PDA

Pokaż pełną wersje : Slipknot

Vermyn
02-06-2005, 00:45
Kazdy juz chyba wie, ze 20 czerwca bedzie w Polsce (w Warszawie) Slipknot, mam nadzieje, ze kogos z was spotkam ;))))

Bilety 110 zl, jak nie kupiliscie to juz nie bedziecie, chyba, ze przez koncertem...

http://img.photobucket.com/albums/v155/Vermyn/Picture6.jpg

ME AND EMERS WILL BE THERE XDDDDDDDDDDDD

]v[ichal
02-06-2005, 20:49
A co mnie obchodzi jakis koncert:P

brak mi slow na takich ludzi...nie obchodzi cie to nie musisz czytac...a tymbardziej nie musisz zasmiecac topicu -.-

@topic
troche drogie bilety i daleko .. jakbym mial z kim jechac too moze ,mimo ze tworczosc Slipknota nie udziela mi sie tak bardzo jak innym (ktorzy wyslawiaja ten zespol a imo jest sredni)

hoomik
02-06-2005, 20:55
slipknot za***isty jest i basta.

Gdyby nie to, ze mam do zaliczenia w c*** duzo rzeczy w szkole, na 100% bym jechal - nawet bilety mialem wstepnie zamowione :/

gorgi
03-06-2005, 14:11
muahahaha, tez jade, z swoją dziewczynka, jest ich fanką :P

Brave
03-06-2005, 16:09
To żart? Bilety po 110 zł? Sorry, ale bilety na płytę na Mystic Festival kosztowały 100 zł, a grało tam razem 7 zespołów w tym Iron Maiden i Nightwish.
Wiem, że im mniej osób tym bilety droższe, ale bez przesady, wyrzucać na jakiegoś Slipknota (którego od Nighta i IM dzieli kilka klas różnicy) 110 zł?
Poszedłbym, bo do Stodoły mam 3 minuty metrem, ale gdyby bilety były o połowę tańsze.
Grają tam przynajmniej jakieś supporty dla których warto iść, czy tylko Slip?

Vermyn
04-06-2005, 11:18
W Stodole zmiesci sie okolo 2k osob, to nie do porowniania ze Spodkiem w Katawicach, gdzie na koncercie IM bylo prawie 30k ludzi..

Brave
04-06-2005, 11:58
W Stodole zmiesci sie okolo 2k osob, to nie do porowniania ze Spodkiem w Katawicach, gdzie na koncercie IM bylo prawie 30k ludzi..

Dlatego koncertów takich dużych zespołów z za granicy nie organizuje się w Stodole. Jak już chcieli w Warszawie to mogli to zrobić na Stadionie Legii.

BTW. Soulfly też gra niedługo w Stodole, a bilety kosztują 85 zł, więc jednak można coś z tym zrobic ; ).

P.S. Ostatni Mystic był w Chorzowie, gdzie mieści sie 50k ludzi ; P

ripper
04-06-2005, 23:26
110 zł? haha xD byłem na IM i Nightwishu a tam były po 100 xD A IM i Nigh~ są o wiele wiele razy lepsi od Slipknota...

Pharaun
05-06-2005, 18:01
@do tych co krytykują Slipknota
Chciałem przypomnieć że o gustach się nie rozmawia, każdy lubi co innego
@topic
Faktycznie bilety drogie, ale i tak bym nie pojechał, nie lubie Slipknota(co nie zmienia faktu że nie powinno się go krytykować)

Sanderos
05-06-2005, 18:05
@up
No, krytykowac chyba mozna, ale obrazac nie.

TehRegent
06-06-2005, 08:37
@up

I co wniosles do temat? -.-

Ludzie no ja nie wiem jak mozna porownywac Nightwish'a i Slipknot'a. To sa 2 rozne swiaty zrozumcie :)
Jechalbym, ale zasrany polak i chemia :(

Dan the Automator
11-06-2005, 15:26
Po pierwsze - po co jechac na slipKNOTa skoro 2 dni później zagra Slayer, i to taniej (wogóle to chyba jakaś pomyłka...). Po drugie - od kiedy to The Dillinger Escape Plan ma supportować SlipKNOTa? Gdybym wiedział, kupiłbym bilet na samego Dillingera. Zaprawde, niektórzy organizatorzy są niepoważni -.-.

Berud
25-06-2005, 11:32
Po drugie - od kiedy to The Dillinger Escape Plan ma supportować SlipKNOTa? Gdybym wiedział, kupiłbym bilet na samego Dillingera. Zaprawde, niektórzy organizatorzy są niepoważni -.-.
tak to jest jak sie organizatorzy sugeróją ilościa sprzedanych płyt ..

hoomik
25-06-2005, 11:40
jak myslisz, wiecej osob przyjdzie na slipknota czy na dilingera?

Glamri
25-06-2005, 11:59
Na Slayera bym pojechał ale jedna małą rpzeszkoda - rodzice :/ Slipknot taki sobie w/g mnie jest... Nie rpzepadam za nim ale posłuchać rpzy okazji to mogę i bilety conajmniej drogie są!

Dan the Automator
25-06-2005, 12:04
jak myslisz, wiecej osob przyjdzie na slipknota czy na dilingera?
Gdyby była jeszcze Britni to by 90% przyszło na Britni. Do czego zmierzasz?
Btw Niby Slipknot taki mocny i darcie ryja, A to The Dillinger Escape Plan wszystkich w Stodole wystraszył ;-)
Hail Math Core! \m/

hoomik
25-06-2005, 13:49
Gdyby była jeszcze Britni to by 90% przyszło na Britni.
i wtedy to slipknot bylby supportem, bo jest mniej popularny/lubiany/whatever niz britni

Do czego zmierzasz?
ano do tego, ze DEP jest supportem slipknota dlatego, bo to wlasnie slipknot jest bardziej popularny i to na slipknota przyjdzie wiecej ludzi niz na DEP - a nie na odwrot. I kurde jeszcze cos mialem napisac, ale momentalnie wylecialo mi z glowy co ;P

Hail Math Core! \m/
\m/

Komandos Strong
26-06-2005, 10:37
troche drogo jak bylem na metaliice bilety byly po 95 zl a support:slipknot i vader