PDA

Pokaż pełną wersje : Anihilator -=Pandoria=- (no qs)

Dark Brozyn
01-06-2005, 20:36
Witam..
Anihilator na pandori już był jakiś czas temu ale jakoś teraz mam czas to daje :P

Team :
Nareli
Radolv
Fenza
Dragua

w tej samej kolejności padają po kolei....

widok fenzy:
http://www.tibicams.com/cams/fenza_annihilator.rec

widok draguy:
http://www.tibicams.com/cams/Dragua_Anni.rec

Enjoy !

Tedi
01-06-2005, 20:48
Niewiem ale coś mi nie odtwarza :< może coś u mnie je**o :D

karramba90
01-06-2005, 21:18
Mi tez nieodtwaza :(

Shu
01-06-2005, 21:39
mi poszlo bez problemow ale ochydnie padli : :/
-ciankie hity z burstyow
-szkoda ze nei uzyl might ring i podczas gdy lecial might ring mogl walic z ice rapierow
szkoda :/

Nowohucianin
01-06-2005, 21:52
Knight z burstow to jak nic :) lepiej jak by wziol kilka ice rapierow
cos szybko padli

kiri
01-06-2005, 22:18
OMG
po 1 ten knight mial dziwnie uhy ulozone w bp ..... zamiast jeden w drugim ........... bylo by latwiej napewno !!
po 2
mugl walic z ice rapow ......
po 3 na koncu nie potrzebnie sie przesunal (a kto wie moze by przezyl :D)

Walekifa
01-06-2005, 22:38
OMG :O popadali jak muchy :/ pierwszy raz widze filmik z anchilatora,jak weszli w ten portal do tych demonó to sie przeraziłem :/ Też gram na pandori tu sie pochwale ^.-

Zastanawiam sie tlyko skond knight wzioł Eplate myślałęm że sa tylko na starszych servach

sylwanas15
01-06-2005, 23:36
omg filmik godny pozalowania, hmm Fonza totalna porazka, wogole jakie skille i eq.. no commentja od razu wiedzialem ze padnom wszyscy..

Shinjix
01-06-2005, 23:38
No i dobrze, ze padli :P nie lubilem ich jak gralem na pandorii :P

Ma'niek
01-06-2005, 23:50
Troche To Trwalo Ale Ten 1 Knight Wyglodalo Jak By Wcale Nie Bil Tego Demona

Haloren
02-06-2005, 00:36
Hehe, Brozyn widzę, że też masz ten filmik. Ja się cieszę, że oni padli... same PA, w szczególności nareli. Na koniec filmiku widać co wypadło z nareliego. Też grałem na tym świecie. Teraz oczekuje na nowe.
Pozdro
Phykson Inhabitant of Pandoria

Adamsik
02-06-2005, 07:47
OMG :O popadali jak muchy :/ pierwszy raz widze filmik z anchilatora,jak weszli w ten portal do tych demonó to sie przeraziłem :/ Też gram na pandori tu sie pochwale ^.-

Zastanawiam sie tlyko skond knight wzioł Eplate myślałęm że sa tylko na starszych servach

Przeciez e plate z demona leci -.^

Morin
02-06-2005, 07:55
Fajnie ze z takimi slabymi levlami na annihilatora sie wybralo noobki :/ odrazu bylo widac ze padna....

Bongozzpl
02-06-2005, 14:52
Tamten Drug~ probowal jeszcze uratowac uhy itp narelego ,ale mu sie nie udalo xDDD
Btw, blokowac powinnien Fenza wyzszy lvl=wiecej hp.

Jaskot
02-06-2005, 16:11
Pare filmów już z anniego widziałem... Ale ten jest chyba najbardziej noobowski :/

@up

FENZA??? Widziałeś jej/jego skille???? 8o :D

Kebes
02-06-2005, 16:48
4 n00bków się wybrało. Jak zobaczyłem ekipę to już nawet nie musiałem się domyślać jak to się skończy. A Nareli przez chwilę strzelał w górnego Demona - idiota. Bardzo dobrze, że padli. Nie lubię ich. M.in. przez nich zmieniałem serwer :P

Grah Amek
02-06-2005, 17:15
Muahahahhahahah i dobże tak gnojkom

Hitmanu
02-06-2005, 17:29
Bueheh dzięki za filmy.

Widać te ich macra wcale nie zawodne nie są -.-
Ciesze się że padli.

Rybzor
02-06-2005, 17:35
Totalna porazka :]

Bebilon
02-06-2005, 17:35
Najgorszy annh jaki kiedy kolwiek widzialem! Skille, eq i ten mlvl... postac do kitu. 4 osoby ktore liczyly na szczeście.

Btw. Ktos wogule czytal co ci idioci w poptrzednich postach napisali? Demona z Ice rapiera, lol.

manxe
02-06-2005, 19:46
fenza ma c***owe skille a szczegolnie shelding
btw.gratz deada B)
dragua ma bardzo dobra umiejentnosc w ukladaniu uhow Big Gratz 4 him

morwi
02-06-2005, 20:30
fenza ma c***owe skille a szczegolnie shelding
btw.gratz deada B)
dragua ma bardzo dobra umiejentnosc w ukladaniu uhow Big Gratz 4 him

gratulacje powinien dostac za blokowanie, gdyby nie poszedl po rzeczy nareliego to bo moze dluzej pozyl(ale i tak z mele by demona nei za***al)

mateomen
02-06-2005, 20:48
ja tez gralem na pandori ale ich lubialem ...
szkoda ze padli zal mi sie ich zrobilo ...
oni grali all w cafe to mogli miec lagi i dlatego dead wcale sie niedziwie ...

a wogole zastanowcie sie co piszecie jeden pisze zeby z ice rapiera .. i by tylko stracil ice rapier ?o0
a drugi pisal ze neibylo widac zeby wogole bil demona z miecza ... z BSa mial bic demona i cos mu brac... omg zastanowcie sie ...

Nadol
02-06-2005, 22:10
ty je luj jeszcze bedze H i bedziesz widzial

Hitmanu
02-06-2005, 23:47
Założe się że nawet z nimi nie gadałeś.
A nawet jeśli to itak lali na ciebie leszczyku.
Zastanów się co piszesz.

Dark Brozyn
03-06-2005, 09:27
Na pandorii da się pograć ale polacy to nooby jak c*** więc sie nie dziwcie że qrwa jesteście hunted itp... na pewno za nic nie byliście hunted tylko qrwa lejecie każdego kto wam wejdzie w jaskinie albo sprzedajecie SDki za 5k to sie potem ****a dziwicie... nie rajcie na pandori.. mniej noobów i mniej do użerania się z wami CYA

Palladni
03-06-2005, 09:54
Na pandorii da się pograć ale polacy to nooby jak c*** więc sie nie dziwcie że qrwa jesteście hunted itp... na pewno za nic nie byliście hunted tylko qrwa lejecie każdego kto wam wejdzie w jaskinie albo sprzedajecie SDki za 5k to sie potem ****a dziwicie... nie rajcie na pandori.. mniej noobów i mniej do użerania się z wami CYA

Wyluzuj ****a....

@Topic: Jedna z gorszych prób anni jakie widziałem... Dwie rzeczy najbardziej mnie dobiły.. Ich skile i to jak Uhy układał Dragou czy jak mu tam, albo miał spory monitorek i mógl all otworzyc (ROTFL) albo lubi zabawe z szukaniem pełnych bp blokujac demony :)

Grah Amek
03-06-2005, 16:38
szkoda ze padli zal mi sie ich zrobilo ...
oni grali all w cafe to mogli miec lagi i dlatego dead wcale sie niedziwie ...

a wogole zastanowcie sie co piszecie jeden pisze zeby z ice rapiera .. i by tylko stracil ice rapier ?o0
a drugi pisal ze neibylo widac zeby wogole bil demona z miecza ... z BSa mial bic demona i cos mu brac... omg zastanowcie sie ...

Lubiałeś ich ???? Ahaaa i pewnie miałeś od nich protekta ... Jestes MISCU !!

Nadol
03-06-2005, 18:18

Masz racje nooby jak *** a potem placzak jak ich za***ia ****e

Haloren
03-06-2005, 18:51

Sorry Brozyn, że masz mnie za nooba, skoro na pandorii 3 razy byłem hunted... a i teraz jestem 4 raz. Nigdy nie robiłem niczego z wyżej przez Ciebie napisanych rzeczy, ale nareli zawsze był w stanie napisać : "Give me 3bp sd or hunted", albo taki Relycik: "Hunted for helping escape ur friend"-to akurat nie prawda. Z tych wszystkich huntów mnie zawsze ratował Lucas, fakt bez niego skończył bym przygode przed 30lvl. Więc sorka, że jestem dla Ciebie wielkim noobem. Właśnie dlatego odszedłem z tąd i jestem retired, czekam na new serw jakiś wakacyjny... może się kiedyś spotkamy
Pozdro
Phykson inhabitant of Pandoria

Dark Blondi
03-06-2005, 20:37
Hehehe ;)
Gz dla odwagi ;p
Wogule fajne macro all ;p
Radolv hita nie dostal a juz 3 uh poszly ;p

Nowohucianin
03-06-2005, 22:22
Najgorszy annh jaki kiedy kolwiek widzialem! Skille, eq i ten mlvl... postac do kitu. 4 osoby ktore liczyly na szczeście.

Btw. Ktos wogule czytal co ci idioci w poptrzednich postach napisali? Demona z Ice rapiera, lol.

LOL
Ty biłeś demona z gsa i co ??? "idioto"

Skoq
03-06-2005, 22:36
Ja sie właściwie dziwie czemu fen~ coś tam :D i Dragua wiedzieli ze nie dadzą rady bo zostalo ich 2 i dwóch knightow a Fen waliła z burstów po 40 w demona .... WIęc czemu jeśli mieli Aole nie mogli odrazu paść tylko tacić Uhy ?;/

Angel of Death
03-06-2005, 23:11
A mnie dziwi to: jak oni sie mogli uhać co sekunde ? przecież exhaused jest 2 sec i nie wydawało mi sie uhy, szły bardzo szybko to napewno było co sec.

Dark Brozyn
03-06-2005, 23:48
ta co sekunde sie uhali co pol sekundy może co ?
Normalnie się uhali zawsze kiedy mogli... A ty Phykson podejrzewam że raz dałeś "dupy" to potem cały czas brali od ciebie free...

Angel of Death
04-06-2005, 11:19
ta co sekunde sie uhali co pol sekundy może co ?
Normalnie się uhali zawsze kiedy mogli... A ty Phykson podejrzewam że raz dałeś "dupy" to potem cały czas brali od ciebie free...
Taak panie cwaniaku ? A jak mi wytłumaczysz że bp uh zchodził w ~23 sekundy ;] , zmierzyłem stoperem -.-

morwi
04-06-2005, 12:14
Taak panie cwaniaku ? A jak mi wytłumaczysz że bp uh zchodził w ~23 sekundy ;] , zmierzyłem stoperem -.-

o boze! jak mogli sie uhac co sekunde jak istnieje takie cos jak EXHAUSETD(czy jak to sie pisze)
a tak btw. ty masz jakas paranoje chyba, mierzyc w jakim czasie im bp uh schodzil....

Angel of Death
04-06-2005, 12:25
o boze! jak mogli sie uhac co sekunde jak istnieje takie cos jak EXHAUSETD(czy jak to sie pisze)
a tak btw. ty masz jakas paranoje chyba, mierzyc w jakim czasie im bp uh schodzil....
Tak wiem że jest cos takiego jak exhaused i własnie sam nei wiem co jest grane. -.- Po 2 nie mam paranoi tylko chcem udowodnić nikektórym że faktycznie uhają sie nie jak powinno być so 2 sec tylko jakieś 1.1 sec !!

morwi
04-06-2005, 12:32
Tak wiem że jest cos takiego jak exhaused i własnie sam nei wiem co jest grane. -.- Po 2 nie mam paranoi tylko chcem udowodnić nikektórym że faktycznie uhają sie nie jak powinno być so 2 sec tylko jakieś 1.1 sec !!

no uhali mniej wiecej co 1.1-1.3sek. no ale co z tego?!

@DOWN
nabie(-.-) wez stoper w lape i sprawdz

Hitmanu
04-06-2005, 12:41
Up:
Lol-.-

Angel of Death
04-06-2005, 12:50
no uhali mniej wiecej co 1.1-1.3sek. no ale co z tego?!
No i to, że jak to mozliwe -.^ ?

Cassner
04-06-2005, 13:07
Część mojego posta kieruje do tych co mówią że dobrze im że dedli.....GÓWNO ****A!!! Jesteście n00by *******one to sie dziwicie że Nareli i reszta was zabijala? Ja grałem Na Pandorii Jak wy kichaliście w pieluchy a Nareli mial 56 lvl!!!! I wiem kto to jest Nareli!!!!! A wy zachowujecie sie jak pępki świata!!! GÓWNO ****A!!! Nie znacie ich albo im zazdroszczycie LEVELI!!!! Sami jesteście n00by bo jakbyście nie spylali BP HMM za 2k albo Nie spylali bag lub BP LMM to by oni tez dostrzegli w was porzadnych graczy tibii!!! (LMM kto takie gówno kupi -.-)

Szkoda że dedli......lubiłem ich a swoja drogą też nie gram już na pandorii ale chyba tam wrócę i żeby nie było nie przestałem grać przez nich tylko miałem HACKA!!!! -.-

..::QRAS::..
04-06-2005, 13:13
niekazdemu sie udaje .... :confused:

morwi
04-06-2005, 13:29
@cassner
no wiesz ja tez nic d onich nie mam nawet do fenzy ktora chciala 20k za to ze sie wbila na moj resp i potwory ja zjechaly do reda...
ale naprzyklad 2 moich kumpli nie sellowalo bp hmm za 2k albo cos w tym stylu a relyt sie do nich do*******a....

Cassner
04-06-2005, 13:39
czyli niekoniecznie sa n00bami ale widocznie komus zaszli za skore bo ZUPELNIE w 100% za nic nigdy sie nie ginie......
a tak inną drogą to Nareli mi 4 razy dupe uratował gdy byłem 11 sorcem mimo, że na pandorii na początku była wojna pol-swe i ja pol a on swe i on to wiedział.....i jak powstrzymał swoich kumpli swe i do mnie na priv gadał "leave plz" to wiesz.......mam do niego respekt i gdybym mógł shackować wszystkich na pandorii to mimo iż nareli ma red skulla co świadczy o zabijaniu shackowałbym go jako OSTATNIEGO

Voz
04-06-2005, 13:43
Jakie na tym forum sa Noobki, OMG.
Moze ktos ma tak szybka reke ze sie ****a uha co 0.5 sec. co was to interesuje. Po 2. ktos tu napsal ze ten co nagrywal mial beznadziejna postac, hmm? Ciekawe jaka ty bys mial jak bys expil caly czas i zero trenowal?...
po 3. ktos napisal o ice rapierach, jak myslisz ile ich ma bp czy 2? i co to mialo by starczyc? jak nieraz hity z ice rapiera wchodza po 20 ?! ..
@Topic
niestety nie dali rady, moze next time

morwi
04-06-2005, 13:47
Jakie na tym forum sa Noobki, OMG.
Moze ktos ma tak szybka reke ze sie ****a uha co 0.5 sec. co was to interesuje. Po 2. ktos tu napsal ze ten co nagrywal mial beznadziejna postac, hmm? Ciekawe jaka ty bys mial jak bys expil caly czas i zero trenowal?...
po 3. ktos napisal o ice rapierach, jak myslisz ile ich ma bp czy 2? i co to mialo by starczyc? jak nieraz hity z ice rapiera wchodza po 20 ?! ..
@Topic
niestety nie dali rady, moze next time

tylko ze istnieje takie cos jak exhausted i nie mozna sie uhac co 0.5sek(tak jak ja to ostatnio na otsie praktykuje...)"noobku" a co do tych ice rapierow to zgadzam sie z toba...

Dark Brozyn
04-06-2005, 19:12
dobrze cassner mówisz...

Lukasaldo
05-06-2005, 00:52
No ale co was obchodzi czy ktos uh dawal co 0.5 sekundy czy 1 sekunde uzywali program i tyle i co tu filozofowac :p

Anetka Wizard
26-07-2005, 21:53
A mi nie działa.. chociaż chciała bym zobaczyc jak padli :> Widziałam juz filmik jak udało sie im:D Ja bym wzieła teddy bear'a hehe ^^
Krzysiek na gg mi prześlesz :>

morwi
27-07-2005, 06:50
A mi nie działa.. chociaż chciała bym zobaczyc jak padli :> Widziałam juz filmik jak udało sie im:D Ja bym wzieła teddy bear'a hehe ^^

1.nie widzisz ze to stary temat?!
2.po co go odswiezasz?
3.na forum tibia.com jest ten film, ale trzeba poszukac co z pewnoscia jest trudne-.-

roXen
27-07-2005, 08:35

nie wiem czy dobrze pamietam ale za odswierzanie tematow sa bany ;) chyba...

Eravia Za'abita
27-07-2005, 15:21
o rany sryy znowu nie zauwazylam ze to stary topic...
mozna jakos usunac ta wiadomosc bez bana?