Pokaż pełną wersje : Z jaką bronią chodzisz najczęsciej??
1. club
2. axe
3. sword
4. kusza lub łuk
5. bijesz się na pięści
hmm ja tam chodze z axe bo jest tanie i duzy wybur broni, bo sword drogi a club do d..py
Ja najczęciej to chodze ze spearami, ale nie ma to zaznaczyłem "kusza lub łuk".
Ja chodze z clubem lub z lukiem. Nie mów ze club jest do du*y!! :)
hmm jak club jest taki dobry to czemu wiekszosc uzywa sworda?? i co z tego jak np w-hammer kosztuje 3k jak ma o 7 defa mniej od d-lance i o 12 defa mniej od gsa ..
Nie mówie ze club jest najlepszy. Mówie tylko ze ja z nim chodze i bardzo dobrze mi sie z nim chodzi. :]
Andy ognisty
13-03-2004, 14:29
ja chodze najczesciej z axe z inymi raczej rzadko wybralem axe z tego powodu co WizzArD jest tanie i dobre
ja zaznaczylem cluby, a dokladniej to chodze ze skull staffem bo jest lekki (najlżejszy z broni o takiej sile) i ma dobre staty
re: wizzard
skoro cluby sa do d to axy sie nawet to tego nieprzydaja
a większosc uzywa sworda bo ich jest najwieecej i (chyba) najlatwiej dostepne
Ja z moim fs'em, marzy mi się bright.....
Czary Misio
13-03-2004, 16:10
Ja zaznaczyłem sword wiem że on nie jestet taki dobry ale jak jeszcze malo wiedzialem o tibi i o broniach to chodzilem z clubek i tak zostalo :] a zmiata na sworda kosztowala by duzo czasu a czas z clubow bylby stracony :P
Konstantynopol
13-03-2004, 16:32
Ja chodze najczęsciej ze spearami, ale lubie tez luk i kusze...
Melnorica
13-03-2004, 16:36
A ja ostatnio chodze z spike swordem (inwestuje w fs) :P
Hegemmon
13-03-2004, 16:36
teraz głównie z Bs chodzę ale ostatnio na polgodzinnym drag huncie 3 knightow team kazdy z gs ubilismy z 50 smoków :P
PS. Dlaczego bs jest taki brzydki??
LOL niezle z tymi smokami :))
Ja chodze z clerial mace. Jest super. Raz valkirii zadałem obrażenia 44!! lol :D
Oryginalnie dodany przez seksik
PISZCIE COŚ
Bez...sens...owne... nab...ijanie...postów...
Co do tematu,uzywam swordow...
Sword rox
LOL Ale bezsensu temat! To chyba logiczne, że paldyn nie będzie ze swordem biegał. Ale ja za to spotkałem takiego lolka w motls (rycerzea) co chodził z łukiem :D
Nie mów że bez sensu bo ja jestem palasiem i chodze z c- 8) mace. i co??
A Tak wogóle to nie nabijam postów!! Dostałem juz ostrzeżenie! :baby:
Oryginalnie dodany przez seksik
PISZCIE COŚ
Coś.
Ontopic: Osobiście walczę Clubami, dość duży wybór, tanie i.hm..po prostu lubię mój War Hammer. ;)
moj druidek ma c-mace a knighta szkole na miecznika8)
blood sorcer
13-03-2004, 20:02
Ja mam sorca na 14 i chodz z spike sword ale mam zamiar zmienic na d hammera lub kupie se f-sworda jest lrzejszy i daje troche swiatła :D
WIDZE ze wiekszosc chodzi ze swordem. to narazie mało głosów. Ankieta trwa 7 dni. 8)
Dan the Automator
13-03-2004, 21:38
Taki temat JUŻ BYŁ~
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.