Pokaż pełną wersje : Co to za mis?
co to za mis?:> czyzby z anni~ questu? :D
mis znajduje sie w domku Princess Ann-92 elder druid.
~edit: sor :D troche lewy ten skrin :D w pancie pare razy wklejalem :D sor ale nie chce mi sie juz zmieniac :D
http://img14.echo.cx/img14/9185/tedek5iv.jpg
Tak ten miś jest jedną z nagród aninhalatora.
Warlord Xion
31-05-2005, 07:13
[edit] Lepiej niech wypowie sie ktoś kto zdobył tego misia ,to uwierze.
@Natalek
Nie bede robił sobie postaci na calmerze zeby zobaczyć jakis annihilationbear .
kani_mani
31-05-2005, 07:22
@up: to nie fake!
Każdy wie, że jedną z nagrów w annihilatorze jest prezent. To właśnie w nim jest Teddy Bear, którego (podobno?) daje się wymienić na golden helmet...
Błędne przypuszczenie co do fake...
annihilator to rzeczownik, annihilation to przymiotnik, czyli dobra nazwa i to nie jest fake -.-
to mis z anihilator mniemam...
Sir Saneris
31-05-2005, 08:59
Coś ci sie nie podoba ,zasrany fake ,nie ten dział i do cholery nie wprowadzaj ludzi w błąd !!A i nie ma "annihilationbear" (lol).
Mowisz lol? A ja mowie ROFL! To jest mis z Annihilatora. Jedna z nagrod. Niewielu ludzi ja wzielo i moze dlatego nie wiesz ze istnieje.. w pewnym wieku zycie uczy ze istnieje nie tylko to o czym wiemy.. spoko wyrosniesz z tego ;)
Mentolixol
31-05-2005, 09:09
:D siema Sir Saneris to ja motoko z harmoni ten co oejabł gatego ^^
Lol to nie fake idz sobie na inferne i zobacz jak wygląda takie cos (ziomek ma na edron) nie wiem czy to z anhilatora czy z tej aukcji ze wysyalasz akse a oni ci daja ;p
@Natalek
Coś ci sie nie podoba ,zasrany fake ,nie ten dział i do cholery nie wprowadzaj ludzi w błąd !!A i nie ma "annihilationbear" (lol).
To ty nie wprowadzaj ludzi w błąd X( Tak poza tym to inną sprawą jest to że ten koleś go kupił :/ On ma 92lvl a anihilator jest od 100
Maxi skywarien
31-05-2005, 09:37
Zaden fake go wczoraj tez widzialem -.-
@Natalek
~~whatever~~
jak cos to zrob chara na calmerze i idz zobaczyc tego misa.. specjalnie napisalem adres zeby takie noobki jak ty nie sapały
To ty nie wprowadzaj ludzi w błąd X( Tak poza tym to inną sprawą jest to że ten koleś go kupił :/ On ma 92lvl a anihilator jest od 100
nie on tylko !!ONA!! to pewnie mis od jakiegos z jej kumpli ;)
~edit: shit... moglem dac edit :D zapomnialo mi sie :D
Piotrek~
31-05-2005, 13:54
To nie jest miś Ani, tylko Izlay the Ebonheart, (;* Leftego)
omg fake fake
ten kto tak mowi sam jest fake jak sadze :)
no to napewno nie fake ...
omg fake fake
ten kto tak mowi sam jest fake jak sadze :)
OMG TO NIE JEST FAKE!!! LUDZIE!!! to nagroda z anihilator quest jest w prezencie -.-'
@Natalek
Mama cie nie kocha o.O
Twój ojciec jest pedofilem ?
Twoj dziadek ciagnal laski niemcom na wojnie ?
Wiec zamknij sie ;D
@ topic
zjeany ten topic
tak jak cala twoja rodzina :F
Millerus
31-05-2005, 15:17
LooooooooooooL Teedy Bear jest wart tyle ile inna każda nagroda :) (deon amor itp.)
Może to mało prawdopodobne ale może ten koleś miał 100 lvl, zrobił ten quest a potem spadło mu akurat 8 lvli :D :p
Tygryseq
31-05-2005, 15:20
@Natalek
Ja bym ci dał odrazu upomnienie. Jeżeli nie wiesz, że takie coś istnieje, to nie pisz.
Aha- reported -.-
@topic:
Anihilator quest ;p w prezencie się go znajduje. LAe jest też Teddy Bear. Go inaczej siem zdobywa.
@Natalek:
Fajnej muzyki słuchasz :P
A znasz piosenkę Superior? :P
Goofy Brozek
31-05-2005, 15:23
@Natalek
Weś sie człowieku zastanów co ty muwisz wogule to nioe jest fake , tak ten misiek wypada czasami (ale nie zawsze) z present box z anihilatora
Fajny pluszka ^.- no ale jak jeden dal edyta na ten post co gosc powiedzial ze to fake i powiedzial mu ze to nie fake to niech cala "watacha" ludzi nie pisze tego po nim :|
Pozdrowienia=)
bialy mis
31-05-2005, 15:51
Wiecie co wam powiem to jest fake po za tym mój kumpel byl na anihilatorze to jest napisane
You see a teddy bear.
powiem krotko i dobitnie o poscie powyzej:ROTFL! :D
Tygryseq
31-05-2005, 17:49
Wiecie co wam powiem to jest fake po za tym mój kumpel byl na anihilatorze to jest napisane
You see a teddy bear.
Jak ja na Antice robiłem, to dziwne, że był ANIHILATION, bo qmpel wziął
ja of korz demon armora, a co ! :P
@up
podaj nick bardzo mnie ciekawi, ze teraz masz 9 lvl a kiedys annihilatora robiles :}
kszychu13
31-05-2005, 17:59
@Natalek:
Fajnej muzyki słuchasz :P
A znasz piosenkę Superior? :P
co to wnosi do tematu(znam to moja ulubiona:P)
topic:mysle ze juz mozna zamknac ten temat bo ludzie cytuja caly czas 1 goscia i odpowiadaja mu wiec nie ma sensu na powturne odpowiedzi;)
Warlord Xion
31-05-2005, 18:15
topic:mysle ze juz mozna zamknac ten temat bo ludzie cytuja caly czas 1 goscia i odpowiadaja mu wiec nie ma sensu na powturne odpowiedzi;)
@Up ,racja ,racja .Edytowałem posta czego sie czepiacie ??
@topic ,dopóki nie odgadniemy skąd pochodzi annihilationbear ,coś dla ciekawskich : http://img.photobucket.com/albums/v203/Isse/Annihilator-FrSoV.jpg
No ile można?
To JEST prawdziwy screen, miś należy (a przynajmniej ona go wzięła z anihilatora) do Izlay the Ebonheart, leży na domku Princess Ann na Calmerze-.-
Widziałem i film z tego anihilatora, i misia na domku, więc odpuśćcie sobie już wrzeszczenie że to fake....
misiofaza
31-05-2005, 20:54
A mnie się ten miś podoba i nieuważam , że to fake :)
btw. mój pierwszy post :P
Tiboszek
31-05-2005, 21:58
Tego misia możesz dostać za wykonanie questa anhilatora xD
mniam... annihilator bear jest baaaardzo ładny :] a i to nie jest żaden fake :] koniec tematu :] czy mówiłem już że ten misiek jest bardzo sexy?? :]
ja nie moge...nabijacie posty na ktorych pisze tylko ,,to nie jest fake!!''
z 5 napisalo to git ale jak patrze co sie dzieje na 4 stronach to sie za glowe lapie. ile tematow bylo tego typu? myslicie ze jak nie macie lub nie widzieliscie czegos to od razu fake...-.-
sie gra, sie ma:D
Tygryseq
01-06-2005, 18:33
(...)
Kliknij na link w moim podpisie :P
Ten mis musi byc napewno silny chyba nawet silniejszy od demona xD
Gratz
Weś sie człowieku zastanów co ty muwisz wogule to nioe jest fake , tak ten misiek wypada czasami (ale nie zawsze) z present box z anihilatora
Nie zawsze? Myślałem, że na questach w skrzynkach jest zawsze to samo... Widać jestem noobkiem i sie nie znam...
@Scynthx:
Anhilation to jest przymiotnik, a Anhilator to rzeczownik. Więc Anhilationteddybear czyli Anhilatorowymisiekpluszowy:D
Tasiorstrasz
01-06-2005, 19:42
Jeden mis ma nazwe Ainhillaitonbear a na druigim screenie z Aihii~ teddy bear , co o tym myslec :/
to jest nagroda z aninhalatora jak dla mnie jest to nie oplacalne bo trzeba zabic 6 demonów i brac misia... ja osobiscie wziol bym MS albo SA :D:D
Po pierwsze nie mówcie teddy bear (bo teddy beara można zdobywać co rok na święta) po drugie zawsze w prezencie jest misiek a po trzecie to nie jest fake. Wchodzisz do pewnego pokoju, pociagasz wajche zabijasz demony podchodzisz do presentu i używasz swoich nadzwyczajny umiejętności żeby dprzycisnąć prawy przycisk myszki i... ZDOBYWASZ PREZENT!Nadzwyczajne ale tylko niektórzy umieją przycisnąć prawy przycisk myszki na tym pudle i dlatego myślicie ze to jest fake:P
zachecam do przeczytania tematu "legenda o anihilator bear" :]
powiem krotko:
to JEST misiek z annihilatora!!
dziekuje
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.