PDA

Pokaż pełną wersje : NIE MOGE URUCHOMIC TIBI-wiem ze byl tki temat...

Adrianadrian
12-03-2004, 19:01
Prosze... byl podobny temat ale to bardzo ważne. Opowiem wszystko od poczatku ze szczegolami:...
bylem w szkole a moja mama cos tam mks virem sprawdzala i ją rozłączyło. Zżarło jakies sterowniki myszki i nie bylo kursora. przyszedl gosciu od komputerowego i to zrobil. Teraz ja patrze jak wlączam tibie a tu: "Uruchomienie pliku DDRAW.DLL jest niemozliwe. Sprawdź plik aby rozpoznać problem". Pomyslalem ze cos tibie tez pozżerało wiec ściągnelem ja od nowa i zainstalowwalem i to samo!! Nie wiem co mam robic a jutro chcem zrobic sobie nocke bo moi rodzice idą na impre. Prosze pomozcie mi jak najszybciej!! Będę bardzi wdzięczny. Aha jeszcze dodam ze inne programy np. Winamp tez cos sie plączą.
moze ktos cos wie na ten temat? plz pomozcie.
pozdrawiam i z góry dzięki!!

Polinik
12-03-2004, 20:38
Wyglada na problem z DirectX. Zainstaluj DX na nowo i powiedz czy dziala.

Monoron
12-03-2004, 20:42
O co tu chodzi?
Domyślam sie, że za pięć minut włączą konto, ale nie rozumiem po co je wyłączyli.
I nie moge sie zalogować na tibia.com.

http://www.damianive.webpark.pl/obrazek0002.jpg

Fanfi
12-03-2004, 20:43
Re : up kilka razy zle wpisales swoj kod

Adrianadrian
13-03-2004, 07:49
Oryginalnie dodany przez Polin
Wyglada na problem z DirectX. Zainstaluj DX na nowo i powiedz czy dziala.

Zainstalowalem i dalej to samo... czy trzeba po prostu FORMATA? ja juz probowalem przed chwila formatowac. Z tego co wiem do chyba dob rze robilem: weszlem na plycie w plik FORMAT kliknelem dwa razy pokazalo sie czarne okno z napisem "błąd aplikacji 2". Prosze pomozcie. ja chcem dzisiaj nocke!!!