zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy Utknąłem!!!

Golberg
03-06-2005, 13:58
Kurcze czy ci admini moga sie nie czepiac drobnostek!!! Prosze o pomoc bo UTKNĄŁEM (jestem dyslektykiem wiec wybaczcie jak bedzie zle). Szedłem na Panpipe qest wykonalem go ale gdy chcialem wyjsc zorientowalem sie ze nie ma wyjscia teg ktrym wchodzilem. czy mogli byscie mi dac mapke jak dosjc do wyjscia i co trzeba pokonac?? Prosze o pomoc.

PS: Zróbcie cos z tymi obrazkami na tibia.pl Bo niedziałaja wszystkie!!!!

Plastex
03-06-2005, 14:01
Byłem tam tylko raz, więc mogę się mylić. Musisz przejść obok fire devili(nie wiem ilu bo straszna demolka była, ale około 2) i znaleźć Vocation quest. Obok jest teleport którym wyjdziesz.

Golberg
03-06-2005, 14:03
OK ale czy moge prosci o mapke jak tam przejsc ?? Bo sie juz całkowice pogubilem musialem 2 berserki kill i nadal nie wiem gdzie jestem !!
Dzieki.

Dwimenor
03-06-2005, 14:07
OK ale czy moge prosci o mapke jak tam przejsc ?? Bo sie juz całkowice pogubilem musialem 2 berserki kill i nadal nie wiem gdzie jestem !!
Dzieki.
Niestety mapki nie dostaniesz, gyż podpowiadałby w znacznym stopniu jak dojść do Voc quest.
Jak znajdziesz level gate(You see a level gate for level 20.... czy jakoś tak) pujdziesz w prawo i tam będzie teleport na powieszchnię.

Rendarn
03-06-2005, 14:15
Niestety mapki nie dostaniesz, gyż podpowiadałby w znacznym stopniu jak dojść do Voc quest.
Jak znajdziesz level gate(You see a level gate for level 20.... czy jakoś tak) pujdziesz w prawo i tam będzie teleport na powieszchnię.
;/
@topic
Wiesz trudno nam tak przez forum pomóc, powiedz jakiemuś koledze z servera zeby ci pomógł, zaprowadził to wyjścia itp. W kazdym razie kieruj się do vocation questa jak to już inni mówili.

Golberg
03-06-2005, 14:17
Wiem jak dojsc do vocation qest!! A czy na maila dostane mapke?? Moge rówiez umiescic screen z miejscem gdzie sie znajduje teraz!! Poniewaz nie wiem jak z tad dojsc na Voc qest!!!

DZIEKI ZA POMOC JUZ WYSZEDŁEM NIE PISAC DALEJ!!!!!! :)