PDA

Pokaż pełną wersje : Bitwa na eterni!!!

Goollom
13-03-2004, 14:42
Chciałbym zoorganizowac wielką bitwe na serverze eternia!! zrobilibyśmy dwie armie i bilibyśmy się!! Każdy ten który byłby w wygranej armii dostałby 1k, a ten który byłby w pezgranej musiałby zapłacic 1k!! Może to głupie ale ja chciałbym takie coś zoorganizować. Każdy zainteresowany niech napisze na tibi do : Mithrandil Mag
lub do: Aragorn syn Arathorna.

Mathayus
13-03-2004, 14:47
to dobry pomysl takie cos mozna zorganizowac np na arenach w kazo oraz venore ( pod warunkiem ze nie ma zabijania powiedzmy tylko do zoltego zycia )

Podpalacz
13-03-2004, 14:53
Zbierzcie armie 10 lvl a ja Was dobije i mi zaplacicie kazdy 1k;]]]
( moja postac na Eterni--> Fenixpl )

Pozdro

Michu

Kamikazze
13-03-2004, 15:48
MUAHAH jaki debilny pomysl zrobice se odrazu wojne jak kts wygra dacie mu e-plate muahahah OMG ty masz 1lvl jednym charem a drudim 9 muhahaha NOOOB

WizzArD
13-03-2004, 18:32
hmm nie wiem czy to taki dobry pomysl bo np. w waszom bitwe wpadnie high lev mstaer sorcer i zabije kazdego z UE :D

Adaras
13-03-2004, 19:36
I takie marzenia zawsze mają low-lvle.

Grupka 10lvl = skulle = hi-lvl = Mass Kill = Tematy na Forum "help pk" ><"

Plutor2
14-03-2004, 03:56
HMMM TO JEST FAJNY POMYSL Z TOL BITWOL ALE WTYM PROBLEM RZE NIE BEDZIE KOGO UZBIERAC NA NIOL A JAK WPADNIE ZE 10 100 LEVELI PK TO NAS WYZBIJJAJOL ALE JAK BY MY SIE GDZIES W KAZZODRON NA SAMEJ GURZE UZBIERALI MOGLO BY BYC

ORZEL MOCY KINGHT 11LEVEL MSG ME ETERNIA! :D

Ashlon
14-03-2004, 08:23
Oryginalnie dodany przez Plutor2
HMMM TO JEST FAJNY POMYSL Z TOL BITWOL ALE WTYM PROBLEM RZE NIE BEDZIE KOGO UZBIERAC NA NIOL A JAK WPADNIE ZE 10 100 LEVELI PK TO NAS WYZBIJJAJOL ALE JAK BY MY SIE GDZIES W KAZZODRON NA SAMEJ GURZE UZBIERALI MOGLO BY BYC

Ty jestes faktyczniął ortograficznoł mistrza!Czlowieku, kup se slownik, bo jak napiszesz list motywacyjny / CV z taka ortografia to cie nawet jako kopacza rowow nie przyjma.
@Topic : wez idz zrob loot za 1k a nie takie bzdety wymyslaj.Czesto byly walki/zawody a potem nikt kasy nie wyplacal i/lub przylazil peker i walczacych zabijal -.-

behi
14-03-2004, 09:15
Oryginalnie dodany przez Adaras
I takie marzenia zawsze mają low-lvle.

Grupka 10lvl = skulle = hi-lvl = Mass Kill = Tematy na Forum "help pk" ><"

Swieta prawda....

Gimlos
14-03-2004, 10:30
Oryginalnie dodany przez Plutor2

lol? wpadnie jeden 40 lvl i bedzie z wami krucho
Ortografia - n/c