Pokaż pełną wersje : Nowa Grupa- Reggea Force!
Tygryseq
31-05-2005, 21:47
Ta grupa miałaby na celu zrzeszanie ludzi słuchających reggea!
WIdziałem dużo screenów osób, które na pasku miały akurat piosenki Gentelmen'a, Bob'a Marley'a oraz naprzykład Zion Train.
Poprostu taka grupa by się przydała!
Ranga nazywałaby się Superior- wzięte z piosenki Gentelmen'a- Superior.
Drom- proszę wysłuchaj mojej prośby
Ludzie- podpisujcie się tutaj!
Gdzies widzialem temat, w ktorym skladalo sie prosby o nowe gr., ale moge sie mylic :/. Watpie, ze zaloza, ale jestem za :). Dredy, ziolo w gebie, hawajska koszula, plaza, laski... Ale taka gr. chcieli zalozyc i odrzucili ja. Pewnie odrzuca, ale jestem za :)
Tygryseq
31-05-2005, 21:59
Gdzies widzialem temat, w ktorym skladalo sie prosby o nowe gr., ale moge sie mylic :/. Watpie, ze zaloza, ale jestem za :). Dredy, ziolo w gebie, hawajska koszula, plaza, laski... Ale taka gr. chcieli zalozyc i odrzucili ja. Pewnie odrzuca, ale jestem za :)
xD more more peoples! NAtalek cum here :P
Jak wyjdzie to ja moge byc na ochotnika liderem grupy :P Postaram sie ja rozkrecic. Ale watpie, ze wyjdzie....
@EDIT
Ale nad nazwa musisz/musimy pomyśleć...
Tygryseq
31-05-2005, 22:04
no spoko daj do podpisu link do tematu.
Gonzo von Krenzel
01-06-2005, 12:00
Chetnie dolacze do takiej grupy. Ale zeby zostala ona zalozona musicie wyslac PW do Dr. Omader'a z prosba o jej utworzenie.
Pomysł dobry lecz miałbym inną prpozycje żeby niepowstawało za duzo grup mające trzon ten sam poprostu niech powstanie grupa muzyka no i podfora były by zalezne od gatunku muzyki bo jak powstanie wiele grup o tematyce muzyki to bedzie za duzo bałaganu
@up
jestem za i uważam że tak będzie najlepiej no i uniwersalnie :P
Reggae nie reggea.
Nie wiem czy sie nadaje bo slucham metalu &troche reggae
Kocham BoBa...
No woman, no cry... :)
Jezeli powstanie ta grupa, to z mila checia do niej dolacze.
TehRegent
01-06-2005, 19:59
natalek ty sie tam nie zglaszaj bo jak widzialem co na Oldschool'u wyrabiales to bron babciu kartoflanko
Tygryseq
01-06-2005, 20:31
natalek ty sie tam nie zglaszaj bo jak widzialem co na Oldschool'u wyrabiales to bron babciu kartoflanko
No i? No i co Z TEGO? JA szukam osóbktóre się tym interesują. Aby mieć wspólne tematy. Człowieku- nie komentuj.
@Pan z ulicy sezamkowej ;D:
Już to zrobiłem ^^
Hehe... Tez miałem pomysł na stworzenie takiej grupy:) No ja chętnie dolącze... Chociaż dopiero od niedawna zainteresowałem się tą Muzyką :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.