PDA

Pokaż pełną wersje : Uwaga!!!!!!!!"keyloggery Na Allegro"

rekinek
02-06-2005, 16:14
Uwaga na allegro ludzie sprzedajacy postacie umieszczaja linki z keyloggerami przykladem tego jest tak aukcja:

<cut>

Koles napisal :Galerie postaci można zobaczyć pod adresem: i podal link na ktorym po otwarciu go sciaga sie na kompa keylogger jest to niebezpieczne nei tylko dla tibi ale rowniez dla kont bankowych prosze uwazac gdzie sie wchodzi ja niby usunelem tego keyloggera ale maile dalej same sie wysylaja ........

PS nie wiedziale mgdzie ten temat umiescic.

Edit:

zglosilem juz to do allegro ale mozecei tez glosic im wiecej listow dostana tym szybciej zareaguja.

------
Edit by Gremlin
Nastepny ktory nie raczy przeczytac regulaminu (9 punktow upomnienia za podawnie linka do keyloggera).

Dwarf
02-06-2005, 16:15
Byl juz z tym samym linkiem :P ale kazdy glupi powinien zauwazyc falszywy adres ^^

PharadoX
02-06-2005, 16:17
No to teraz wiemy że allegro zawiera także keyloggery i niepowinniśmy tam teraz wchodzić pod kilkowama pretextami i kupywać itemy oraz postacie ( kupowanie postaci za rl kase jest nielegalne , można złapać keyloggera , osoba od której chcesz coś kupić może cie oszukać/okraść )

rekinek
02-06-2005, 16:18
Byl juz z tym samym linkiem :P ale kazdy glupi powinien zauwazyc falszywy adres ^^

skad mialo mi przyjsc do glowy ze ktos juz jest na tyle bezczelny ;p nie zwracalem uwagi na link na dole zreszta mozna to usunac powinni mu konto zablokowac i tyle :|

P.S. troceh zmeczony jestem za malo spalem i nie zwrocilem uwagi ;p

Hieyan
02-06-2005, 17:10
Cholera, wczoraj przeglądałem allegro i wszedłem na ten link... Ale z czego wiem Mozilla nie ściąga automatycznie. Zaraz sprawdze kompa Ad-Awerem jakimś.
Edit:
Cholera, jak narazie 40 keyloggerów, chyba już po koncie<placze>

photobucket.com/albums/v646/..../ - taka nazwe widzimy...
ale wchodzimy na co innego. Cwany facet :) Dlatego na allegro nie powinno byc linkow do stron.... Wszystko co sie chce pokazac to na aukcji. Ale ja nie zmienie regulaminu ^^

Tasior
02-06-2005, 17:50
Pokaż mi strone na której forum/komentarzach itp. nie ma/było linków do kayloggerów :P.
AAaaaaa znalazłem kaylongera na www.how.to.get.hacked.ru plax!

Rybzor
02-06-2005, 17:54
Juz widzialem pare linkow z keyami na allegro ;]