Pokaż pełną wersje : znów te dragi
kiedys juz pytałem o to ale zapomniałem :baby: i chce się spytać gdzie kolo Thais jest pojedyńczy drag i czy czasem nie występuje ich team (bo z kumplem planujemy wycieczkę na smoczki) :)
Diamentowe Ostrze
03-06-2005, 22:08
W drodze do mintwalin
W drodze do mintwalin
przy schodach kolo poison fieldów
tyle że zamiast w dół w prawo ?
sceptile
03-06-2005, 22:19
tak, ale jest też inna droga. wystarczy cały czas iść prosto.
Edit: jest też jeden w green shore, szukasz dziury pod drzewkiem niedaleko przejśia do greenshore, włazisz, idziesz na dól, zabijeasz wszystkie orki aż dojdziesz do skrzyżowania dróg, tam idziesz w lewo, i wchodzisz na góre i jesteś przy dragu
Pojedyńcze spawny w Thais są dwa, mianowicie, jeden drag jest w drodze do mintwalin, zamist przechodząc przez poison fieldy idziesz dalej, oraz kolejny pojedynczy spawn draga jest także w Acient Temple, lecz musisz udać się na orki/trolle do draga dojdziesz poprzez wejscie pod drabinie, z kolei drag występuje także w samym mintwalin lecz droga druga [sala trona króla]
mozna także spotkac dragi niedalko spawnu/questu z beho, lecz trzeba poszukać, dragi znajdują sie także obok jednego z questów [nagitana nop quest spoiling] lecz w towarzystwie Dl-a.
siema tez gram na samerze i wiem gdzie jest pojedynczy drag moj nick siriusz knight odezwij sie do mnie to ci pokaze
A ja mam inne pytanie dotyczące thais i drogi do mintwallin.
Jeżeli idziemy do mintwallin w pewnym momencie jest bodajże drabinka z, której wyłania się światło po zejściu w dół jest droga, która prowadzi w lewo przez fire fieldy. Co znajduje się za tą przeszkodą ???
Chodziłem kiedyś z blokerem na smoka - Clawera, tak się nazywa ten resp - pod Thais. O ile wiem, to zależy, w którą stronę idziesz, co do FFów. W jedną stronę jest Clawer, w drugą - jaskinia ze smokami. (Liczba mnoga)
Ale niestety już słabo te rejony pamiętam.
Czy na spawn "Clawera" nazywasz pojedyńczym spawnem DLa czy zwykłego draga ? Czy na spawnie znajdującym się naprzeciw ze zwykłymi smokami znajduje się jak DL bądz DLe ???
Arathorn
08-06-2005, 16:28
z tego co wiem to za fire fieldami po drodze do mint~ nie ma nic
x)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.