Pokaż pełną wersje : Hihihi
XDDDD
filmik pochodzi z tibiabr.com
http://rapidshare.de/files/2105992/lalaaaaa.rec.html
:D
Tak sie marnuje miesiace gry, (czesto) zarwanych nocy (co jest moim zdaniem glupota - wole sie wyspac) i kupe szmalu. Te itemki mozna sprzedac na roznych aukcjach za niemala sume :D dobija mnie takie cos :P
:DD musze przyznac ze jednak najfajniej jest wyzucic all itemy gdzies gdzie by nikt nie dal rady wejsc i zeby zalowali wszyscy :P
aaaaaaaaa.......... co to zza cwok to wywalil ?!??!?!??! czemu mi nie dal ? ;/
aaaaaaaaaaa ja nie mogeeeeeeeee zabijeeeeeeeee sieee ;p takie itemski
wywalic do sklepu
jaki ten swiat jest dziwny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja tez chcem
omg... OMG !!!! OMFG !!!!!!!! LOL !! NO COMMENT ! hahahahahaha
człowiekowi sie chyba naprawde tibia znudzila :D
Kamlot De'Kapy
04-06-2005, 16:42
Tego naprawde nie czaje, wyrzucić takie itemy 8o
A ciekawe co czuł tamten kolo co nie dostał tych itemków bo nie chciał Hardkor ^^
Wkurzony
04-06-2005, 16:54
eeeee....yyyyyyy........aaaaaaaaa......... ZAMUROWAŁO MNIE!
O LOL
ZARAZ CHYBA SPADNE Z KRZESLA ;( NIE NO ZAMuROWALO MNIE TOTALNIE 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Sir Emilio
04-06-2005, 17:06
XDDDD
filmik pochodzi z tibiabr.com
http://rapidshare.de/files/2105992/lalaaaaa.rec.html
:D
no hmm... chlopie skoro czytac nie umiesz to spoko
to jest z tibia.de ma juz z 5-6 dni 7 level wywala eq e-plate g-legs itp + duzo ozodobek porpstu sie mu znudzila tibia i wy***al to all ... zeby nie bylo textow
"wow 7 lvl a takie eq" on mial chara 90-100 lvl ... a niekazdemu sie chce sprzedawac itemki ...
Zastanowcie sie co mowicie z tym sprzedawaniem na aukcji... koles sie meczy gra kilka miesiecy/lat zeby zdobywac dobry lvl, dorobic sie takiego EQ i teraz wystawi postac na aukcje zeby jakis noob ktory umie zrobic max 15 lvl sobie ja kupil i szpanowal przed kumplami, ze ma 10x lvl, zalosni jestescie :(
Zastanowcie sie co mowicie z tym sprzedawaniem na aukcji... koles sie meczy gra kilka miesiecy/lat zeby zdobywac dobry lvl, dorobic sie takiego EQ i teraz wystawi postac na aukcje zeby jakis noob ktory umie zrobic max 15 lvl sobie ja kupil i szpanowal przed kumplami, ze ma 10x lvl, zalosni jestescie :(
LOL co Ty gadasz. co go obchodzi czy kupi to jakis 15 lvl. chodzi o kase a nie czy sprzedales 15 czy 80 lvlowi :/ JA jak bym tak robil to juz jak bym nieoddawal na aukcje to dal jakiemus kumlpowi..
O ja jaki zdzisław zamiast komuś dać lub sprzedać to poprostu wurzucił XD
Zatkało mnie jak zobaczyłem ten film!
Legal mnie tam itemkow zal ale itemki to nic kols zmarnowal chara pewnie mial jusz minimum z 80lv tego mi bylo by zal ja bym zostawil all dal jakiemus dobremu koledze i jakbym wrucil do tibi to by mi zaluszmy oddal wkoncu po pewnym czasie mugby wrucic przecierz
no hmm... chlopie skoro czytac nie umiesz to spoko
to jest z tibia.de ma juz z 5-6 dni 7 level wywala eq e-plate g-legs itp + duzo ozodobek porpstu sie mu znudzila tibia i wy***al to all ... zeby nie bylo textow
"wow 7 lvl a takie eq" on mial chara 90-100 lvl ... a niekazdemu sie chce sprzedawac itemki ...
nie widzialem tego na tibia.de;/
kto ci kazal gadac odrazu ze czytac nie umiem, poprostu nie wchodzilem na tibia.de..
Grah Amek
04-06-2005, 21:00
Hmm czy on przez przypadek nie przekroczył pewnych granic głupoty/debilizmu/kretynizmu ?? I moja ulubiona fraza " CZY LECI Z NAMI PILOT?? "
Btw kto powiedział że koleś wyżucił all swoje eq ?? :p
Angel of Death
04-06-2005, 22:24
Ehh podniacacie sie ... nie pierwszy raz widze coś takiego poprostu kończą z tibia znudziła im sie, mają ważniejsze sprawy. Fakt też im sie troche dziwie że nie oddają itemów kolegom, a moze chcą sie popisac że potrafią zrobić coś takiego nie wiem ... A wy tu już odrazu naskakujecie że koleś jest noobem kretynem debilem itp. -.-
CentyBoy
05-06-2005, 02:52
<spoko> taki film i jeszcze lepszy koles.
chyba tez cos podobnego niedlugo nakrece ale niestety bez e plate i g legow bo tego sie jeszcze nie dorobilem i raczej sie juz nie dorobie bo ta gra jest nudna...
Eh wielkie mi zeczy. Ja jak koncze grac na jakims tam serwie to zawsze rokuje postac i wywalam itemce (teraz tego holernie zaluje ;(;( ) moglem sprzedac na aukcji za dobre pare groszy :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.