Pokaż pełną wersje : Pulapka
Bofedojo
13-03-2004, 11:54
Pomozcie szlem z kumplami na desert questa, schodze na -5 pietro pozniej tak jak sie idze i potem pomylilismy droge i wpadl sorc i knight w dziure z jednym skorpio a obok ogien i pod nim dziury. Stoje teraz przed dziura i pytanie jak mam stad wyjsc? Jesli to ma cos wspulnego z questem prosze o kontakt na PW.
Musisz zalatwic sobie runy niszczenia pola. Zgasic odpowiedni ogien i rozkopac dziure. Wchodzisz do dziury idziesz kawalek i masz wejscie do gory. W ten sposob znowu jestes na -5poziomie.
slyszalem o tym i to co ludzie mowile to jesz tam wyjscie chyba przez mrope tylko tzeba sie dobze ustawic (nie wiem jak oni to robile ale sprubuje)
Bofedojo
13-03-2004, 12:05
Eh chyba nie zrozumiales mnie Fanfi ja tam od tej dziury nie wpadlem tylko moi kumple (pozniej zgineli :( )... Jak chce to se moge isc na -5 poziom ale tam nie ma wyjscia jest pare razy drabinka, a pozniej takie miejsce gdzie nie ma ani drabinki, ani nie mozna sie ropnac....
kotomaniak
13-03-2004, 12:12
Zależy na jakim jesteś serwerze, jak jesteś na eternii to cię wyciągne. A tak musisz dojść do desert questa i tam jest telwport, tylko trudno wyjaśnić jak tam dojść.
Bofedojo
13-03-2004, 12:25
Oooo ja gram na Eternii moj nick to Fimokasi. Miałem też taki pomysł, żeby poczekać na nich przed dziurą i potem pójść na questa. Kotomaniak bysmy musieli sie umowic, bo narazie to mnie kicknelo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.