Pokaż pełną wersje : Nie wiem
Shir Silio
03-06-2005, 21:27
w sumie zastanawiam się co mam zrobic. przed chwila weszlam do tibi no i sie zrobil problem. grafika zrobila sie straszna ze az nioe da się grac. ktops mi powiedzial ze mam za wolny przesył [zawsze bylo dobrze ale cóż] mam stale lacze wiec mysle [ale nie znam sie na tym] ze powinno być dobrze. podobno musze wejsc w options ->graphics i tam zmienic ale moge sobie zmieniac i zmieniac ale to nic nie daje. ktos wie co mam zrobic?
Łącze nie ma wpływu na jakoś grafiki (jak coś to na lagi/freezy). Pomóc może zmienianie opcji w menu Graphics i ew. przeisntalowanie sterowników od karty graficznej. Z drugiej strony jak do tej pory wszystko działało i niczego nie namieszałeś to dość dziwne..
Shir Silio
03-06-2005, 21:48
Łącze nie ma wpływu na jakoś grafiki (jak coś to na lagi/freezy). Pomóc może zmienianie opcji w menu Graphics i ew. przeisntalowanie sterowników od karty graficznej. Z drugiej strony jak do tej pory wszystko działało i niczego nie namieszałeś to dość dziwne..
heh jak już to namieszaŁAŚ :D
nie wiem co jest. przeinstalowalam ale nic nie daje. :( no ale przeciez nie bede kombinowala ze sterwownikami bo to dziwnie jakos chyba by wyszlo :)
ehhh no nie wiem :(
Daj może screena to się dowiemy co wygląda nie tak jak powinno.
Shir Silio
03-06-2005, 21:53
tylko jak?:P
[chcialabym zauwazyc ze takie rzeczy sa zbyt skomplikowane jak dla mnie...:)]
chyba jest juz ok. zostala kwestia powiekszenia tego okienka z grą bo tak jak zawsze po ludzku nie idzie. heh zawsze jest cos co musi przeszkadzac
Stefan12532
03-06-2005, 22:20
tylko jak?:P
[chcialabym zauwazyc ze takie rzeczy sa zbyt skomplikowane jak dla mnie...:)]
chyba jest juz ok. zostala kwestia powiekszenia tego okienka z grą bo tak jak zawsze po ludzku nie idzie. heh zawsze jest cos co musi przeszkadzac
jak powiekszyc? Options<graphics<advance<Don't streach/shrink the map
Shir Silio
03-06-2005, 22:34
o dziki wkoncu ktos sensownie odpowiedzial... wsyzscy cos gadali o 16 bitach w ustawieniach pulpitu ustawieniach gry ech
jednym słownem dzieki bardzo za odpowiedz :)
Knight Simon Dark lord
03-06-2005, 23:30
ja jak mam problem z grafiką robie 3 rzeczy
1. isntaluje direckta najnowszego kiedyś mi grafika sie zrąbałai okazało się to winą direkta
2. rzeczywiście na 16 bitach gra chodzi normalnie a przy 32 grafika się rąbie
3.sterowniki karty graficznej
to są wg mnie 3 problemy jak jest kiepska grafika
w sumie zastanawiam się co mam zrobic. przed chwila weszlam do tibi no i sie zrobil problem. grafika zrobila sie straszna ze az nioe da się grac.
Co za niesamowicie dokładny opis problemu. Następnym razem zrób to lepiej i jak masz możliwość dodaj screena. Wtedy napewno szybciej uzyskasz pomoc.
Shir Silio
04-06-2005, 12:52
ta jakbym chociaż wiediala jak to dodac [no ale nikt nie udzielil mi jakeis odpowiedzi na pytanie] :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.