Pokaż pełną wersje : Bye
Sozemego
01-06-2005, 18:07
To zdjecie jest zrobione przezemnie, ale umieszczone na forum dla kolegi. Nie rzucajcie sie na mnie jak sie podobac nie bedzie, tylko na owego kolege. Macka ;]
http://img.photobucket.com/albums/v653/sozemegosts/UO0049.jpg
Skonczyl i chcial ten temat na pamiatke Tibi..
Flame away
Sanderos
01-06-2005, 18:08
Fajnie. Niezle sie poswiecil.
Nie ma to jak pozegnac nastepna osobe...
Żegnamy : ))
bajerfull
01-06-2005, 18:15
Nie no nice. A nie lepiej było zrobić free items ( fri itanz ). By było przynajmniej troche brechy jak n00bki by lataly za eq
Sanderos
01-06-2005, 18:17
Nie no nice. A nie lepiej było zrobić free items ( fri itanz ). By było przynajmniej troche brechy jak n00bki by lataly za eq
Raczej nie...
to glupie :/
nie mogl oddac eq kumpla ktorym by sie napewno przydalo ?
bajerfull
01-06-2005, 18:19
No to jak nie free items to mógł kolegom oddać. Przynajmniej by się nie zmarnowało około 200 k.
Pokój jego duszy...
xD
Tygryseq
01-06-2005, 18:25
peace \,,/
-----
btw. ja na antice jak przeżuciłem się na secura to wywalił rare set, roy helm dsm golden legs boh's skull staff i mms na fri itANZ ;p mam gdzieś jeszcze filmik nawet- jak znajde na kompie wrzuce na forum.
No coz, kazdy kiedys skonczy grac.
Btw. pewnie juz jutro bedzie zalowal ze wyrzucil eq :P
Więc po pierwsze dziękuje ci soze :)
po drugie nie żałuje do dzis bo tibia to tylko syf który zż(rz)era czas, który można na coś innego bardziej cenniejszego poświęcić
po trzecie niedałem tego żadnemu qmplowi, ponieważ sam na to eq zbierałem ciężko pracą i uważam że żeby innym się podobała tibia muszą też na wsysztko uzbierać sami a nie żywić się qmplami(chodź raz sam dostałem gratis bohy), no to teraz się na gadłem i Cya all noobs(friends)
No to jak nie free items to mógł kolegom oddać. Przynajmniej by się nie zmarnowało około 200 k.
Pokój jego duszy...
xD
...300k albo i nawetr ciut więcej bo pierdół niewywalałem
Sądze że o wiele ciekawszym rozwiązaniem jest sprzedanie owych rzeczy na allegro ( Przypominam iż jest to zakazane, jednakże nagminnie łamane.). Nie marnuje się tych miesięcy gry. Jak się domyślam (Bez sprawdzania tibia.com) grałeś palladynem, bo wyżucone eq nie zawiera broni do walki wręcz. Mogłeś sprzedac więc całe konto. Ale to rzecz jasna tylko moja opinia :)
Insane Jezus
01-06-2005, 21:57
ehhh...trzymaj sie macek ty stary waflu :< szkoda ze cie juz nie zobaczymy w tibi no ale twoja decyzja pewnie i sluszna bo to wciaga paskudztwo :Ork:
trzymaj sie
Nowohucianin
01-06-2005, 21:58
Zamiast dać kolegą to dal temu dwarfowi :PPPPPP
Dzięki insane, co do allegro - *******e to heh sam neiwiem czemu jakoś tak mi się podobało to wy***anie tego że niepatrzyłem an to że moge opchnąć na allegro
I bardzo dobrze zrobiłes, TIBIA TO SYF a noobom którzy czekaja tylko na jakies fri iitesmy dac eq to jest juz zupelna głupota!! Wierucki(Gelu the knight) hAcked <Lol> podobno ma isc na Berylia ale nie pojdzie bo jets za cienki w tibie, zycze powodzenia w rl Life bo jednak Rl Jest o wiele ważniejsze niż jakas głupia Gra!!
~Dethmar~ :baby:
A ty jaros dostaniesz zaraz w łeb :) nieobrażaj mi gelusia :) a to że miał hacka i jest noob to już swoją drogą, ale może to mu pomoże odejść z tego ***STWA zwanego tibią
A ty jaros dostaniesz zaraz w łeb :) nieobrażaj mi gelusia :) a to że miał hacka i jest noob to już swoją drogą, ale może to mu pomoże odejść z tego ***STWA zwanego tibią
Popieram :D
w venore w magic shopie na adlorze kiedy koles wyrzucil MPa, bohy, g-army itp wiele super eq:P
Todevorek
03-06-2005, 18:26
Ostro :) Chyba z tibią kończył koleś :P
Belfegoris
03-06-2005, 18:39
Ostro :) Chyba z tibią kończył koleś :P
a ty to spostrzegawczy jestes :p :p :p
a tak swoja droga to szkoda ze w taki sposob sie pozbyl tych itemow
Yoh Asakura
03-06-2005, 18:42
Popieram tego pana.A ja z kolei pamiętam jak szanowny 53 Master wyrzucał z dp około 5-6 knight setów.Ja się go pytam dlaczego a on:
Becaouse I don't wan't rubbish in my depot...
Oraz taka miła sytuacja:
Koleś wyrzucił 3 crystal coinsy (30k) i ich nie wziął.Zkorzystałem z okazji i sobie wziąłem a on mi powiedział,że nie schyla się po drobne...
Chessterr
03-06-2005, 18:47
A ja to myśle ,że to fotomontaż!
:/ ja tez chyba koncze , gram na hiberni 40 RP _ koncze bo nie mam z kim grac moi rl kumple odeszli przes hacki i samemu mi sie nie chce:/
A ja to myśle ,że to fotomontaż!
Jak co to Fake, ale to nie Fotomontaż, bo gość to naprawde wyrzucił.
Satanas_molekues
03-06-2005, 22:31
jak dla mnie nie zaswiecil glupotą ... ale jego wola... Jak dla mnie myślal egoistycznie
gdybym, ja tam byl to bym chyba wygryzl przejscie w tej "ladzie:P:" bo takich itemkow to naprawde szkoda. i jeszcze oddal je cieciowi z banku ktory sra kasa:P:P
no ale coz, kazdy konczy w swoj sposob:P:P
ps
bedziesz tego zalowal :evul:
Więc po pierwsze dziękuje ci soze :)
po drugie nie żałuje do dzis bo tibia to tylko syf który zż(rz)era czas, który można na coś innego bardziej cenniejszego poświęcić
po trzecie niedałem tego żadnemu qmplowi, ponieważ sam na to eq zbierałem ciężko pracą i uważam że żeby innym się podobała tibia muszą też na wsysztko uzbierać sami a nie żywić się qmplami(chodź raz sam dostałem gratis bohy), no to teraz się na gadłem i Cya all noobs(friends)
Wreszcie się wyniosłeś, bo straciłem nadzieję na lepsze życie w Kazo -.-
Sir Rafiki
04-06-2005, 08:56
Ja na jego mniejscu dałbym te rzeczy jakiemuś dobremu koledze :]
ladny eq zostal wywalony ;> gz dla tego pana ktoremu udalo sie uwolnic od tej gry zwanej tibia :>
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.