Pokaż pełną wersje : Auera War
Hemp Gru
04-06-2005, 11:17
2 godne polecenia filmy z wojny na auerze, nagrywane przez Liama (109 lvl)
filmy z tibia.de
http://rapidshare.de/files/2096898/Liam_fight_aurea.rec.html
http://rapidshare.de/files/2160873/Liam_fight_aurea_3.rec.html
Grah Amek
04-06-2005, 14:22
Nice Nice
Liam darkcrosser ładnie na lagah gra
Zmiażdzyła mnie inwencja polaków w tej wojnie : "14:13 Arkos Namaren: jestem przekonany ze liam powinien walnac ue" ..... 8o
no ogladalem narazie jeden i powiem ze jest spoko, tylko szkoda ze liamowi sie pod koniec sd/mf skonczyly:P
..::QRAS::..
04-06-2005, 15:28
najs filmik :D
Arkos Namaren to ja...
Moi Kumple z polski sa w ta wojne wplontani wienc...
Np. Sting Ninja, Raks Ninja itd...
2 godne polecenia filmy z wojny na auerze, nagrywane przez Liama (109 lvl)
filmy z tibia.de
http://rapidshare.de/files/2096898/Liam_fight_aurea.rec.html
http://rapidshare.de/files/2160873/Liam_fight_aurea_3.rec.html
Hemp Gru = Lagurus??
8o no raczej on.
Wogole o co poszlo w wojnie?? dobry jest poczatek jak Liam sam na pohu sie z nimi napi... xD wogole jakos malo ludzi bylo.
Filmiki z tibia.de
Eh ta aurea ;P bylem liama sd providerem xD
Aurea Jest Spox Servkiem Mam tam 21 kinghta:)
Mój Kumpel Sting Ninja powiedzial ze to przez niego ta wojna ale sam dokladnie nie wiem;/
Nice filmik oby tak dalej bylo
Musze tez sie tak postarać
druid miedzio
16lvl
28mlvl
Lunra Rules :p :flaga_pl: :cup: 3
@Qurito powiem ci tyle po 1 naucz sie pisac po 2 napisz swoja ksiazke o Aurea jak lubisz bajki...
Aurea smierdzi ze szok ;p pozdro Nikos i Milek ;]
Sting_Ninja
05-06-2005, 12:45
@Qurito powiem ci tyle po 1 naucz sie pisac po 2 napisz swoja ksiazke o Aurea jak lubisz bajki...
Aurea smierdzi ze szok ;p pozdro Nikos i Milek ;]
Sam smierdzisz jak nie wiesz co sie dzieje na servie to nie pisz tutaj takich postow.....
Moze zobacz jak sie gra na tym servie albo powiedz swoj nick jak masz tu chara.
Hail Liam Hail Dektral Hail Swe!(tylko im mozna ufac na tym servie)
Sting_Ninja
05-06-2005, 12:53
Nice Nice
Liam darkcrosser ładnie na lagah gra
Zmiażdzyła mnie inwencja polaków w tej wojnie : "14:13 Arkos Namaren: jestem przekonany ze liam powinien walnac ue" ..... 8o
Liam nie mial lagow.....
Zaa to ja mialem .......
No tak I o to sting:)
Aurea Nie smierdzi pograj chwilke to zmienisz zdanie. Chyba ze mnie spotkasz...
Sting_Ninja
05-06-2005, 14:22
No tak I o to sting:)
Aurea Nie smierdzi pograj chwilke to zmienisz zdanie. Chyba ze mnie spotkasz...
albo mnie :>
jedyne co smierdzi na aurea to ceny itemow wszystko jej tak tanie ze ja *******e!!! . Giant sworda kupilem tam za 22k ....... 8o a server stary nie jest
Maciek Dragon
05-06-2005, 22:42
Liam darkcrosser wymiata!!!! Niezle sobie radzi i sie nie boi nie czekal na kumpli tylko walil sam jak bylo na pohu w pierwszej czesci i w drugiej jak w piekny sposob zabil tego 107 RP SOLO!! :) Zarabiste filmiki oby niedlugo byl nastepny :)
Sting_Ninja
05-06-2005, 23:03
Liam darkcrosser wymiata!!!! Niezle sobie radzi i sie nie boi nie czekal na kumpli tylko walil sam jak bylo na pohu w pierwszej czesci i w drugiej jak w piekny sposob zabil tego 107 RP SOLO!! :) Zarabiste filmiki oby niedlugo byl nastepny :)
hue czekamy az Piraci sie zaloguja :>
btw. LIam ma dobry pvp i niei uzywa aim boota w przeciwienstwie do polakow na tym servie :>
Maciek Dragon
05-06-2005, 23:16
hue czekamy az Piraci sie zaloguja :>
btw. LIam ma dobry pvp i niei uzywa aim boota w przeciwienstwie do polakow na tym servie :>
No liam bez aim boota, ale u polakow i nie tylko czesto sie zdarza ze uzywaja, a to z lekka zabawe psuje, bo zawsze trafia. Czekam na nastepny filmik i wiekszasc waszej gildi ma dobry pvp!! DLATEGO GRATZ DLA WAS :]
ooo wojna szkoda ze bylem offline ;P bedzie jeszcze jakies nastepne starcie??:D
aurea ROX! XD
Crazy Iwan
06-06-2005, 16:27
Widziałem oba filmy na tibia.de i powiem że to perełki w stosie cienizny ;) Liam prezentuje naprawde ładne pvp (solo ładnie pocina no i uważa na swoich kumpli - raz na poh mogl polozyc knighta bodajrze ale nie walną ue bo ubił by swojego palla z gildii :P ). Powodzenia w dalszej zabawie :>
Sting_Ninja
07-06-2005, 17:51
ooo wojna szkoda ze bylem offline ;P bedzie jeszcze jakies nastepne starcie??:D
aurea ROX! XD
no juz chyba nie bedzie next starcia bo Piraci siei rozpadaja :D wiekszosc placi :)
Hail RoM
Maciek Dragon
07-06-2005, 17:58
Szkoda ze nie bedzie wiecej starc, bo nie bedziemy mogli obejrzec znow takich fajnych filmikow :)
Humanoid
07-06-2005, 20:14
Jeśli kogoś to obchodzi opowiem jak zaczeła sie wojna na Aurea.
Wszystko zaczeło sie od zabicia przezemnie żony Raks Ninja (65 elite) za insulta to mój kumpel i nie wiedziałem ze sa razem i chciałem załatwic to polubownie lecz był zbyt wsciekły na gadanie :P przybiegł z Sting Ninja (61 Royal ) i kilka razy probowali mnie zabic (dodam ze siedziałem wtedy na sd makerze ... bezsens.... strata UNJ według mnie)zawołąem na pomoc przyjaciela Zevs Mighty Thunder (86 master) który szybko wperswadował Stingiemu co z nim bedzie jesli ja padne poprzez kilka celnych sd 250++ zaznaczam ze stingi nie padł tylko zmarnował kilka uh. Nastepnie Sting probowal sie zemscic atakując Zevsa z Liamem i kilkoma garaczami pod jego domem. Liam strzelał ue lecz Zevs mial Stone skina i przezył nastepnie wykończył Stingiego i wszystko sie zaczeło :P Jak widac najwieksze wojny na najmniejszych serwerach zaczynaja sie od błachostek :P dziekuje pozdrawiam Human Silent Assasin (48 master)
Sting_Ninja
08-06-2005, 10:05
Jeśli kogoś to obchodzi opowiem jak zaczeła sie wojna na Aurea.
Wszystko zaczeło sie od zabicia przezemnie żony Raks Ninja (65 elite) za insulta to mój kumpel i nie wiedziałem ze sa razem i chciałem załatwic to polubownie lecz był zbyt wsciekły na gadanie :P przybiegł z Sting Ninja (61 Royal ) i kilka razy probowali mnie zabic (dodam ze siedziałem wtedy na sd makerze ... bezsens.... strata UNJ według mnie)zawołąem na pomoc przyjaciela Zevs Mighty Thunder (86 master) który szybko wperswadował Stingiemu co z nim bedzie jesli ja padne poprzez kilka celnych sd 250++ zaznaczam ze stingi nie padł tylko zmarnował kilka uh. Nastepnie Sting probowal sie zemscic atakując Zevsa z Liamem i kilkoma garaczami pod jego domem. Liam strzelał ue lecz Zevs mial Stone skina i przezył nastepnie wykończył Stingiego i wszystko sie zaczeło :P Jak widac najwieksze wojny na najmniejszych serwerach zaczynaja sie od błachostek :P dziekuje pozdrawiam Human Silent Assasin (48 master)
rotfl jak by co wtedy mialem 64 lvl next zevs walnal mi 2 sdki 200+ potem liam z paco ashenvale i lagurusem podjechali do zevsa ale mial manashielda.....
a tak btw. to nie o ta wojne chodzi maly humanku :)
Sting_Ninja
08-06-2005, 10:07
Wojna z Piratami dobiega konca wiekszosc osob odchodzi z tej gildi[zaplata:D] reszta jest hunted 4 ever....
Mm, filmiki z wojnami to moje ulubione ;). Fajne filmiki, nie da sie przy nich nudzic. Zamiesc wiecej jak beda, pozdro.
Humanoid
08-06-2005, 14:32
Tak Sting własnie sie skapnąłem ze popełniłem mały błędzik :P poczatek wojny o jakiej mówiłem to wojna PPG + Pirates vs ROM :P a ta co są filmiki z Liamem to jest juz tylko Pirates vs Rom Jeśli wprowadziłem kogos w błąd to SRY :P
Sting_Ninja
09-06-2005, 15:18
<rotfl> i tak wojna z piratami nie zaczeal sie w tym samym czasie co wojna z Ppg -.^
Sting daj swoje name to ci pokaze szybko na nieswiadomce cos ;]
Ja tam gralem jak powstal server 50 royal...
Huehuehue ja polazlem na morgane to za duzo o tej wojnie nie slyszalem. Pirates sux.... Tylko mnie dziwi jedno.... Why Zevs walil Ninj'e skoro wiedział, że oni jak zbiorą team to będzie śmiesznie.... Raks, Jojo, Sting, Human itd...
Jak ktoś się pyta kto pisze to mówię: Pramus o.O
Sting_Ninja
09-06-2005, 17:51
Huehuehue ja polazlem na morgane to za duzo o tej wojnie nie slyszalem. Pirates sux.... Tylko mnie dziwi jedno.... Why Zevs walil Ninj'e skoro wiedział, że oni jak zbiorą team to będzie śmiesznie.... Raks, Jojo, Sting, Human itd...
bo byla niby wojna z Ppg o ktorej nie wiedzialem i stalem afk pod dp i mnie walnal zevs z trickim -.^
Powiedzcie mi jak to było... Zevs był kiedyś spoko można było sobie z nim pogadać i często siedział w Carlin, a teraz siedzi bardziej na południu Tibii i nie można się z nim dogadać. Bije nawet starych znajomych (tych lepszych i gorszych).
Pozdro dla Stinga, Joja, Raksa, Mc Woody'ego, Pikapa itd. :P
Jojo Ninja
09-06-2005, 18:00
Odemnie wara :> Ja nie przyłożyłem do tego ręki :P
Odemnie wara :> Ja nie przyłożyłem do tego ręki :P
Czemu nie? Bałeś się ich? :P
Jojo Ninja
09-06-2005, 18:09
1. Nie byłem w RoM
2.Graliśmy na Guardii
3.Dwa czy Trzy starcia odbyły sie kiedy mnie nie było :>
Sir Duet
10-06-2005, 08:00
Your IP-address 82.160.76.100 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Maybe you want to have a PREMIUM-Account, too? (NO subscription!)
If you are not downloading anything, you are using a proxy-server. please see our FAQ.
wez mi ktos na jakis inny serv ;(
Jojo Ninja
10-06-2005, 13:40
ciągłeś coś z rapidshare to musisz czekac -.-
Sting_Ninja
10-06-2005, 18:48
Powiedzcie mi jak to było... Zevs był kiedyś spoko można było sobie z nim pogadać i często siedział w Carlin, a teraz siedzi bardziej na południu Tibii i nie można się z nim dogadać. Bije nawet starych znajomych (tych lepszych i gorszych).
Pozdro dla Stinga, Joja, Raksa, Mc Woody'ego, Pikapa itd. :P
Thx :>
Zevs poprostu boji sie o swoja "dupe" bo wie ze w kazdej chwili moze wyleciec z serva :>
Thx :>
Zevs poprostu boji sie o swoja "dupe" bo wie ze w kazdej chwili moze wyleciec z serva :>
Za co mialby wyleciec z serva i kto by go wywalil?
Sting_Ninja
14-06-2005, 17:09
Za co mialby wyleciec z serva i kto by go wywalil?
juz nvm sam odszedl <padl 2 razy> HUAhauahAHAU
Nie rozumiem cie przez to "nvm". chodzi Ci o "Już bym sam odszedl"? Tylko on naprawde musial sie strasznie zmienic, bo nawet na waszych photoalbumach on jest z wami na expie, huncie, quescie itd. Teraz to mu raczej nic nie mozecie zrobic skoro jest w Zorros :P
HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszne
Sting_Ninja
18-06-2005, 22:30
Nie rozumiem cie przez to "nvm". chodzi Ci o "Już bym sam odszedl"? Tylko on naprawde musial sie strasznie zmienic, bo nawet na waszych photoalbumach on jest z wami na expie, huncie, quescie itd. Teraz to mu raczej nic nie mozecie zrobic skoro jest w Zorros :P
hm zawsze mozna cos zrobic :>to przeciez tylko gra :D
sorcerer-rudy
22-06-2005, 20:20
dawaj jescze nice nice:P
czarek_2
23-06-2005, 10:19
Zaje*****y filmik !!!
HIP HOP !!!!
Aurea Jest Spox Servkiem Mam tam 21 kinghta:)
Mój Kumpel Sting Ninja powiedzial ze to przez niego ta wojna ale sam dokladnie nie wiem;/
Omg, jestes wiekszym noobem niz myslalem xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.