zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Trihold, 116 elite down..

Vermyn
01-06-2005, 22:44
Tak jak jest w topiciu, 116 elite z Lunary pada z powodu kilku powodow..

Reasons:
"1. He was threating a member of Monarch with death.
2. He threated Core with war.
3. He attacked a member of Monarch many times.
4. He threated Monarch with war.
5. He thiefed eq for a value ~40k."

Links:

http://rapidshare.de/files/2113771/Zeriton_-_trihold.rec.html (nagrane przez 83 elita)

http://rapidshare.de/files/2114135/trihold.rec.html (nagrane przez 75 eldera)

PS. Jak widac, na Lunarze nie warto walczyc, bo nie wygrasz :p Mnie nie bylo na filmie, busy irl, jak wiadomo jestem member of Monarch ;)

Mesysz
01-06-2005, 23:20
hehe no to S*3* sie doigral hehe ; ) szkodaaaa
PoZdRo

PharadoX
02-06-2005, 08:01
No ładnie go załatwiliście ale oglądałem to już wcześniej bo mój kolega też nagrywał ( Wirand von'lee ) i mi dał. On powinien mieć hunted także za luring
przez co kiedyś padłem i przestałem grać jedną postacią X(

Vermyn
02-06-2005, 11:25
No ładnie go załatwiliście ale oglądałem to już wcześniej bo mój kolega też nagrywał ( Wirand von'lee ) i mi dał. On powinien mieć hunted także za luring
przez co kiedyś padłem i przestałem grać jedną postacią X(

Trihold obecnie ma placic 70k.. ale wydaje mi sie, ze juz nie bedzie gral.. Jesli ktos jest z Lunary to pewnie czytal forum tibia.com i widzial, jak obrazil niektorych ludzi, i mu tego nie odpuszcza lekko.

Tony ^^
02-06-2005, 18:04
A ja znam Triholda z rl....
I wiem ,że tych ktorych okradl to frajerzy, a tych ktorych bil to nooby....
85% lunary to NooBy =) Cya!!!

Pila team 4ever!!

MoM < Sucks!!! Mamuski ahah

Sanderos
02-06-2005, 18:16
Tak jak jest w topiciu, 116 elite z Lunary pada z powodu kilku powodow..
Reasons:
"1. He was threating a member of Monarch with death.
2. He threated Core with war.
3. He attacked a member of Monarch many times.
4. He threated Monarch with war.
5. He thiefed eq for a value ~40k."

Links:

http://rapidshare.de/files/2113771/Zeriton_-_trihold.rec.html (nagrane przez 83 elita)

http://rapidshare.de/files/2114135/trihold.rec.html (nagrane przez 75 eldera)

PS. Jak widac, na Lunarze nie warto walczyc, bo nie wygrasz :p Mnie nie bylo na filmie, busy irl, jak wiadomo jestem member of Monarch ;)
Luzik, ale z tego nie wyrobilem ;)

Rejdi
02-06-2005, 18:21
PS. Jak widac, na Lunarze nie warto walczyc, bo nie wygrasz

Racja... wartałoby to zmienić ale jak?

85% lunary to NooBy =) Cya!!!

Z Tobą na czele.

Szkoda troszke Triholda, ale trzeba przyznać, że zaslużył sobie na to...

Asieks
02-06-2005, 19:54
Pierwsza moja mysl to taka ze Trihold zostal Sprzedany i zjechany tak jak dawniejsze Hight lvl'e na Lunie.Ale z tego co widze to zasłuzył sobie na te Dedy i sobie troche chłopak zjezdził reputacjie.

Olong
02-06-2005, 20:13
Ej sorry mam sprawe jak chcem sciagnac to mi pisze
You have requested the file trihold.rec (420126 Bytes). This file has been downloaded 268 times already.
IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account!

You have requested 21450 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately.
This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy.
In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit.
Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access!

co mam robic ?

Wezu of the Trio
02-06-2005, 21:16
Trihold to zwykla pala...nie znam go , ale zrobil sobie taka u mni opinie jak probowalem mu sprzedac bp hmm i okazalo sie ze lubi on pothiefowac low lvli...Mialem zaledwie jakis 12-15 lvl i jak byl na dlach to napisalem do Niego za mam hmmy to napisal zebym wyslal do thais...wyslalem , ale kasy juz nie wyslal ;p

Vermyn
02-06-2005, 23:31
Znalem prawie wszytskich ownerow Triholda, ale ostatnio troche za duzo namieszal... mial 114 lvl, SoVa, dosc dobra reputacja i musial to wszytsko zepsuc, najpierw chcial ukrasc HH, potem numer z zamiania postaci.. ehhh... Mowi sie trudno..

Tygryseq
03-06-2005, 14:29
Jeżeli to co mówicie, że on takie tibiowe przestępctwa popełniał, to dobrze mu tak.

Vermyn
04-06-2005, 11:22
Jeżeli to co mówicie, że on takie tibiowe przestępctwa popełniał, to dobrze mu tak.

Zrobil za duzo rzeczy zle, mogl grac dalej z sovem..