ile osób chiało by cie zabic, każdy z harmonii wie że ten "gejt Lord " to ty, Można się tego domyslec przez podpis Hobbit Fajer Blejd, napisane przez "j" tak jak gejt lord, a ja mam nick jak w tibii, ludzie sobie zobaczcie Temat w zdieciach "Gildia Black Company" dowód że ja jestem RL gate lord, a jak BC mnie chiała która jest najlepsza gildią na harmonii tzn że jestem dobry,a hobbit był w moonblades którzy tez są dobrzy i go wywalili, i co? mam dowód!!!! 8o 8o 8o 8o Więc nie udawaj, ja sie przyzaje że cie okradłem na iles tam kase w itmkach ale dla słusznej sprawy, okrałeś gondimila na 700k a ja mu część zwróciłem, se wobraż ze Wigupin jest Gm'em na otsie gondimila, widzisz? pogodzili sie noobku!!!
Gate lord
22-06-2005, 21:54
Ja sie pod nikogo nie potrzywam muj nick został zciągniety z postaci do Gry Mage Knight, jest tam postać gate lord, ty se mów co chcesz, możesz udawać ale w myśli wiesz że to ty sie podemnie podszyłes żebym niby miał przesrane, lecz nie mam , tylko ty masz, masz tak zwalona reputacje na harmie że lepiej się tam nie pokazuj.
PS: nie wchodz na testa lepiej, ostrzegam cie z czystej dobroci i litosci dla ciebie noobusiu, jak wejdziesz ammy juz plana , nie schowasz sie!!!
Ehh Stalmira niby żeś wyzywał boże, a ja to z nim wyjasnilem i on mi wieży, a analfabeta ciołku to ten co żle pisze a ten co źle widzi kolory to daltonista
Baba noob,( Zdięcja-Gildia BLack Company), tam macie dowód mojej prawdziwosci, a tak smao na tibia.com możecie wpisac w szukaniu postaci Gate lord, a Gejt lord, i zobaczycie( a hobbit jak to przeczyta odrazu zrobi postac gejt lord pewnie )noto sie patrzy kiedy postac została zrobiona buahahahahha.
Thx all Gm's for Tutor State :)
Hobbit FajerBlejd^^
23-06-2005, 00:13
a analfabeta ciołku to ten co żle pisze a ten co źle widzi kolory to daltonista
kk^^
ty sie gupku nie odzywaj jak sie nie naumailes kto to alfabeta a kto daltonista lolu jeden ruski niemuty 8o X( :evul: :cup: :baby: :p :) B)
DO ADMINUW!! PROSZE O SPRZAWDZENIE IP MOJEGO I TEGO GEJTA LORDA !!!
ja sie nie potszywam -looknijta na rozmiar IP (te cyferki takie, jakis numer modema chyba czy cos -nie wiem, ja sie bardziej pszyrodo interesujem)
morze wtedy noobku uwiezyrz rze ty to nie ja, tzn rze ja to nie ty.
n/c so stfu!
a stalmir to tez I own you! bo jezdem evul, gangzta, master of ceremoni i w ogole gangsta ! pozdro pincset dla calego "lol team" i innych lolkuw na harmonii.
i mnie nie starz, bo ja se moge grac an tescie, i na nie tescie i na beta i na gold, bo mam pacca, to co mie zorbirz? mozesz mnie huntowac gupi gupku ( B) :cup: 8o ) bo harmonia to now-pwp so shat up kids. no i co? no i lotto :D :D :D :D -dobry rzat mie wyszedl, ale co, evul tak ma^^
ps. twoji rodzice to fajne hopaki ^^ :D :cup: :cup:
EDIT:
[...]analfabeta ciołku to [...]
a co to ciół??????? pokarz mie to w slowniku! noob i kto tu jest ciółkiem??! YU, no my!
.
Dla mnie super film <lol> najlepsze to "uuuuuuuuuuuu" i jak pod dp poszli.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.