PDA

Pokaż pełną wersje : Pacc

Zbo Rycerz Rip
03-06-2005, 13:17
Witam.
Mam kilka pytan dotyczace PACCu:
1. Czy jesli kupie PACC na ta postac, to czy inne postacie z mojich passow ez beda miec PACC ?
2. Slyszalem ze trzeba aktywowac PACC czy moza np. kupic 14 lipca nowe serwery powstana 24 lipca to wtedy aktywuje PACC (bo zamierzam isc na nowy serwer po koloniach) ?
3.Jesli chce zrobic postac na nowym serwie kupie PACC kilka dni wczesniej to musze zrobic jakoms inna postac (na jakims starym sewie) i czekac az powstanie nowy serw ?

Z gory dzieki za odpowiedzi.

Lucifer
03-06-2005, 13:35
1. Jezeli "z mojich passow" znaczy postacie znajdujace sie na tym samym koncie to TAK. Te postacie tez beda mialy pacc..
2. Jak przelew zostanie zaakceptowany to konto samo sie zmieni z facc na pacc.
3. Pytanie nie jest zrozumiale. Przeredaguj je bym wiedzial o co ci chodzi:(

Wielki MarIuSzzo
03-06-2005, 14:17
1) Wszystkie postacie na jednym acc beda mialy PACC'a.
2) Mozesz kupic pacca 14 lipca a zaakceptowac 24 lipca.
3) Dobrze zrozumialem to chodzi ci o to, czy mozesz kupic PACC'a na konto, jesli nie ma na nim postaci?? Wydaje mi sie, ze tak, ale nie jestem pewien.

Zbo Rycerz Rip
03-06-2005, 15:02
2. Ale chodzi o to czy starce te 8 dni ?
3.No wlasnie niiwem czy mozna meic PACC bez zadnej postaci (niepodawajac numeru ani hasla)

Lucifer
03-06-2005, 15:04
3.No wlasnie niiwem czy mozna meic PACC bez zadnej postaci (niepodawajac numeru ani hasla)

stracisz 8 dni...

Khazar
03-06-2005, 15:35

eeee nie podawajac numeru ani hasla a nie miec postaci na koncie to 2 rozne rzeczy. w tego co teraz napisales to wynika ze chcesz kupic pacca na nieistniejace konto. ale z reszta kurde, masz problem.... zaloz postac na jakims servie, ukryj ja i nawet si ena nia logowac nei musisz a przy zakupie pacc podaj jej nick.

@edit:

a tak btw to od 14 do 24 lipca jest 10 dni jezeli sie nei myle, a nie 8....

Raul
03-06-2005, 15:41
1. Już odpowiedź padła. Tak, wsyzstkie na tym koncie postacie będą miały pacc.
2. Wszyscy wiemy, że pacc zaczyna się dopiero wtedy, gdy po raz pierwszy się zalogujesz. Więc wogóle dni z pacc'a nie stracisz do momentu pierwszego logowania. Ale jeśli Ci chodzi o to, że ktoś kupuje Ci pacc'a i musisz go zaakceptować na tibia.com, to również ta sama sytuacja. Lecz ja bym proponował go zaakceptować i się narazie nie logować dopóki się nie wróci.
3. A co za problem zrobić postać na starym servie i na tą postać zamówić pacc. Skoro na to tak wiele nie potrzeba to po co kombinować? ;)

Zbo Rycerz Rip
03-06-2005, 17:50
[QUOTE=Raul]
2. Wszyscy wiemy, że pacc zaczyna się dopiero wtedy, gdy po raz pierwszy się zalogujesz. Więc wogóle dni z pacc'a nie stracisz do momentu pierwszego logowania. Ale jeśli Ci chodzi o to, że ktoś kupuje Ci pacc'a i musisz go zaakceptować na tibia.com, to również ta sama sytuacja. Lecz ja bym proponował go zaakceptować i się narazie nie logować dopóki się nie wróci.
QUOTE]
A czy niemam sie logowac w grze czy tez na tibia.com ?