PDA

Pokaż pełną wersje : Co to jest Suntower i czemu ma to służuć ??

qradon
30-05-2005, 16:15
Witam,
Jak zwykle pisze poniewarz mam pewien problem:
Na południowym-wschodzie od Ab stoi sobie wierzyczka z drzew zwana Suntower. Po co ona wogóle jest ?? Po wyjściu na samą górę spodkałem elfa z którym wdałem się w dyskusje i oto co mi powiedział :

- There are five different blessings available in five sacred places. These blessings are: the spiritual shielding, the spark of thephoenix, the embrace of tibia, the fire of the suns and the wisdom of solitude.

Jeżeli spytamy go o "the fire of the suns" zapyta nas czy chcemy otrzymać zbawienie .... Ale takie zbawienie nie kosztuje 100 gp; trzeba zapłacić za nie aż 10 k !

Jeżeli to jest takie drogie to co wogóle otrzymamy i będziemy zdolni zrobić z "the fire of the suns" ??

Qradon

Dark Blondi
30-05-2005, 16:17
Zmien ****a Avatar -.-

Dwimenor
30-05-2005, 16:18
Tam jest do kupienia jedne z 5 błogosławieństwa. Każde zmniejsza stratę exp o 1%

P: Jak zapobiec utracie exp?
O: Normalnie tracisz 10% swojego exp. Jeżeli wykupisz promocję będzie to 7%. Istnieją także błogosławieństwa(Bless). Każde kosztuję 10.000 gp. Można je kupić w świątyniach porozrzucanych po świecie. Każdy Bless zmniejsza stratę exp o 1%. 3 z nich są dostępne wszystkim, pozostałe 2 tylko dla posiadaczy Pacc.
Jeżeli wykupisz wszystkie i masz promocję, strata exp będzie równa 2%.
Każde błogosławieństwo jest jednorazowe. Po śmierci należy wykupić nowe.
http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=29