PDA

Pokaż pełną wersje : niewidzialny npc?

Chopkers
01-06-2005, 15:12
http://photobucket.com/albums/y78/Goethi/?action=view&current=greeny3.jpg

nasz gottarek gadajacy z niewidzialnym i nieistniejacym juz npckiem.

wiem tylko tyle ze to czesc jakiegos questu.

wie ktos cos o tym wiecej?

(jakby nie dzialalo to --> http://photobucket.com/albums/y78/Goethi/?action=view&current=greeny3.jpg )

<edit> ja nic nie mowie, ale to nie jest fake, tylko prawdopodobnie test server.
ja tego screena nie zrobilem tylko znalazlem w galerii gottara (goethi mac'mannus, jak kto woli)

ja sie zastanawiam czy ten temat zostal przeniesiony czy pomylilem dzial ;)

Magic
01-06-2005, 15:15
jedno slowo : FAKE

Stomil
01-06-2005, 15:18
To jest test server...ogladalem te sccreny i on potem sie pojawia,,,,,

pabloxxl
01-06-2005, 15:19
Gdybyś nie miał takiego eq to bym się zastanowił czy to możliwe. DSL. Golden boot... Jednym słowem fake :)

Pramus
01-06-2005, 17:11
To na 100% jest test server, bo gdy spojrzycie na mapę zorientujecie się, że nie ma takiego terenu na CIPsoft'owskim serverze. Poza tym ja właśnie widziałem u kolegi jak grał na OTSie właśnie z taką mapą. To po prostu nie jest Fake tylko screen z OTS'a

Dabek
01-06-2005, 17:14
To na 100% jest test server, bo gdy spojrzycie na mapę zorientujecie się, że nie ma takiego terenu na CIPsoft'owskim serverze. Poza tym ja właśnie widziałem u kolegi jak grał na OTSie właśnie z taką mapą. To po prostu nie jest Fake tylko screen z OTS'a

Lol, aleś argument wynalazł. To jest Dracon(i)a przecież-.-
A biorąc pod uwage stuff gościa, i to że jest na innym serwerze niż gość od któego otrzymuje prv, to chyba widac że to test server...( a tak BTW, nie wiem czy wiesz że test server a OTS to są całkiem różne rzeczy...)

rabuke
02-06-2005, 08:01
To jest dział z fejkami, więc nie komentujcie zdjęcia "to fake" bo takie jest założenie tego działu

Chopkers
02-06-2005, 08:25
To jest dział z fejkami, więc nie komentujcie zdjęcia "to fake" bo takie jest założenie tego działu

nic nie mowie,. ale w pierwszym poscie napisalem ze chyba temat zostal przeniesiony "albo pomylilem dzial" ;P
został przeniesiony
dzieki Dabek za znalezienie argumentu potwierdzajacego ze to test server

Prosze zamknac temat !
niech będzie
//Dwim