PDA

Pokaż pełną wersje : Próba wykonania dwarfen quest'a

michal'wielki
31-05-2005, 21:15
TO nie jest opis questa bo go nie wykonalismy ale probowalismy ostra jazda byla 1 ded (mojej mamy) i na*******anka totalna. Obczajcie koniecznie

http://rapidshare.de/files/2093690/dwarfs.rec.html

Kebes
31-05-2005, 21:31
Mama mówi Ci pipo i klnie? :D Fajna :P

Lukasaldo
31-05-2005, 21:47
Szczerze lipa ;// na poczatku myslalem ze we 3 padniecie ale sie mylilem choc na to liczylem :] ale nie uniknione bylo ze ktos dednie ... jak juz padla mogles wylaczyc bo nie bylo na co patrzec. Jak juz przyszla ta ekipa mogliscie we 5 isc moze byscie dali rade ale blokac respa byscie musieli bo zdeczka malo was bylo:] ^^

Maly Wielki Czlowiek
31-05-2005, 22:00
Michal kogo to byl pomysl zeby isc we 3 ? nie pamietasz jak poszlismy kiedys na ten quest gildia, tylko ja, homar i kiloga przezylismy reszta gildii padla wiec was troche ten tego zeby isc we 3. Musze se pogadac z flo o tym ze sie zgodzila na takie cos -.- kazmikazee niezle bylo

patrikozzz
01-06-2005, 00:26
LOL! Ogladalem Twoj Quest z Elvenbane - no comments. Blx nie rob wiecej questow, bardzo Cie prosze. Jak mozna na to nie wziac SDkow, to ja nie wiem -.-

Hitmanu
01-06-2005, 01:02
Nierozumiem po co mana shield używałeś.

Darky
01-06-2005, 06:48
Michal kogo to byl pomysl zeby isc we 3 ? nie pamietasz jak poszlismy kiedys na ten quest gildia, tylko ja, homar i kiloga przezylismy reszta gildii padla wiec was troche ten tego zeby isc we 3. Musze se pogadac z flo o tym ze sie zgodzila na takie cos -.- kazmikazee niezle bylo

Maly psiocho a o mnie wtedy nie myslieliscie i miale ma was focha! :P

Maly Wielki Czlowiek
01-06-2005, 06:59
Maly psiocho a o mnie wtedy nie myslieliscie i miale ma was focha! :P
no i sie ciesz ze nie myslelismy bo bys padl i bys sie slinil z gniewu i rozpaczy

Darky
01-06-2005, 07:07
no i sie ciesz ze nie myslelismy bo bys padl i bys sie slinil z gniewu i rozpaczy

Lol jescze bym wyjal prezenty sam :D

Tasiior
01-06-2005, 10:25
Bezsens walić w geomancera z gfb.Gdzie sd:D? Do mnie mamusia tak nie mowi :p

Tasiorstrasz
01-06-2005, 10:29
@up
Lamerska ksywa ^^

Ogolnie slaba ekipa na takiego questa , nie przygotowani.

Homar
01-06-2005, 10:58
Jak jeszcze raz uslysze na kanale gildii o quescie, i nie uslysze jak przygotowana ekipa na questa jest, to hunted! :(

Light...

Maly Wielki Czlowiek
01-06-2005, 11:53
Jak jeszcze raz uslysze na kanale gildii o quescie, i nie uslysze jak przygotowana ekipa na questa jest, to hunted! :(

Light...
no ostatnio samowolka u nas w gildii =/

Crowned
01-06-2005, 11:54
Tak prawde mówiac to wszysko było by dobrze gdyby nie Geo ;-) Można by Było wybaczyć brak sd ale bez porzadnego blockera to na ten quest niewarto iść. Gratulacje dla Flo bo jako pall blokowala ladnie, ale z jednym bledem, mogła by wziasc Bron do reki (np BS). Ale Michal Majac 935 many i wlaczasz MS ? Co jak co Ale Geo zbyt szybko mane wysysaja i jeszcze zamiast w Cialo to w Mane. Ehh gratulacje ze tylko jeden dead ;-) Pozdrawiam i powodzenia ponownie

michal'wielki
01-06-2005, 12:19
to flo mnie do wszystkiego namowila :P ja tylko do***alem ze nie wzialem sd. ale to ona organizowala przygotowania -.-

Homar
01-06-2005, 14:13
Czlowiek uczy sie na bledach. ta wyprawa byla jednym z nich, tibia tez moze czegos nauczyc. Kto i co sie nauczyl, to juz inny temat .
Michal, nastepnym razem krecac, utevo od czasu do czasu, plx...

Knoxvill
01-06-2005, 21:22
CZŁOWIEKU!!!
JAK MOGLES ZAPOMNIEC SD?!?!?!?
I JESZCZE DO TEGO MANA SHIELDA WLACZYL!!!
NO COMMENT.
JAK DZIECKO :baby:

Klusek
01-06-2005, 22:45
Omg!! Heh zeby na geomancery z hmm'ami wypasc niezly pomysl :D Tak pozatym jak mozna nieporadzic sobie z paroma geomancerami na takich lvl'ach.

Kariusz
01-06-2005, 23:12
Ja byłem na tym quesicie w 5 bez żadnych problemów wykonałem (nikt niemial sd) :) B) :D 8o

Szalony Mag
02-06-2005, 12:45
Ja przychyle sie do zdania patrikozza nie kreć wiecej filmów,a ten zamiast pokazywac powinienes moim zdaniem skasowac bo to wielki wstyd dla ciebie.

Marczio
02-06-2005, 22:39
Nie no co to jest za usprawiedliwienie ze to ona organizuje to noe bierziesz sd. Jak sorc moze isc gdziekolwiek bez sd... boze wez graj lepiej najtem albo pocwicz myslenie bo twoje zachowanie na tym filmiku jest tak noobowskie ze zal patrzec. Co chwile wychodzisz zostawiasz team sam na dole, walisz 20 razy w geomancera z gfbi i widzisz ze na nie nie dziala i mimo to dalej walisz. Chlopie wiesz szkoda mi tej Floaterki ze padla bo dzielnie blokowala wam te geomancery i guardy... moze jakbys ty padl to bys sie czegos nauczyl a tak to watpie bo chyba nie masz wiecej niz 12 lat jak masz taki nick i idziesz bez sd do kopalni na geomancery. Nie krec wiecej filmow bo robisz z siebie posmiewisko.
Btw. nie dziwie sie twojemu zachowaniu (makro robi swoje i chodzi mi o mlvl, musiales niezle na nim jechac a potem sie dziwisz ze tak idzie jak ty wiecej wiesz o tym jak dziala makro niz jak sie gra w tibie)

hortex
02-06-2005, 23:22
Siemka bardzo fajny filmik mi sie podobal moze obejrzysz moj dwarf quest niedlugo =D :)

Maly Wielki Czlowiek
02-06-2005, 23:44
Nie no co to jest za usprawiedliwienie ze to ona organizuje to noe bierziesz sd

on sie nie usprawiedliwia tym ze flo zorganizowala wszystko, przeczytaj wczesniejsze posty i zobaczysz ze sie zapytalem o to kto wymyslil zeby isc na tego questa we 3 ...

Jak sorc moze isc gdziekolwiek bez sd
a wyobraz sobie ze moze

pocwicz myslenie bo twoje zachowanie na tym filmiku jest tak noobowskie ze zal patrzec
odezwal sie wielki guru, zaloze sie ze Michal gra od Ciebie o niebo lepiej

Co chwile wychodzisz zostawiasz team sam na dole
no jak wali w niego geo a on ma tylko 335 zycia... chwila nieuwagi i pasc mozna

nie masz wiecej niz 12 lat jak masz taki nick
nie mozna oceniac czlowieka po nicku -.- poza tym michal ma chyba 16 lat teraz

Nie krec wiecej filmow bo robisz z siebie posmiewisko
ty cos nakrec a zobaczymy co potrafisz bo narazie widze ze tylko gadac

makro robi swoje i chodzi mi o mlvl, musiales niezle na nim jechac a potem sie dziwisz ze tak idzie jak ty wiecej wiesz o tym jak dziala makro niz jak sie gra w tibie
osiagnac taki mlvl jest latwo i niepotrzebne jest uzywanie "makro" o ktorym pewnie i tak duzo wiesz ; ) ... Michala znam lepiej niz Ty i co do jego gry nie mam zastrzezen

Missy A...
03-06-2005, 07:02
No to Marczio z niecierpliwością czekam na twój filmik.. z twoim myśleniem na tym queście szybko padł byś skoro twierdzisz że Michał nie potrzebnie wychodził do góry... :o

Qrczaq
03-06-2005, 10:15
looooool, kto was uczyl grac?;o

Maly Wielki Czlowiek
03-06-2005, 11:31
looooool, kto was uczyl grac?;o
ciekawe kto ciebie, pewnie co miesiac zmieniasz serwy i wyjsc poza 20 lvl nie mozesz, tak to juz jest w twoim wieku, ze brak wam cierpliwosci "polaczki"

Missy A...
03-06-2005, 14:04
@ Qrczaq
heh...może pokażesz nam jakiś swój hunt skoro uważasz ze nie umiemy grać :confused:
chętnie pooglądam "kozaka" w akcji

Rybzor
03-06-2005, 14:09
Ładnie z-ana akcja :p

Bongozzpl
03-06-2005, 15:08
Jak ty mozesz zamiescic taki film, poprostu on ukazuje twoja panike w sytuacji zagrozenia.

PacMan
03-06-2005, 16:36
Nuda ale ja się doszukuje w tym jakiegoś celu... <CISZA!!>

michal'wielki
03-06-2005, 16:54
Prosze bardzo jezdzijcie po mnie ile chcecie. Ja sie wcale nie usprawiedliwiam. Zpieprzylismy questa bo poslismy nieprzygotowani. Moze mialem zly dzien? moze bylem zmeczony i zwyczajnie zapomnialem o sd? poprostu nie przyszlo mi to do glowy. Pisze ogółem bo nie bede do kazdego z was kolejno pisal bo nie pamietam waszych nikow. Nie uwazam ze ten film jest kompromitacja, zamieszczając go tu mialem na celu przedstawić niebezpieczenstwo tego questa i pokazać mniej doswiadczonym jakich błedow nie powinni popelnic wykonując go jakie popelnilismy MY. Oczywiscie to nie tyczy sie tak wspaniałych graczy jak Marczio. Do Bongzoll...COŚ TAM, nie wazne, mowie ze nigdy nie bylem tak wyluzowany przed questem i to nie byla panika tylko dzialanie w celu unikniecia deda. Ty pewnie bylbys jeszcze bardziej wyluzowany wręcz flegmatycznie i stalbys jak kolek i czekal aż ubiją cie geomancery. Ja dbam o to zeby na mojej liscie dedów bylo ich jak najmniej. Moze ty lubisz padac od buga,watahy wilków lub stojąc po środku grupy geomancerów nie starając uciekać. Pare słów do Marczio. Wiele slyszalem w tibii i wlasnie tak jak ty wypowiadaja sie gowniarze jakim sam bylem mam nadzieje ze wyroslem. Jesli ty jestes sorkiem/druidem na 40-60 lvlu z 35 m lvlem i sciagasz hitu po 40-75 guardom to rzeczywiscie masz prawo zazdroscic innym magic lvla.
Każdy z nas był kiedys noobem i nie wiedział jakie niki nosi sie w tibii. To moja pierwsza postać założyłem taki nik bo nie miałem pomysłu na inny ani nie chciałem miec nika typu Master Neo albo Super Krowa bądź Legolas , Aragorn czy też Mroczny Druid z Krainy Cienia. Szczerze wątpie że twój nik odbiega od wyżej wymienionych. A co do m lvla nie zrobilem tak wysokiego na makro ale zwróć uwage kiedy zalozona zostala moja postac. Dość dawno gdybym od poczatku umial grac mialbym juz grubo ponad 60 lvl. ale nie umiałem. Koledzy z rl tylko nauczyli mnie robic runy i powiedzieli ze najwazniejszy u sorka jest magic lvl. Posłuchałem ich i zajłem sie tym. Jak noob stalem pod dp i trzaskałem runy i ni z tego ni z owego zrobilem 40 m lvl majac około 25 normalny. wtedy kupilem pacc i zacząłem expic uczac sie grac w tibie wynoobialem i staram sie byc coraz lepszy. zdażają mi sie wpadki takie jak ta ale one mnie ucza tego zeby nastepnym razem np. wziasc SD i bedzie po problemie.

Marczio
03-06-2005, 17:49
Dobra cofam to o nicku bo sie zapedzilem, no ale poruszylo mnie tyo co zobaczylem. Maly Wielki Czlowiek nie rozumiem cytatu ze zalozysz sie ze Michal gra lepiej ode mnie. Sluchaj zakladac to sie mozesz z kumplem o wynik meczu. Co to znaczy ze lepiej gra. Znalazl sie nastepny pr0 skil0r. Lepiej grac mozna w fpp, strategie ale nie rpg. W rpg trzeba wiedziec jak grac. To teraz wyobraz sobie ze idziesz bez sd na crusader helmet a tez ich jest 6. No i co? Przesadzilem z tym ze sork bez sd nie powinien sie ruszac ale na questa tym bardziej dwarven hell gdzie wiadomo ze jest masakra i ida we 3 to sie nie obejdzie bez sd. Ufam ze Maly Wielki jest tak dobry ze we 3 by poszedl i dalby rade bez sd. To pokaz ty swoje filmiki skoro mnie wyzywasz na filmik. Co mamy sie w ogole nie wypowiadac na temat filmu?? Chlopaku daj spokoj bo chyba sie zapedziles w tych cytatach.

michal'wielki
03-06-2005, 18:00
Ja znów mówie ze nie mam zamiaru sie kłucic. Powiedzialem juz na temat sdków jak nie doczytales to przeczytaj pierwsze linijki mojej ostatniej wypowiedzi.
A co do tego ze trzeba wiedziec jak grac to wlasnie widze ze z 31 levelem masz 37 m lvl wielkie gratz. To tak jakby 60 knajt mial skile 45/45. zastanow sie nad soba zanim oskarżasz innych. Zobacz filmy Malego sa na forum z ancient scarabów zapewniam cie ze on nie ma sie cfzego wstydzic. Z niecierpliwścią czekamy na twoje filmy. Podkreślam że ja jestem przyjaznie nastawiony nawet do tych ktorzy mnie krytkuja

Marczio
03-06-2005, 19:08
Sugerujesz mi ze co zle robie ze nie stoje caly dzien na afku i nie robie runow?? Ze wole isc na guardy i poexpic tam niz postac pod dp i robic runki. To jest wedlug ciebie gra. Ja gram dla przyjemnosci a nie zeby miec najlepsze statsy. Nie cierpie afkowania i wole isc na guardy 2x dziennie niz stac pod dp i nabic jakis mlvl bo mam z tego exp. Chyba nietrafnie mnie porownales do najta na skilach 45/45 bo skile 45/45 sa dobre dla 8 lvla. Nie wstydze sie swojego mlvlu bo czego mam sie wstydzic tego ze ja nie stoje pod dp/na statku czy gdziekolwiek i nie nawalam tych runow. Jaka ty przyjemnosc masz z tego ze stoisz pod dp caly czas. Co robisz to zeby sie chwalic przed kims jak cie spyta o mlvl?? Wole sie pochwalic dobrym expem/lootem niz tym ze "potrafie" stac pod dp i ciagnac ryby.

Maly Wielki Czlowiek
03-06-2005, 19:09
Lepiej grac mozna w fpp, strategie ale nie rpg. W rpg trzeba wiedziec jak grac.

w kazdy rodzaj gry trzeba wiedziec jak grac ... a tym bardziej w strategie
To teraz wyobraz sobie ze idziesz bez sd na crusader helmet a tez ich jest 6

z wszystkich team'ow w ktorych szedlem na crusader helmet questa nikt nie uzywal tam sd bo nie bylo potrzeby ...wystarczyly hmm'ki

To pokaz ty swoje filmiki skoro mnie wyzywasz na filmik
juz nie jeden filmik nakrecilem ...np. necro quest-solo , griffin quest-solo itd.

Bongozzpl
03-06-2005, 21:58
Prosze bardzo jezdzijcie po mnie ile chcecie. Ja sie wcale nie usprawiedliwiam. Zpieprzylismy questa bo poslismy nieprzygotowani. Moze mialem zly dzien? moze bylem zmeczony i zwyczajnie zapomnialem o sd? poprostu nie przyszlo mi to do glowy. Pisze ogółem bo nie bede do kazdego z was kolejno pisal bo nie pamietam waszych nikow. Nie uwazam ze ten film jest kompromitacja, zamieszczając go tu mialem na celu przedstawić niebezpieczenstwo tego questa i pokazać mniej doswiadczonym jakich błedow nie powinni popelnic wykonując go jakie popelnilismy MY. Oczywiscie to nie tyczy sie tak wspaniałych graczy jak Marczio. Do Bongzoll...COŚ TAM, nie wazne, mowie ze nigdy nie bylem tak wyluzowany przed questem i to nie byla panika tylko dzialanie w celu unikniecia deda. Ty pewnie bylbys jeszcze bardziej wyluzowany wręcz flegmatycznie i stalbys jak kolek i czekal aż ubiją cie geomancery. Ja dbam o to zeby na mojej liscie dedów bylo ich jak najmniej. Moze ty lubisz padac od buga,watahy wilków lub stojąc po środku grupy geomancerów nie starając uciekać. Pare słów do Marczio. Wiele slyszalem w tibii i wlasnie tak jak ty wypowiadaja sie gowniarze jakim sam bylem mam nadzieje ze wyroslem. Jesli ty jestes sorkiem/druidem na 40-60 lvlu z 35 m lvlem i sciagasz hitu po 40-75 guardom to rzeczywiscie masz prawo zazdroscic innym magic lvla.
Każdy z nas był kiedys noobem i nie wiedział jakie niki nosi sie w tibii. To moja pierwsza postać założyłem taki nik bo nie miałem pomysłu na inny ani nie chciałem miec nika typu Master Neo albo Super Krowa bądź Legolas , Aragorn czy też Mroczny Druid z Krainy Cienia. Szczerze wątpie że twój nik odbiega od wyżej wymienionych. A co do m lvla nie zrobilem tak wysokiego na makro ale zwróć uwage kiedy zalozona zostala moja postac. Dość dawno gdybym od poczatku umial grac mialbym juz grubo ponad 60 lvl. ale nie umiałem. Koledzy z rl tylko nauczyli mnie robic runy i powiedzieli ze najwazniejszy u sorka jest magic lvl. Posłuchałem ich i zajłem sie tym. Jak noob stalem pod dp i trzaskałem runy i ni z tego ni z owego zrobilem 40 m lvl majac około 25 normalny. wtedy kupilem pacc i zacząłem expic uczac sie grac w tibie wynoobialem i staram sie byc coraz lepszy. zdażają mi sie wpadki takie jak ta ale one mnie ucza tego zeby nastepnym razem np. wziasc SD i bedzie po problemie.

Po 1 moj nik : bongozzpl
Po 2 : nie znasz mojej postaci wiec jak mozesz mowic o deadach?
Po 3 : Chcialem zrobic go solo na 59 lvl , ale koledzy doradzili ze jednak nie podolam
Po 4 :Nie obsmarowuj kogos dopuki nie zobaczysz jak on to robi~.

Sir Emilio
03-06-2005, 22:47
hahah jednym slowem najbardziej z***.any quest tego typu jaki widzialem OMG dziadkow gejow z hmm?? muhahah LOL

michal'wielki
03-06-2005, 23:19
(jestem tobą) Muahahauh LOL LOL jednym słowem najbardziej jestes z***any uzytkownik teogo forum LOL LOL MUauhahauhuah IM NOOB // boze co za dzieci autystyczne

Marczio
04-06-2005, 09:08
(jestem tobą) Muahahauh LOL LOL jednym słowem najbardziej jestes z***any uzytkownik teogo forum LOL LOL MUauhahauhuah IM NOOB // boze co za dzieci autystyczne

Masz porownania... lekcja j. polskiego sie przyda....

Skonczcie te bezsensowne wyzywanie bo to jest dziecinada.
PS. Moze nie uzywaj slowa "autystyczne" bo to znaczy ze jestes Pi******ny g***iarz ktory smieje sie z czyichs wad i chorob. Sa inne slowa ktore moglbys uzyc

michal'wielki
04-06-2005, 09:21
niczego nie zaczynalem. TO inni na mnie najezdzali a na twoim miejscu smieciu nie oddzywalbym sie bo i tak juz zostales skompromitowany.

Szalony Mag
04-06-2005, 10:33
Apropo magic lvla Minavand na 80 lvl mial 54 m lvl maly jak na lvl.Teraz ma 100 lvl i 60 mlvl maly w porownaniu z innymi ale i tak nie mam na niego kozaka.

Marczio
04-06-2005, 19:29
niczego nie zaczynalem. TO inni na mnie najezdzali a na twoim miejscu smieciu nie oddzywalbym sie bo i tak juz zostales skompromitowany.

Smiecia to szukaj w domu gowniarzu ochlonij troche bo chyba straciles szacunek. Do rodzicow tez mowisz per smieciu?? Gnoju dowiedz sie co to znaczy autentyzm potem tego uzywaj. Co do kompromtacji to nie wiem kto sie bardziej skompromitowal tu ty czy ja. Nie bedziesz mi skakal gnoju p*****y

Zejiwu
04-06-2005, 20:58
to nie filmik to szajs X( X(

lepsze coś daj bo wstyd

robisz z siebie posmiewisko :evul: beznadzieja X(

Druid Miedzio
16lvl
28mlvl
LUNARA rules :] :glupek:

General Draper
04-06-2005, 22:37
Ja jestem z Marczio, filmik był taki sobie : / I w tym przypatku właściel fimu sie tu skompromitował!

Siwus
04-06-2005, 22:58
Ech... gz filmiku, mi się nigdy nawet ssa nie chce robić :p. Aha my ten queścik robiliśmy w około 11 osób m.i. Amen Sat Lon Garg itd. jak nabijesz 40lv msg me, ja już raz padłem na OF queście :p i musze powtórzyć :].
Btw. Masz spoko mamuśkę xD

michal'wielki
04-06-2005, 23:28
Gnoju dowiedz sie co to znaczy autentyzm potem tego uzywaj.
Abaauhahua tak właśnie ośmieszają sie prostaki ze wsi "AUTENTYZM" xDDD ahaha.

slowa General Draper: Ja jestem z Marczio, filmik był taki sobie : / I w tym przypatku właściel fimu sie tu skompromitował! <--- odwołuje sie do tej mojej długiej wypowiedzi tam znajdziesz moja odpowiedz na temat czy sie skompromitowalem czy nie

kani_mani
05-06-2005, 07:55
Też kiedyś próbowałem zrobic tego questa. I nie skończyło się to miło:)

Filmik, że tak powiem - ciekawy :D

PiXik
05-06-2005, 10:59
Świetny poradnik jak NIE robić tego questa.trudny jest

omnipotent assaulter
05-06-2005, 20:07
X( <ustawa o niewzywaniu pana boga na daremno> nie pokazuj takiej wisoki. i ty na tym filmiku piszesz ze ejstes wykozaczony?? nie rób sobie jaj. Wiekszego lamera nei widzialem. A ten palladyn?? Z kąd ona jest? Wzielas speary na taki quest?? Ludzi wy przestańcie grać w tibie jak takie żarty sobie robicie. Nie łatwiej jakby palladyn i sork zabral sd'ki?? jeden sd od sorka za ponad 300 + od palka za ponad 200 i juz geomancer lezy. Jak to ogladalem to mi sie was zal zrobila. To wylgadalo jakbyscie szli gdzies tak w okoloci i przypadkiem tam wpadli. Nie zamieszczajcie filmikow bo ludzie z roka beda do was pisali i sie z was nabijali. Nędza poprostu.
To mówilem ja, Jarząbek Wacław.

Darky
05-06-2005, 20:22
X( <ustawa o niewzywaniu pana boga na daremno> nie pokazuj takiej wisoki. i ty na tym filmiku piszesz ze ejstes wykozaczony?? nie rób sobie jaj. Wiekszego lamera nei widzialem. A ten palladyn?? Z kąd ona jest? Wzielas speary na taki quest?? Ludzi wy przestańcie grać w tibie jak takie żarty sobie robicie. Nie łatwiej jakby palladyn i sork zabral sd'ki?? jeden sd od sorka za ponad 300 + od palka za ponad 200 i juz geomancer lezy. Jak to ogladalem to mi sie was zal zrobila. To wylgadalo jakbyscie szli gdzies tak w okoloci i przypadkiem tam wpadli. Nie zamieszczajcie filmikow bo ludzie z roka beda do was pisali i sie z was nabijali. Nędza poprostu.
To mówilem ja, Jarząbek Wacław.

Debil i down pewnie nic nie wiesz o tibi a ja tych ludzi znam doskonale i wiesz mi solneli by demona na solo.... Mieli zły dzień...

Maly Wielki Czlowiek
05-06-2005, 20:24
@omnipotent assaulter (Jarząbek Wacław)

jakbys nie zauwazyl to flo blokowala i chyba trudno cos blokowac bez tarczy czyz nie ?

ps. wogole znasz pojecie "lamer" ?... bo chyba z tego co widze to nie

omnipotent assaulter
05-06-2005, 20:30
A ty mi uwież nie nie jestes odpowiednia osobą aby mnie pouczac, bo zanim ty zszedles z nocnika to ja juz lotowalem boszki na Geomancerach. A teraz widząc to co oni robili nie jestem w stanie uwierzyc zeby im udalo sie zrobic questa z minomagiem na trolach.

Maly Wielki Czlowiek
05-06-2005, 20:37
bo zanim ty zszedles z nocnika to ja juz lotowalem boszki na Geomancerach

wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales

A ty mi uwież nie nie jestes odpowiednia osobą aby mnie pouczac
niezstety musze Cie pouczyc, poniewaz glupoty gadasz ... flo poszla bloczyc wiec jej tarcza byla potrzebna czyli nie mogla trzymac kuszy itp. wiec wziela spear'y...pomysl troche to nie boli

omnipotent assaulter
05-06-2005, 20:38
Oki zrozumiem speary ale jak wytlumaczysz brak sd u sorka i palka?? No palka mogge sie zgodzic bo widząc to nie ździwil bym sie jakby miala skill 70 i nie miala 15 magic.

omnipotent assaulter
05-06-2005, 20:40
wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales - czy to ma znaczyc że nie wierzyz ze lotowalem boszki z geomancerów??

omnipotent assaulter
05-06-2005, 20:41
wow to Ty jestes jakis supa mega extra power zamiatacz jak z geomancerow bohy lootowales - czy to oznacza ze nie wierzysz ze lotowalem boszki z geomancerow? :D

Maly Wielki Czlowiek
05-06-2005, 20:44
no nie wierze ze lootowales bohy z geomancerow ... zrob film to uwierze ze bohy z geomancerow wypadaja lolz

omnipotent assaulter
05-06-2005, 21:04
No i w tej chwili zniknął cały autorytet jaki dawal ci twój level. Opowiem ci historie. We wspomnianych juz wczesniej czasach kiedy ty uzywałeś nocnika a na lunarze castor flynn biegal z greated axe, a w tibi bylo tyle błędów że ludzie wchodzili na skulach do depo( a bylo to przed kilkoma update np w czasach tibi 7.1), w czasach kiedy cachero szedl na desert questa, grałem także ja. I tak jak wilu innym player'ą wypadały mi boszki z geomancerów. I taka jest wlasnie prawda jeśli nie wierzysz zapytaj kogos kto gra dluzej lub zagraj w ots na tibie 7.1 tam takze z geomancera wypadają bochy.

Zakochany18
05-06-2005, 21:08
Boszki wypadały z Geo~ kiedyś , kolega omni~ ma racje :) a co do samego filmu .. tak to jest poradnik jak tego Questa nie robic ;) Ogołem rzecz mówiąć filmik mi się totalnie nie podobał.Chodziłem kiedyś z taką ekipą na roznego rodzaju hunty , nic dobrego z tego nie bylo..

Maly Wielki Czlowiek
05-06-2005, 21:21
No i w tej chwili zniknął cały autorytet jaki dawal ci twój level

od kiedy to autorytet zalezy od lvla ?
pozatym czemu mi wyjezdzasz z tibia. 7.1 ktora jest "martwa"? tibia 7.1 i jej bugi a tibia 7.4 na ktorej byl krecony filmik to 2 rozne sprawy ...

Wkurzony
05-06-2005, 21:24
fajna mamuśka też taką chce mieć :D potwierdzam uwage innych, że byliście nieprzygotowani. Uda wam się kiedy indziej. powodzenia!

Darky
05-06-2005, 21:38
A ty mi uwież nie nie jestes odpowiednia osobą aby mnie pouczac, bo zanim ty zszedles z nocnika to ja juz lotowalem boszki na Geomancerach. A teraz widząc to co oni robili nie jestem w stanie uwierzyc zeby im udalo sie zrobic questa z minomagiem na trolach.

Widząc co ty tu wypisujesz to zal mi ciebie albo jestes glupi albo cos wkreczasz ciolku. Spewnością jak byłeś w moim wieku nie umiales grac mi gra idze i to calkiem nie zle taki zemnie guwniarz a zoba ile potrafie na tibi.

Marczio
05-06-2005, 22:01
Chyba powinni zrobic bramke wiekowa +16 na tibie a na forum to +18 bo to jest jakis cyrk. Michal najpierw piszesz ze nie bedziesz nikogo wyzywal a potem nie przebierasz w slowach, uzywasz takich ktorych nie rozumiesz. Przez takich jak ty robia akcje "dziecko w internecie :baby: " bo pewnie lazisz po jakichs czatach i gadasz z pedofilami chociaz nie wiesz ze to pedofil. Prosze dalej mnie powyzywaj bo chce sie posmiac z twoich plebanskich textow

omnipotent assaulter
05-06-2005, 22:05
Z tibią 7.1 wyjeżdzam dlatego gdyz twierdziles że nie moglem wylotować z geo~ boszkow a wiec udowadniam ci ze to możliwe i jeśli mi nie wierzysz proponuje ci porozmawiać z doświadczonymi graczami ktorzu ci to wytłumaczą. Widocznie twoja gra jest an tyle krótka że nei pamiętasz żadnego update. Piszesz tak gdyż pierwszy raz o tym slyszysz i jest ci głupio. Pamiętaj o tym iż mowiąc ze lotowalem boszki chpodziło o to aby oddać jak dlugo gram w tibie. A więc wynika z tego ze musze grać przynajmniej od czasów 7.1
Co do darky . Jesli opowiadalem o tym ze lotowalem boszki z geo to dowiedz sie kiedy bylo to mozliwe i pomysl czy twoją teraźniejsza postacią mogłbys sie wbic na dwarven hell i cokolwiek tam ubic bo ja robilem to bez problemów solo.

Missy A...
05-06-2005, 23:56
@Darky,nie uważasz że zanim pisząc na forum powinneś się z kimś przywitać po powrocie :confused:

Maly Wielki Czlowiek
06-06-2005, 01:26
@omnipotent assaulter
mozliwe ze moznabylo lootowac bohy z geo ... kiedys tam ... nie moge zaprzeczyc, poniewaz wtedy to ja nawet nie wiedzialem o istnieniu tibii. Mowisz tez o tym ze Michal jest lamerem ... moze uzasadnisz ?

Uwazasz siebie za dobrego gracza co ma tibie w 1 paluszku i taki "nocnikowy" smarkacz jak ja nie moze Cie pouczac, ale nie mozesz pojac dlaczego pallek wzial tarcze i spear'y na tym filmiku. Oceniasz ludzi po lvl'u jak sam stwierdziles lvl = autorytet dla mnie jest to zenujace.

@Marczio
mowisz ze Michal Cie wyzywa, nie, on poprostu nie pozostaje bierny na Twoja agresje poniewaz Ty jako pierwszy go zaatakowales mowiac ze jest noobem, dzieckiem, robi z siebie posmiewisko itd. twierdzisz ze ma "plebianskie" teksty, popatrz lepiej na swoje, bo z tego co zauwazylem to stoja one na nizszym poziomie

omnipotent assaulter
06-06-2005, 07:54
A wiec michal jest lamerem ponieważ idzie na taki quest bez sd co jest niedopuszczalne a do do sprawy spearów to juz ci powiedzialem ze rozumiem to i nic juz do tego nie mam. Ale nadal Uważam że palladyn i sork bezdyskusyjnie powinni sie w runy zaopatrzyc gdyż w przeciwnym raze nie dysponowali siłą ognia która by mogła zabic geomancera. Mówiąc wprost zabierali za mało hp w zbyt długim czasie.

Marczio
06-06-2005, 08:04
@Marczio
mowisz ze Michal Cie wyzywa, nie, on poprostu nie pozostaje bierny na Twoja agresje poniewaz Ty jako pierwszy go zaatakowales mowiac ze jest noobem, dzieckiem, robi z siebie posmiewisko itd. twierdzisz ze ma "plebianskie" teksty, popatrz lepiej na swoje, bo z tego co zauwazylem to stoja one na nizszym poziomie

Chyba nie rozrozniasz rodzajow wyzywan. Chyba jest roznica jesli sie kogos nazwie dzieckiem bo jest dzieciakiem i malo wie a sie napina, jest roznica jak sie nazwie kogos noobem bo ma sie takie zdanie o nim jak gra ale nie jechalem po nim jak on po innych typu: dzieci autystyczne ja do teraz nie wierze ze on wie co to znaczy bo jakby wiedzial to by mial szaczunek do tego i by nie uzyl takich slow. Plebanskie teksty to takie ktore uslyszy od starszych kumpli na podworku i potem szponci tym. Zobacz jak on po innych jedzie, nie mowi ze jest noob ze nie umie grac tylko wyzywa go jakimis wiazankami bez powodow bo to jest powod ze ktos go nazwie noobem w grze to on musi juz na rl jechac.Michal, nie bede cie pouczal bo to nalezy do kogo innego tylko albo zacznij do rzeczy albo zmien adres forum na www.dzieci.pl itd.

Missy A...
06-06-2005, 12:56
proponuje skończyć temat... zaczeliście o filmiku a skonczyliście o jakiejś bezsensownej rozmowie kto jest więszym dzieciakiem albo coś w tym stylu..Nie po to ten topic został założony. B)

Darky
06-06-2005, 13:09
@Darky,nie uważasz że zanim pisząc na forum powinneś się z kimś przywitać po powrocie :confused:

Nie było cie on line kochana siostrunio :*

Missy A...
06-06-2005, 13:29
@ Darky
nie : > a dzisiaj jakoś cię widziałam online i cio? :confused: Ty świnko mała : *

Tony ^^
06-06-2005, 14:00
Baranie:
- nieumiesz grać
-nieumiesz nagrać filmu
- używasz macro, a ja nie !!! Nic niewidziałem odrazu wyłączyłem to barachło!
-Hi, Noob, Yes, Bye

~Oby takich jak najmniej!

michal'wielki
08-06-2005, 19:58
Chyba nie rozrozniasz rodzajow wyzywan. Chyba jest roznica jesli sie kogos nazwie dzieckiem bo jest dzieciakiem i malo wie a sie napina, jest roznica jak sie nazwie kogos noobem bo ma sie takie zdanie o nim jak gra ale nie jechalem po nim jak on po innych typu: dzieci autystyczne ja do teraz nie wierze ze on wie co to znaczy bo jakby wiedzial to by mial szaczunek do tego i by nie uzyl takich slow. Plebanskie teksty to takie ktore uslyszy od starszych kumpli na podworku i potem szponci tym. Zobacz jak on po innych jedzie, nie mowi ze jest noob ze nie umie grac tylko wyzywa go jakimis wiazankami bez powodow bo to jest powod ze ktos go nazwie noobem w grze to on musi juz na rl jechac.Michal, nie bede cie pouczal bo to nalezy do kogo innego tylko albo zacznij do rzeczy albo zmien adres forum na www.dzieci.pl itd.

Dobra sorry za to autystyczne dziecko , ponioslo mnie ale rozumiesz ze na widok kogos tak prymitywnego i o skrzywionej psychice jak ty reaguje impulsywnie. Nie wiesz co robie na rl. Przyklady typu texty z podworka może czerpiesz z własnej rzeczywistości te przykłady są na pożądku dziennym u ciebie. Wez juz tu nic nie pisz, mniemam że pochodzisz ze wsi w najbardziej zacofanym rejonie polski... swiadczy o tym twoje słownictwo i poczucie smaku. To ze jako jedyny na wsi masz modem nie znaczy ze inni sa gorsi.

jeszcze edit:
Mowisz o mnie ze czegos nie rozumiem, jestem głupi. Atyzm nie ma nic wspólnego z Autentyzmem. Atentycznym głupcem jesteś ty. Myślałem że na wsiach uczą polskiego? Możliwe że ty posługujesz się wyłącznie gwarą i takie trudne słowa sprawiają ci kłopoty. powiedz słowo a postaram się pisać po twojemu.

michal'wielki
08-06-2005, 20:06
szkoda jeszcze marczio ze ty nie relacjonujesz swoich huntów i nie przedstawiasz ich tutaj na forum. Nikt ci nic nie wytyka bo nie ma z czego wybierac. Mozliwe ze popelniasz bledy czesciej i wiecej bledow niz ja. ale kto by pokazywal jak gra noob ktory oczernia i osadza innych

Marczio
08-06-2005, 20:47
Rece mi opadaja na twoje teksty, prosze zacytyuj moje prymitywne teksty. Ty siebie posluchaj bo na serio masz jakies straszne ego i patrzysz na innych. Wrzuc se na luz bo znowu zaczynasz gadac bez sensu. Filmiki ze swoich huntow owszem i zamieszcze ale jak beda to powazne hunty juz np DL a nie guardy bo to jest nudne. Doczekasz sie nie boj sie i zobaczymy czy ide na trudniejsze potwory bez sd.

PS. Bylem przed chwila na dwarven hell w 5 osob i o dziwo nam wyszlo a przeciez ja noob bylem. Jakbys chcial wiedziec bylem tam glowny strzelajacy i nie wystraszylem sie jak mialem na klacie 2 gejow. Zanim zaczniesz oceniac to sie zastanow bo ja widzialem ten film 3 razy, wszystkie rozmowy obejrzalem i przeanalizowalem i z tego twierdze ze jestes wielki pr0 skil0r :baby:

michal'wielki
08-06-2005, 21:14
Brawo brawo brawo :D na dl z ekipa sd . jestes jak to mowisz PRO SKILOR pewnie ty jestes w niebie gdy wchodzisz na dl tower i lapska ci sie trzesa bo to przeciez jest POWAZNY HUNT. nakrec film z demonow zobaczymy czy wogole dojdziesz. jesli uwazasz ze jestem noobem ogladnij moj film z demonow.

Marczio
09-06-2005, 08:53
Brak slow.... Wiesz po co bierzemy kilka sd?? Jestes taki swiatly umysl ze powiesz zeby bic nimi dle. No coz znowu pokazujesz brak myslenia. Sd mamy po to zeby szybko zabic dla jakby cos poszlo nie tak, tak jak wam poszlo cos nie tak. Bynajmniej ja nie myle binda z UE do binda z Mshield. Piszesz takie glupoty tak jakbys wogole nie czytal tego posta tylko zgadywal co w nim jest i od razu odpisywal. Dzieki ze ten topic mam dosyc walenia sie z dzieckiem
Nara dzieciaczku

kszychu13
09-06-2005, 09:11
boze czlowieku pocos ten film tutaj dawal chyba ze lubisz sie kompromitowac...
i jeszcze ten mana shield na UE o boze...

michal'wielki
11-06-2005, 23:27
Ten post pisze do ludzi zdrowo myślących i normalnych. Caly ten temat swietnie ukazuje pewną rzecz mianowicie mozemy zobaczyc (odróżnic) prostaków od ludzi cywilizowani po komentowaniu i krytykowaniu tego filmu ci pierwsi nie umieja i swoimi slowami sie osmieszają jak marczio czy krzychu 13 a ci drudzy mnie skrytykowali ale z głową na karku i im tylko podziękować . Cya

Marczio
13-06-2005, 10:00
Ten post pisze do ludzi zdrowo myślących i normalnych. Caly ten temat swietnie ukazuje pewną rzecz mianowicie mozemy zobaczyc (odróżnic) prostaków od ludzi cywilizowani po komentowaniu i krytykowaniu tego filmu ci pierwsi nie umieja i swoimi slowami sie osmieszają jak marczio czy krzychu 13 a ci drudzy mnie skrytykowali ale z głową na karku i im tylko podziękować . Cya

LoL??
Przeczytaj ten temat od poczatku. Przy pierwszym poscie podalem powody dla ktorych uwazam ze zwaliliscie. Chyba widzisz tylko to co jest skierowane przeciw tobie. Jesli nie lubisz jak cie krytykuja to po co zamieszczasz takie filmy i potem wyzywasz sie z kims?? Juz nie chce sie powtarzac co o tym mysle (przyp. Dziecinada). Daj spokoj, jakis problem napisz mi na gg to pogadamy albo sie posmieje bynajmniej jak mnie bedziesz wyzywal swoimi tekstami z podworka