Pokaż pełną wersje : Mój pierwszy avatar
Czekam na ocene mojego pierwszego avataru
czekajcie na inne
Tygryseq
31-05-2005, 17:56
gratz fajny ;p
Nom ładny avatarek, tylko popraw może troche ten napis bo jest nieczytelny.
sknerus22
31-05-2005, 18:45
Tlo jest z szablona na bloga o snowboardzie :)
Ten avatar mozna znalezc na www.avatarki.xx.pl, bez napisu. Wiec to plagiat bo wpisales u dolu tylko swoj nick...
Radek 666
31-05-2005, 19:02
Napis nieczytelny. Powinien się bardziej kontrastować. Mógłbyś jeszcze jakąś ładniejszą czcionkę dać... Ale tak to piękne.
EDIT
Jeśli plagiat to cofam to co powiedziałem wcześniej...
Wybaczcie,ale to ogólnie moja pierwsza grafika i chciałem zobaczyć co i jak. Później dodam w całości mojego autorstwa avatar. Postaram się zrobić to jeszcze dzisiaj.
Robienie avatarow nie polega na dopisywaniu nicka, co nie ?;)
No troche nieuczciwe... mogłeś odrazu się przyznać do tego, że to jest po (większej) części Avatar nie twojego autorstwa. Pamiętaj jak dorośli mówią czasem do dzieci "Kłamstwo ma krótkie nogi" :D Muszę się z tym zgodzić :P
Po stworzeniu nowego pustego dokumentu potrzebujesz jakiegoś fajnego obrazka kórego chcesz przerobić na avatara.
Tzn. że trzeba zmiejszyć np. jakiś obrazek i to już avatar ?
Tygryseq
31-05-2005, 21:43
Ja stworzyłem sobie taki avatar, jaki mi się podoba i teraz mam go jako domyślny.
I nie ma plagiatu tutaj w moim :P
Wsytdź się TiTuS!
Nie koniecznie musi to być palgiat!!!
Ja sama zmniejszam i przerabiam obrazki zassane z neta. Dopiero jak nie moge znaleźć nic odpowiedniego, to rysuję.
Radek 666
02-06-2005, 22:03
Nie koniecznie musi to być palgiat!!!
Ja sama zmniejszam i przerabiam obrazki zassane z neta. Dopiero jak nie moge znaleźć nic odpowiedniego, to rysuję.
Ale on powinien napisać, że obrazek był z neta, a on tylko badziewny napis dorobił. Gdyby na tym polegało robienie avatarów, to mógłbym zrobić 300 avatarów na dobę...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.