zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Małe pytanie do ludzi któRZy się dobRZe bawią

Heli
04-06-2005, 12:52
Tu mam małe pytanie albo i wiecej wczoraj byłem na imprezce i troszke przesadziłem ze spożyciem alkoholu:
1. co zazwyczaj robicie jak wam jedzie z mordy wódą (odrazu powiem ze guma do zucia się nie sprawdziła)
2. co robicie zeby starsi was nie przylapali jak wracacie
3. wczoraj siadlem przed kompem zeby zagrac i zaraz zleciałem pomyslalem ze granie niebedzie najlepszym pomysłem
4. jak macie kaca to co robicie zeby go niemiec

jakby byly jakies bledy smialo mówcie (mam kaca i niezbyt panuje nad pisanem na klawiatuze)

morwi
04-06-2005, 12:55
13lat i tak sie na***ales? n/c
jak nie chcesz zeby cie rodzice zlapali t onie pij/pij wtedy gdy ich nie ma
alkohol sie pisze przez samo h
ja na krzesle sie nei umiesz utrzymac to po co wogole grac/cokolwiek robic?

Heli
04-06-2005, 12:57
Chcialem troche sd porobic przed snem 13lat (1gim) poprostu w późnym miesiącu się urodziłem a pozatym co cie to obchodzi:P sadze ze kazdy moze pic

Dan the Automator
04-06-2005, 13:03
1. co zazwyczaj robicie jak wam jedzie z mordy wódą (odrazu powiem ze guma do zucia się nie sprawdziła)
Czipsy paprykowe, paprykowo-cebulowe.

Wracam późno, i po cichu ide spać.

3. wczoraj siadlem przed kompem zeby zagrac i zaraz zleciałem pomyslalem ze granie niebedzie najlepszym pomysłem
No to nie graj.

Oi!

Heli
04-06-2005, 13:04
Thx Dobo pomogles mi (zwlaszcza z tymi czipsami) pomysl jest za***isty:P musze go wyprubowac w wakacje bede mial co dziennie imperki:P

TheNatoorat
04-06-2005, 13:05
Proponuję wizytę u psychologa zajmującego się patologią dziecięcą.
Później warto odwiedzić szkołę, by zyskać trochę więcej wiedzy na temat ortografii.

Heli
04-06-2005, 13:07
@TheNatoorat

Czemu popijanie na imprach nazywasz patologią przeciez dzieki temu troszke fajniej jest nie??

Ortografia to muj slaby punkt(dysleksja) ale chyba to tak bardzo nieprzeszkadza nie??

Ashlon
04-06-2005, 13:27
@TheNatoorat

Czemu popijanie na imprach nazywasz patologią przeciez dzieki temu troszke fajniej jest nie??

Ortografia to muj slaby punkt(dysleksja) ale chyba to tak bardzo nieprzeszkadza nie??

Jesli umiesz sie bawic tylko z alkoholem - szkoda :/. Ale jesli umiesz bez, ale sobie pomagasz - to juz lepiej ;) Btw laskawie otworzylbys google/worda/slownik ortograficzny i tam sprawdzal swoje bledy.

Co do pytan :
1) Guma do zucia orbitka dla dzieci - sprawdzone, pomaga ;)
2)zachowuje sie normalnie, jem cos szybko i ide spac
3)Eee?
4)Tabletka wyborowa (przed i po piciu), 2kc (po piciu).
Jeju, jakie pytania :P

TheNatoorat
04-06-2005, 13:29
Yeeeeah!
Dajmy parę browarków dzieciakom z przedszkola. Fajna impra na zakończenie kolejnego roku jest!
Yeeeeeeeah... fajnie.
...

Tródno. No to pirz dalej jak moja siozdra - ma papierka i myźli rze wrzystko morze.

Heli
04-06-2005, 13:29
Pytania taki sa poniewaz niechce wpasc nastepnym razem bez alkoHolu potrafie sie bawic ale z alkoHolem jest fajniej nie??

morwi
04-06-2005, 13:31
@TheNatoorat

nazywa to patologia bo masz 13lat. fajnie moze i jest ale jak juz wspomnialem dwa razy masz 13lat. a w twoja niby dysleksje nie wierze, a czemu? bo polowa tego forum tak mowi a nawet nie wie co to jest...

Matek
04-06-2005, 13:34

Bo masz 13 lat pacanie! Zal mi ciebie;]

Pytania taki sa poniewaz niechce wpasc nastepnym razem bez alkoHolu potrafie sie bawic ale z alkoHolem jest fajniej nie??

A co w tym kur** jest fajnego?? Zalosny widok malolata, ktory zatacza kregi? Czy wspaniale uczucie 'pseudo-wyzszosci' jak popijasz browarka?

Heli
04-06-2005, 13:37
lol jestem dyslektykiem mam papiery nawet kompetencyjny pisalem dluzej pozatym 13 rok zycia to malo nie sadze mam 14 ale liczac rocznikiem jak dla mnie to wystarczy bo w gimnazjum dopiero zaczyna sie zycie nie?? nie mowie zeby dzieciakom z pszedszkola dawac piwsko (tylko wódke:P) nie przeciez sa granice wieku ja sadze ze dorosłem do spozywania alkocholu zadaje sie z qmplami o 10 albo i wiecej lat starszymi dorastam szybciej niz wszyscy qmple z klasy i nie sadze ze picie alkocholu wplywa na mnie inaczej niz na jakiegos 18latka

@up

nie pije sie tyle zeby kregi zataczac nie... jest zabawniej jak sie troche wypije (oczywiscie nie przesadzajmy) gdy nogi zaczynaja byc jak z waty znaczy ze przesadzilismy i to duzo nie??

Matek
04-06-2005, 13:41
Powyzszym postem udowodniles, ze pomimo wieku 13 lat masz mentalnos 7 latka...

alkocholu zadaje sie z qmplami o 10 albo i wiecej lat starszymi dorastam szybciej niz wszyscy qmple z klasy i nie sadze ze picie alkocholu wplywa na mnie inaczej niz na jakiegos 18latka

Ograniczenie wiekowe nie jest nalozone bez powodu. Alkohol wplywa na ciebie w owiele bardzioej destruktywny sposob niz na 18to latka. Jakbys mial mentalnosc bardziej rozwinieta to zapewne bys wiedzila. Ale ty pewnie wolisz sluchac swoich 10 lat starszych kumpli (ciekawi mnie ich poziom IQ?)

Dorastam szybciej - taa... jasne. Pewnie piwo sprawdza, ze rozwijasz sie... oklamuj sie dalej...

edit:

Hmmm... i jak tutaj zaprzeczyc prawdze, ze malolaty w wiekszosci pija piwo tylko dlatego, ze chca sie poczuc bardziej dorosle. Kolega z gory jest najlepszym przykladem.

Fanfi
04-06-2005, 13:42
(...)nie mowie zeby dzieciakom z pszedszkola dawac piwsko (tylko wódke:P) nie przeciez sa granice wieku (...)

Szkoda tylko ze coraz nizsze.

Heli
04-06-2005, 13:43
Ale wy niekumaci jestescie to ze napisalem ze popijam troche to nieznaczy ze pije non stop i ze w lodówce stoji 92734653658736 zgrzewek browców nie??

Rabanbar
04-06-2005, 13:44
Chcialem troche sd porobic przed snem 13lat (1gim) poprostu w późnym miesiącu się urodziłem a pozatym co cie to obchodzi:P sadze ze kazdy moze pic

Schlac sie kazdy moze, troche lepiej czasem troche gorzej ale niestety ja mam talent!

2KC - Tabletki na kaca

A co do picia to ja w tym roku na sylwestra wychlalem pol butelki szampana i bylo wesolo a kaca nie mialem :D

Szkoda tylko ze coraz nizsze.
Kazdy tak mowi jak przekroczy jakas granice wieku zawsze mowi ze jest za niska :) Jak sei nie wie to sie chce szybko wiedziec z kad sie biora dzieci a jak juz sie wie to sie uwaza ze taki wiek jak sie dowiedziales to za malo :)

Heli
04-06-2005, 13:46
NO!! nareszcie jakis pozytywny facet juz mam dosc ludzi któży ciągle mówią ze wszyscy co pija sa patologiczni

morwi
04-06-2005, 13:49
Ale wy niekumaci jestescie to ze napisalem ze popijam troche to nieznaczy ze pije non stop i ze w lodówce stoji 92734653658736 zgrzewek browców nie??

ale od takiego czegos sie zaczyna....

Bzik
04-06-2005, 13:50
A co do picia to ja w tym roku na sylwestra wychlalem pol butelki szampana i bylo wesolo a kaca nie mialem :D

Czyżby picoollo czy jak to tam sie pisze :P

Heli
04-06-2005, 13:52
Dobra moze i tak od tego sie zaczyna ale bez przesady czasem mozna wypic na nowy rok pijecie szampana etc. nie?? "od tego sie zaczyna" tak!! i dlatego ze wypiłes szampana zostajesz pijakiem!! gratulka jeee ja nigdy nie pije szampana na nowy rok wogóle tego nie świece (taka mam rodzine) i co mi zrobicie??

morwi
04-06-2005, 14:02
Dobra moze i tak od tego sie zaczyna ale bez przesady czasem mozna wypic na nowy rok pijecie szampana etc. nie?? "od tego sie zaczyna" tak!! i dlatego ze wypiłes szampana zostajesz pijakiem!! gratulka jeee ja nigdy nie pije szampana na nowy rok wogóle tego nie świece (taka mam rodzine) i co mi zrobicie??

kto powiedzial ze pije szampana na nowy rok? ja wogole nie pije.....

Plastex
04-06-2005, 14:03
Skoro będziesz miał ciągle imprezki na wakacjach, to nie wiem czy do nas wrócisz po wakacjach. Jeśli ludzie się dobże bawią, to chyba nie jest za dobrze. Piłem kiedyś czerone wino i piwo, ale sądzę, że najlepiej jest bawić się na trzeźwo, bo następnego dnia wiesz kim jest ta dziewczyna obok ciebie ;)

PiXik
04-06-2005, 14:04
ale od takiego czegos sie zaczyna....
Wtedy na ulicy widziałbyś tylko pijaków.co do zapachu to radzę jeść coś na zagrychę potem umyż ząbki i powinno być ok.

Heli
04-06-2005, 14:06
No nareszcie ludzie zabawy:P tamte nudziaze zaraz mnie dobija niemartwcie sie bo po wakacjach wruce (pamietam zeby nie przesadzac)

morwi
Wtedy na ulicy widziałbyś tylko pijaków.co do zapachu to radzę jeść coś na zagrychę potem umyż ząbki i powinno być ok.

nie chodzi mi o to ze napisal ze od jednej impry tylko wczesniej pisal ze ciagle na wakacjach bedzie mial imprezy, no to nie trudno sie domyslec co bedzie tam robil-.-

Adi Pro Knight
Thx Dobo pomogles mi (zwlaszcza z tymi czipsami) pomysl jest za***isty:P musze go wyprubowac w wakacje bede mial co dziennie imperki:P
Tam właśnie napisales ze beda codziennie imprezki i trzeba bedzie prubowac pomysly, a teraz piszesz ze wypicie szamapana tylko na nowy rok to nic zlego. Nieusprawiedliwiaj sie niczym bo oklamujesz samego siebie. Jak lubisz sobie wypić to sobie pij. Ja osobicie potrafie sie bawić bez alkoholu.

Heli
04-06-2005, 14:09
ze co...-.- no dobra moze troche przesadzilem z tymi wakacjami niewiedze nic zlego w piciu poprostu mnie zalamujecie i juz niewiem co powiedziec

xemmoe
04-06-2005, 14:10
No ładnie, 13 lat i alkohol.
Zobaczysz, za 10 lat będziesz wrakiem człowieka.
A po wakacjach wrócisz z mniejszą ilością szarych komórek.
Ale to i tak twój wybór.

morwi
04-06-2005, 14:11
ze co...-.- no dobra moze troche przesadzilem z tymi wakacjami niewiedze nic zlego w piciu poprostu mnie zalamujecie i juz niewiem co powiedziec

my ciebie zalamujemy? a powiedz nam co jest takiego fajnego w tym zeby sie tak narabac zeby nie umiec usiedziec na krzesle?

Raul
04-06-2005, 14:12
nie pije sie tyle zeby kregi zataczac nie... jest zabawniej jak sie troche wypije (oczywiscie nie przesadzajmy) gdy nogi zaczynaja byc jak z waty znaczy ze przesadzilismy i to duzo nie??
To w końcu ile pijesz?
Przeszkadza.

Heli
04-06-2005, 14:17
jej urobilem sie troche nie (wazne ze doszedlem do domu) bo to niebyla krótka podróż to ze spadlem z kszesla zaraz wytlumacze:
1. bylem zmeczony wrociłem okolo 3 nad ranem nie..
2. wypiłem troche reszta z qmpli i qmpelek ciage zyga i bola ich lby jestem jedy nadajacy sie do uzytku ja sadze ze to tamci przesadzili a nie ja

Tasior
04-06-2005, 14:17
Rzycze ci rzeby ciem matka pod znakiem drogowym znalazle zpitego ja siwnia. W
tedy zaliczyrz siem do ludzuff ktuzy bawiom siem dobze.

Ps. Ja terz jestem dyzlektykiem

Gangrel
04-06-2005, 14:19
ale liczac rocznikiem jak dla mnie to wystarczy bo w gimnazjum dopiero zaczyna sie zycie nie??
Pewnie, a po Gimnazjum to juz Life after Dead.

Ty dziecko widzisz co piszesz? Ograniczenia nie sa dlatego ze dorosli chca zarezrwowac cala wode dla sibie, tylko po to zeby tacy jak nie musi chipsow wpieprzac zeby sie przed rodzicami ukryc.

Adi Pro Knight
04-06-2005, 14:20
Znowu usprawiedliwiasz sie innymi..."bo oni więcej wypili".

morwi
04-06-2005, 14:21
jej urobilem sie troche nie (wazne ze doszedlem do domu) bo to niebyla krótka podróż to ze spadlem z kszesla zaraz wytlumacze:
1. bylem zmeczony wrociłem okolo 3 nad ranem nie..
2. wypiłem troche reszta z qmpli i qmpelek ciage zyga i bola ich lby jestem jedy nadajacy sie do uzytku ja sadze ze to tamci przesadzili a nie ja

no to ja jestem ciekawy co ty masz za rodzicow ze wracasz o trzeciej rano pijany-ledwo stojac na nogach...

Heli
04-06-2005, 14:22
@Taśkwa

mi nieprzeszkadza to jak napisales/as swojego posta przesiez da sie odczytac nie??
@gangrel

czyli sadzisz ze jak bede na imprach szkolnych pil to zaraz dead i tratata

xemmoe
04-06-2005, 14:23
no to ja jestem ciekawy co ty masz za rodzicow ze wracasz o trzeciej rano pijany-ledwo stojac na nogach...

Może ma takich właśnie rodziców i próbuje zwrócić na siebie uwagę?

morwi
04-06-2005, 14:25
Może ma takich właśnie rodziców i próbuje zwrócić na siebie uwagę?

no nie za bardzo wiem o jakich rodzicow ci chodzi...

Caer
04-06-2005, 14:28
I to jest przyszłość naszego narodu tak? To ja dziękuje, wypisuje się z tego klubu. Człowieku to co piszesz jest poprostu denne. Raz piszesz że spadłes z krzesła, a potem że nie pijesz tak dużo. Uważam, że o wiele lepsza zabawa jest na trzeźwo, niż jak się schlasz i nie wiesz co się dzieje wokół ciebie. Radze udać się do psychologa i to szybko.

Btw. Niektórzy to se tu ładnie postow nabili :p

xemmoe
04-06-2005, 14:47
no nie za bardzo wiem o jakich rodzicow ci chodzi...

O takich którzy dają tylko kasę a nie za bardzo ich obchodzi na co synek ją wydaje.

Chessterr
04-06-2005, 15:04
Tu mam małe pytanie albo i wiecej wczoraj byłem na imprezce i troszke przesadziłem ze spożyciem alkoholu:

jakby byly jakies bledy smialo mówcie (mam kaca i niezbyt panuje nad pisanem na klawiatuze)

1. Jestes idiotą ,że wogle się napiłeś.
2. Lepsza gożka prawda niż kłamstwo.
3. Powiedz o tym dla rodziców.

Opowiadacz
04-06-2005, 15:08
O takich którzy dają tylko kasę a nie za bardzo ich obchodzi na co synek ją wydaje.

Albo takich jak on, i próbuje im pokazać że też jest dorosły (po co?).

Chcę oficjalnie przyznac że autor jest kretynem z dwóch powodów:

1. Chla tak, że zlatuje z krzesła w wieku 13 lat (rymowanka plx?)

2. Pisze, że ma dysleksje, chociaż nie wie co to jest

Człowieku, zapisz sie gdzieś, jesli taki zostaniesz, to będziech chyba tylko na jakimś wysypisku pracował. Zero rodziny, przyjaciele tacy jak ty i to ma być twoje życie? Żal mi ciebie.

Badzo
04-06-2005, 15:39
Jedno wielkie - ROTFL!!!

Ja nie wierze w żadne jego słowo... Dziecko chciało zaszpanować i udowodnić, że jest dorosły (chociaż w cale nie jest).

A jeśli to prawda - to albo:
- jesteś z patologicznej rodziny
- jesteś głupi
- jesteś głupi i z patologicznej rodziny

Ps. Dyskelsja nie zwalnia ze słownika ortograficznego...

Drackmir
04-06-2005, 15:43
Jeśli to prawda co pisze to jak tak dalej pójdzie to pewnego razu natkniesz się na panów od pilnowania porządku i bedziesz miał poważne problemy.... (to jest nieuniknione)

Ja rozumiem żeby se wypić jedno piwo raz po raz ale nie złoić się na całego...

-=Melon=-
04-06-2005, 16:05
Zajmij sie nauka, nie pieprz o piciu alkoholu. Ciebie powinien jezyk polski interesowac, nie szczycenie sie "chlaniem".

Ashlon
04-06-2005, 16:10
I tak z jednego glupiego posta temat przeradza sie w bitwie miedzy starszymi, ktorzy inaczej patrza na swiat, przeciwnikami picia przed 18 i entuzjastami picia przed 18. I wszystkie strony maja racje. Starsi - ze patrzy na to ze zlego pkt widzenia, przeciwnicy o tym, ze alkohol psuje organizm itp bajery, a entuzjasci, ze moga robic co chca...Eh...ostatnio wiekszosc tematow tak sie konczy. Kazdy ma prawo do robienia ze soba tego, co chce, wiec po kolejnym juz temacie zastanawiam sie...o co wiekszosc osob sie tak bardzo kloci? I przeciwnicy i entuzjasci zrobia to, co uwazaja za sluszne...

Matek
04-06-2005, 16:19
Ja chyba do tych starszych naleze...

NIe mam nic przeciwko temu, ze ktos lyknie sobie browarka czy dwa - pod warunkiem, ze ma juz te minimum 16 lat (wedlug mnie dopiero wtedy facet/dziewczyna ma prawo decydowac o tym co moze, czego nie moze - chociaz nie we wszystkich sprawach).

Temat pewnie bym olal. Nie olalem z jednego powodu - ze smiechu. Autor tak mnie rozsmieszyl swoja postawa, ze musialem odpisca.

Bo jak ktos pisze, ze po alkoholu jest lepsza zabawa to mnie na kaciki ust same w gore ida - myslenie typowego smarkacza, ktory twierdzi, ze jak wybije kilka kielszkow wodeczki to jest bardziej 'rozwiniety' od rowiesnikow.
I wspolczuje mu - bo jesli nie zna dobrej zabawy po alkoholu - szkoda - wiele w zyciu przegapi.

Smieszy mnie fakt, ze koles, ktory twierdzi, ze jest bardzo rozwiniety i ma starszych o 10 lat kolego zadaje idiotyczne pytanie na forum o Tibii. Czemu nie zapyta sie kumpli? Moze nie ma?

I w koncu - rozbraja mnie jego nieudolna proba zwrocenia na siebie uwagi na forum i proba zyskania jakiegokolwiek autorytetu (bo, cokolwiek by on mowil - chcial sie popisac jaki on wspanialy - o czym swiadcza pozniejsze jego ucieczki od 'wlasnego zdania').

8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

PiXik
04-06-2005, 16:32
hę?zjazd pozerów czy anty alkoholików.chyba wiadome że na wakację chce się chłopak zabawić(fakt za szybko ale to już wina jego rodziców)-.-z resztą pijta fanta bądź bamboocha!

Repos
04-06-2005, 16:38
Cor oie, zeby ode mnie nie walilo browarem? raczej nie mam takich potzreb, bo jak ide sie napic, to mowie rodzicom "ide na piwo, pomozcie mi pozniej sie do mieszkania dostac" ;) , a co robie an kaca? ide sie napic:d

Berburio
04-06-2005, 16:48

1: Pij różne napoje (owocowe radze ,lub cole) powinno troche zmienić zapach
2: Wchodź balkonem jak mieszkasz na parterze(musi być otwarty;/ a jak się zaczną wypytwać gdzie byłeś to powiedz ,że na spacerku z laską (o ile masz:P)
3: No tu masz racje
4: Kup mineralną wode i wypij.

Progmast
04-06-2005, 17:15
Mówisz,że z alkoholem jest weselej na imprach.No cóż ja jestem prawie w twoim wieku i jakoś radzę sobie bez alkoholu ,i z nudów jeszcze nie umarłem.Ja nie wiem co tacy jak ty widzą w alkoholu.Myślisz,że jak wypijesz to wzrośnie twój autorytet,czy zyskasz szacunek??Albo może myslisz ze jak wypijesz trochę to jesteś już dorosly,albo że szybciej dojrzewasz.To że masz kumpli o 10 lat starszych od siebie nie oznacza ze jestes bardziej czy mniej dojrzaly od swoich rówiesników.Ja nie wiem po prostu takich ludzi nie rozumie.Ja nie zamierzam pić aż do ukończenie 18 roku życia.Tak wiem ze to co ty robisz to twój wybór i twoje życie wiec nie będę ci mówił co masz robić,ja tylko mówię co o tym myślę.

Rabanbar
04-06-2005, 17:19
1. Jestes idiotą ,że wogle się napiłeś.
2. Lepsza gożka prawda niż kłamstwo.
3. Powiedz o tym dla rodziców.

LUDZIE! CO WY W OGÓLE GADACIE! WPROWADZIĆ PROHIBICJE! ALKOCHOL, SEKS I IMPREZY OD 85 LAT! OD TEGO SIE UMIERA! MINIMALNA ILOSC ALKOHOLU TO NATYHMAISTOWA SMIERC! SWIETA INKWIZYCJA ROX! ZPALIC WAS WSZYSTKICH NA STOSIE DIABLY WCIELONE! ZGIŃ! PRZEPADNIJ SZMARO NICZYSTA! AKYŻ! AKYŻ!

@dla niekumatych i skacowanych: Ja sie z was wysmiewam...

Zaglada
04-06-2005, 17:25

Obojetnie jaka zagrycha, najlepiej w wiekszych ilosciach oraz roznych rodzajach. Mozesz jeszcze uzyc pasty do zebow. Dobra metada jest zabranie ze soba dezodorantu i po zakonczeniu zabawy, wypsikanie sie nim.

Ciagne z buta od miejsca libacji alkoholowej do domu. Oczywiscie w granicach ludzkiego rozsadku ;-) Po takim maratonie powinienes sie juz normalnie czuc w domu.

No tak, masz racje.

Nic, kac to wg mnie jeden z urokow picia. Znajomi powiadaja, ze najlepiej kaca zapic na smierc ;-)

@ Dadej12; Chessterr; Caerlionne; Taśkwa i cala reszta brzdacow

W Waszym wieku tez myslalem, ze alkohol jest 'be'. Wiec jesli tak was to boli, ze on moze a Wy nie to sobie darujcie takie wypowiedzi.

TheNatoorat
04-06-2005, 17:25
@Rabarbar (wyśmiewam się z nicku...):
Tak, wprowadzić prohibicję alkoholu dla bachorów! O seksie to już szkoda gadać...
Niech sobie pełnoletni (niekoniecznie dojrzali) Panowie piją piwko, Panie także, ale dzieciaki - łapy precz!

Progmast
04-06-2005, 17:32
LUDZIE! CO WY W OGÓLE GADACIE! WPROWADZIĆ PROHIBICJE! ALKOCHOL, SEKS I IMPREZY OD 85 LAT! OD TEGO SIE UMIERA! MINIMALNA ILOSC ALKOHOLU TO NATYHMAISTOWA SMIERC! SWIETA INKWIZYCJA ROX! ZPALIC WAS WSZYSTKICH NA STOSIE DIABLY WCIELONE! ZGIŃ! PRZEPADNIJ SZMARO NICZYSTA! AKYŻ! AKYŻ!

@dla niekumatych i skacowanych: Ja sie z was wysmiewam...
Może od razu znieśmy te wszystkie zakazy no bo poco komu one,dajmy alkohol przedszkolakom niech też poczuja jak to jest sie dobrze bawic.

Baron Kaldrick
04-06-2005, 17:55
chyba wiadome że na wakację chce się chłopak zabawić
Gdzie widzisz zabawę w nawaleniu się jak świnia i leżeniu obrzyganym w rowie?

Raul
04-06-2005, 17:58
@up
ROTFL
chyba wiadome że na wakację chce się chłopak zabawić
To niech się bawi i mało mnie obchodzi w jaki sposób to będzie robił. Tylko niech najpierw nie podnieca się pisząc to na forum, a później narzeka, że go większość za to krytykuje.

Matek
04-06-2005, 18:04
Najbardzie smieszy mnie fakt, ze o picie alkoholu najbardziej dopominaja sie... 12 - 13 latkowie dla ktorych zazwyczaj picie = na***anie...

ROTFL :cup:

dla Rabanbara: nalewam sie z ciebie:D Dlaczego myslisz, ze kogos obchodzi, ze sie z niego nalewasz?

Zgadzma sie z Raulem: niech sie tym nie podnieca jak 13 letnie dziecko... ups... sorka, zapomnialem, ze on ma 13 lat.

yoman
04-06-2005, 18:11
Piszesz głupoty -.-
O takie rzeczy mógłbyś się zapytać swoich "o10 lat starszych" kolegów.
Ja bym na twoim miejscu nie chwalił się takimi rzeczami.Bo uwierz mi, w tym że mając 13 lat napiłeś się tak, że nie mogłeś usiedzieć na krześle, nie ma nic "cool".Powiedział bym nawet, że świadczy to tylko i wyłącznie o twojej głupocie.
Alkohol to strata pieniędzy i marnowanie zdrowia(zwłaszcza w twoim wieku).
Owszem, wódka jest dla ludzi, ale dla ludzi dorosłych i odpowiedzialnych.Ty, jak mi się wydaje, nie zaliczasz się do nich.Zresztą, to nie mój obowiązek żeby cię pouczać.Czy czasem nie powinni tego zrobić twoi rodzice?
To, że się spiłeś, jest w większości ich winą.

Kredi
04-06-2005, 18:18
Łojezuu ludzie co tu się dzieje! Co to za czasy! Aaaaaaa halp plx!
To jest twoje życie stary rób co chcesz ale potem jak sie na drugi raz spijesz itd itd i tak ciągle top zobaczysz kac bedzie coraz dłużej działał :| Wątroba twoja będzie wyglądała jak takie uschnięte mięsko, będziesz miał żółte białka oczu( jak bredziesz mial nieszczescie to bedzioesz caly zolty :P) Alkochol jest be! Trza go w morde lać!<--- Dżołk :P

A co do dyzleksjii to pani łod polskiegoo uparła sie rzeby sprawdzić czy u mnie nie ma dyzleksji :( Nie bede mial dyzleksji napewno!)

Rabanbar
04-06-2005, 18:19
Ej, moze lepiej zamknac temat. Bo jak ty na to ze ktos sie troche napil alkocholu ty zaczynasz pie****** takie idiotyzmy to znak ze czas zakonczyc dyskusje. Trzeba rozruzniac granice. Nawet po odrobinie alkocholu pachnie z geby a to co niektorzy mowia ze sie przewracal to jak znam zycie w 99% to ze se robi jaja podswiadomie ze schlany i zatacza sie bardziej niz powinien. A co do kaca... to albo ma slaba glowe albo mu sie wydaje ze ma kaca ale nie ma. Są pewne subtelne granice. Przedszkolakowi sie daje odrobine na smak, pod koniec podstawowki sie mozna na imprezach napic trohe alkocholu na smak a w gimnazjum mozna chodzic pic ale tez we wmiare kulturalnych warunkach i nie do upicia. I przestancie sie jarac ze jestescie tacy dorosli i wam wolno a mloszym nie.

Tak sobie czytam ten temat i nie moge sie nadziwic ....
Kurde czy wy nie zauwazyliscie ze chlopak chcial sie pochwalic "byciem doroslym?"
Chlopie, pomysl choc troche - czy az tak wczesnie chcesz sobie skasowac watrobe? I nie tlumacz sie ze twoj znajomy pije od 30 lat codziennie i nic mu nie jest - to zalezy od organizmu.
Wracajac do kwestii pijanstwa naszego doroslego autora - nie zazdroszcze twoim rodzicom. Mam nadzieje ze ojciec ci pokaze co sadzi o twoim dorastaniem troche w wiekszym stopniu niz slownie i wtedy zrozumiesz. A o kwestii czy dzieci moga pic czy nie moga zadecydujesz jak bedziesz ojcem - o ile twoja watroba dozyje tego dnia - wtedy bedzisz mogl sobie na legalu upijac sie ze swoim synalkiem.

Sorry ze takie dlugie ale sie wkurzylem.....

@Rabarbar
Tobie starzy na 1-sza komunie swieta dawali "na smak" alkohol??? Boze widzisz i nie grzmisz - zabierz im ten internet......

Baron Kaldrick
04-06-2005, 18:23
Bo jak ty na to ze ktos sie troche napil alkocholu ty zaczynasz pie****** takie idiotyzmy to znak ze czas zakonczyc dyskusje.
A kojarzysz swoje słowa, o prohibicji etc.?
Trzeba rozruzniac granice.
Trzeba czuć sarkazm i ironię.
A i dalej ine widzę zabawy w piciu alkoholu. Dajcie sobie w żyłę - efekt podobny, może nawet lepszy, a przynajmniej z japy wam walić nie będzie.
A może to mi coś ucieka pomiędzy wierszami...

Opowiadacz
04-06-2005, 18:54
Ej, moze lepiej zamknac temat. Bo jak ty na to ze ktos sie troche napil alkocholu

Troche? Jeszcze nie widzialem kogos po powiedzmy dwóch kieliszkach, kto by spadał z krzesła. Jego zycie i jego wybór. Nikt tutaj mu niczego nie zabrania (najwyżej opieprza :P) i on zrobi co sam zechce. Jak powiedział Ville Vallo, niech sobie później ze swoim "synkiem" chla ile wlezie. Najlepiej go niezapisywac do przedszkola, tylko w domu uczyć jakie rodzaje wódki najlepsze i jak przechytrzyć sprzedwcę.

Kele
04-06-2005, 19:06
Moim tak jak i większośći zdaniem to on NIE powinien jeszcze pić. Rozumiem - troche na sylweestra/urodzinki/koniec jakiejść klasy. Ale max szampan na 3 albo jedno piwo! Ale NIE więcej...

up wyraziłem moje zdanie...

Pzdr!

Raul
04-06-2005, 19:17
Przedszkolakowi sie daje odrobine na smak, pod koniec podstawowki sie mozna na imprezach napic trohe alkocholu na smak a w gimnazjum mozna chodzic pic ale tez we wmiare kulturalnych warunkach i nie do upicia. I przestancie sie jarac ze jestescie tacy dorosli i wam wolno a mloszym nie.
Nowe prawo widzę ustaliłeś. Zgłoś to do sejmu może zatwierdzą. I my się wcale nie jaramy, bo większość wypowiadających się nie jest pełnoletnimi i pić legalnie nie może. Dla mnie to autor może nieprzytomny pod mostem z puszką piwa leżeć. Nic mnie to nie interesuje. Ale skoro pisze o tym na forum to chce poznać opinię innych, lub miał nadzieję, że komuś zaszpanuje.

Rabanbar
04-06-2005, 19:43
Ej, nie na serio. Zamknijcie ten temat bo jak czytam te moralne teksty to mnie krew zaleje. Ja poprostu staram sie zachowywac normalnie. W upiciu rozumiem ale co wy widzicie zlego w alkocholu? Mowicie ze zeby sie dobrze bawic nie treba pic alkocholu. No ale taki zwyczaj sie przyjął. Powiedzcie ze nie trzeba sobie podawac reki bo od tego nic sie w znajomosci nie poprawia a przenoszą sie bakterie... tak sie przyjelo i ani w tym ani w tym nie ma nic zlego jezeli sie nie przesadza. I nie myslcie ze jak powiecie ze nie wolno to bedziecie lepsi albo madrzejsi. Bądźcie abstynentami ale nie narzucajcie swojej woli innym.

Kele
04-06-2005, 20:02
@up

W "alkocholu" widze coś złego.. bład.....

Naprawde najlepiej zamknąć ten temat bo słuzy on tylko nabijaniu postów i nic z tego nie wyniknie...

Shanhaevel
04-06-2005, 20:06

1. Zatkaj nos i odgryź spory kawał cebuli. XD
2. Nie wiem
3. Doprawdy? Dzięki że mnie ktoś uświadomił... Położyłbyś się...
4. Wujek Dobra Rada radzi:
Najlepszym sposobem na kaca jest obudzić się rano, wypić butelkę płynu do mycia naczyń i rytmicznie walić głową o lodówkę. -.-

I nie pieprz, że masz dysleksję, bo 99 % Polaków ją ma. Strange, eh? Może jesteśmy narodem z defektem? -.-

PitBull
04-06-2005, 20:08
PAnowie weźcie przykład ze mnie ja nie pije od czasu do czasu a pale Marihuane!!! Jak piosenka mówi "Piajny typ żyga nastukany sie smieje" - nastukany najarany ganją ;] !!! PO ziole niemasz kaca tylko txw. zwale wkręca sie wszystko i masz dobry chumor i za****ście sie chce jeśt słodyczki albo chiperki ooooo tak teraz, np. wkreiło mi sie ze jestem extra forumowiczem i pisze bo sie upaliłem i gram w tibie na zazipce to czasami nawet jak bym zyl tym ludzikiem .....
Moze i troche z tym przesadzam na początku raz na tydzięń corqaz częsciej,a teraz pale codzieńnie po kilka razy ;] !!!

!!!NIGDY NIENAZYWAJ PALACZA NARKOMANEM TO GRZECH!!!

palisz trawe i sadzisz ze nie jestes narkomanem?
to czym jest ganja?
mi kumpel (Ś.P. - umarl z przedawkowania) mowil tak:
stary pal ziolo bo to oczyszcza pluca. Ziolo przestalo wystarczac, siegnal po cos ciezszego i kolo sie zamknelo.

Jezeli chcesz tak skonczyc to pal dalej i pozdrow ode mnie Św. Piotra ;)

@down
NIE UZALEZNIA??!! nie skomentuje tego.... ujme to tak - zyj w takiej swiadomosci, jestes gorszy od tego autora tekstu.... nie dosc ze wiekszy gowniarz, to jeszcze nie wie za co sie lapie...... chlopcze poczytaj sobie co to THC ok? PROSZE CIEBIE poswiec swoj magiczny czas i poszukaj

PitBull
04-06-2005, 20:18
Buahahaaaaa o szok!
Ty jestewś przewrażliwiony śmiertelna dawka marihuany to 2 kilogramy co kosztuje hurtowo 50 tyśięcy złotych... a po wypaleniu samemu 5 gramów to jusz taka faze ze szok! Wszystko jest śmieszne i gardło tak piecze jak przez fifke ze wiecje niezmabasz a 2kg to 2tysiąge gram o człowieniu!!!
A marihuana nudzi sie tylko narkomanom a ci kurzy pozostajo przy swoim albo po prosatu jak trzeba to zucają są narmalni!
Ja w te wakacje jeszcze więcej bede palił i pod koniec żuce bo przec to prawie niezdalem ;/....ehh..."albo rybki albo pipki" wybrałem palenie to niemogłem sie nigd skupic na nauce bo albo była śmieszna albo (jak miałęm zły chumor to jest taka przymulająco bezczynna faza) nic nierobiłem ....
PS Człowieniu z tym ze marie przedawkołą to wałka wkręcasz tym co sie nieznajo ale ja uswiadamiam wszystkich to bagno ale nieuzależnia!!!

Badzo
04-06-2005, 20:18

Na kaca, najlepsze jest powietrze, z pompki od materaca!!

@down
a nie jesteś głupi i młody?

Heli
04-06-2005, 20:21
Prosze o odpowiedzenie na 4 pytania a tu mi wyskakuja takie debile ze c*** opada szczerze na te pytania odpowiedziało tylko pare osob a cala reszta powiedziala ze jestem glupi za mlody etc. szeczerze mam was w d**** chcialem tylko zebyscie odpowiedziely na te glupie 4 pytania

PitBull
04-06-2005, 20:23
Ja odpowiedziałem...
Marihuana tak samo jak alkochol psuje wnętrze organizmu więc jak chcesz imprtezowac przeżuć sie na trawke!
Moja odpowiedz! B)

Rabanbar
04-06-2005, 20:32
Po raz kolejny mowie: zamknijcie ten temat. Nie dosc ze offtopic to jeszcze zaraz was zaskarży prokuratura o promowanie narkomani...

PitBull
04-06-2005, 20:34
No i wsxadzo mnie za kratki xD!!!

Heheee to kto chce dragi kupić odemnie xD!!!??? <joke>!

Kele
04-06-2005, 20:40
Trawka and upijanie się w wieku -16 = debilizm.

Wypić mozna browarka małego... zapalić wcale... <Moje zdanie. [do wieku ~17 lat]

Rabanbar
04-06-2005, 20:57
Trawka w ogóle zabroniona...

Birmil
04-06-2005, 21:02

jak nie umiesz pic to nie pij
:)

morwi
04-06-2005, 21:04
Buahahaaaaa o szok!
Ty jestewś przewrażliwiony śmiertelna dawka marihuany to 2 kilogramy co kosztuje hurtowo 50 tyśięcy złotych... a po wypaleniu samemu 5 gramów to jusz taka faze ze szok! Wszystko jest śmieszne i gardło tak piecze jak przez fifke ze wiecje niezmabasz a 2kg to 2tysiąge gram o człowieniu!!!
A marihuana nudzi sie tylko narkomanom a ci kurzy pozostajo przy swoim albo po prosatu jak trzeba to zucają są narmalni!
Ja w te wakacje jeszcze więcej bede palił i pod koniec żuce bo przec to prawie niezdalem ;/....ehh..."albo rybki albo pipki" wybrałem palenie to niemogłem sie nigd skupic na nauce bo albo była śmieszna albo (jak miałęm zły chumor to jest taka przymulająco bezczynna faza) nic nierobiłem ....
PS Człowieniu z tym ze marie przedawkołą to wałka wkręcasz tym co sie nieznajo ale ja uswiadamiam wszystkich to bagno ale nieuzależnia!!!

o boze myslalem ze spadne z krzesla jak to przeczytalem!
THC subst. zawarta w marihuanie uzaleznia, i odklada sie w organizmie czlowieka(czyli im czesciej palisz tym mniej za kazdym razem musisz wyjarac zeby sie "najarac"). btw. nie ma smiertelnej dawki bo jej nie mozna przedawkowac! gdy dojdziesz do pewnego momentu(dla kazdego inny...) dostajesz psychozy....

Imprezowy Chłoptaś
04-06-2005, 21:09
Trawka w ogóle zabroniona...

Gówno Prawda. Kumple na gorkach znalezli Samosieje i zaczeli to jarac, w Holandi jest w aptekach. Proponuje Zeby Alkohol mogl pic kazdy kto chce :P
DZOLK Wedlug mnie pic powinnysmy tyle zeby sie nie upic i nie spowodowac czegos (np.Wypadek Samochodowy) Tysiace Reklam jest nie siegaj po alkohol, kto sie do tego stosuje nikt, Jesli wmowicie tym dzieciom zeby wygladac na doroslych nie musicie siegac na flache, tylko dobrze sie zachowywac jak na doroslego przystalo,

Kajulec
04-06-2005, 21:09
@Topic:
Tfuuuu, no comment. Nie widze nic zlego w wypiciu raz na jakis czas (impreza/sylwester/urodziny), ale chodzi mi o wypicie MALEJ ilosci.. nie o nawalenie sie. Nie odpowiem na pytania, bo nie mam doswiadczenia, a poza tym i tak nie przyda Ci sie to.

@PitBull:
Roooootfl, ale z Ciebie nafazowany ziooooom.. a tak na powaznie, to robisz sobie niezle jaja, albo naprawde jestes nafazowany. Jesli to drugie: no to milej zabawy, ale zebys kiedys sie przypadkiem nie "przejechal".

TheNatoorat
04-06-2005, 21:36
Zwolennicy prohibicji alkoholowej małolatów - podsumujmy nasze poczynania:
- udowodniliśmy, że nie powinno się pić jako niepełnoletnia osoba
- wkurzyliśmy tak autora tematu, że zaczął przeklinać
Mission Accomplished.

@PitBull:
Joł ziom!
Chcesz mi wmówić, że ćpasz?
Założę się, że nie potrafiłbyś zdobyć prochy, a co dopiero je użyć. Posługiwanie się słowami typowymi dla śmierdzących ćpunów typu fifka nie czyni cię "kul". Lepiej weź się za książki, nie za zawijasy.

I jeszcze jedna riposta do Heli: Skoro masz nas w zwieraczu, to czemu w ogóle się nami przejmujesz? Ba, po co komu ten temat?

PitBull
04-06-2005, 21:46
Zwolennicy prohibicji alkoholowej małolatów - podsumujmy nasze poczynania:
- udowodniliśmy, że nie powinno się pić jako niepełnoletnia osoba
- wkurzyliśmy tak autora tematu, że zaczął przeklinać
Mission Accomplished.

@PitBull:
Joł ziom!
Chcesz mi wmówić, że ćpasz?
Założę się, że nie potrafiłbyś zdobyć prochy, a co dopiero je użyć. Posługiwanie się słowami typowymi dla śmierdzących ćpunów typu fifka nie czyni cię "kul". Lepiej weź się za książki, nie za zawijasy.

I jeszcze jedna riposta do Heli: Skoro masz nas w zwieraczu, to czemu w ogóle się nami przejmujesz? Ba, po co komu ten temat?

O chłopak masz nieźle nasrane a co ty masz dojscie do dragów od producenta bo bakba sprzedaje kradzione i przemycane do polski z rojsci resoraki, a mama sprzedaje kable od prodizy......
Prochy zależy jakie niema sie dojścia do wszystkiego nigdy! Ale do czegoś tam jest..... @up,up,up Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę... Thc wiem ze jest to sub. psychoaktywna i uzależniająca ale ja pale długo i nieczuje sie zależniony jak niekcem to niapele jak niemam fkloty niepale i nieczuje jakiegoś głodu narkotycznego czy czegoś w podobie papierosów nienawidze!

@up. Ja niepsluguje sie słowami typu "fifka" ja sie posługuje fifkami. Dla ciebie bendzie to szpan z mojej strony, napewno. Ale ja wysławiam tylko włąsne zdanie na dany temat.... Czy myślisz ze jakbym pofdal jakies dokładnijsze dane to bym mówił jakąś prawde z mojego życa ;/ ....? RAczej nie....

Mati z Ohio..
04-06-2005, 21:49
To niepij chaharze jeden nie będziesz miał żadnych problemów :cyclops:

morwi
04-06-2005, 21:54
O chłopak masz nieźle nasrane a co ty masz dojscie do dragów od producenta bo bakba sprzedaje kradzione i przemycane do polski z rojsci resoraki, a mama sprzedaje kable od prodizy......
Prochy zależy jakie niema sie dojścia do wszystkiego nigdy! Ale do czegoś tam jest..... @up,up,up Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę... Thc wiem ze jest to sub. psychoaktywna i uzależniająca ale ja pale długo i nieczuje sie zależniony jak niekcem to niapele jak niemam fkloty niepale i nieczuje jakiegoś głodu narkotycznego czy czegoś w podobie papierosów nienawidze!

@up. Ja niepsluguje sie słowami typu "fifka" ja sie posługuje fifkami. Dla ciebie bendzie to szpan z mojej strony, napewno. Ale ja wysławiam tylko włąsne zdanie na dany temat.... Czy myślisz ze jakbym pofdal jakies dokładnijsze dane to bym mówił jakąś prawde z mojego życa ;/ ....? RAczej nie....

no jestem ciekawy jak dlugo palisz-.-
no chyba ze jestes gruby(BEZ OBRAZY!) to wtedy potrzebujesz wiecej thc zeby dojsc do psychozy.....

PitBull
04-06-2005, 22:05
Pale około 3 lat i jestem gruby nieobrazam sie lubie to ze jestem gruby :P !
Ale nigdy niesłyszłąem o żadnej psychożie być moze mnie przed tym uchronich mi wystarczy słowo! Ale pokaz mi gdzie jest to napisane!? :baby:

Dan the Automator
04-06-2005, 22:05
Buahahaaaaa o szok!
5 gramów bierzesz na raz? Regularnie? Głupiś, do zobaczenia w piekle.

morwi
04-06-2005, 22:09
Pale około 3 lat i jestem gruby nieobrazam sie lubie to ze jestem gruby :P !
Ale nigdy niesłyszłąem o żadnej psychożie być moze mnie przed tym uchronich mi wystarczy słowo! Ale pokaz mi gdzie jest to napisane!? :baby:

chodzi ci gdzie jest napisane o psychozie? poszukaj na google.pl. a ja to wiem od pewnego kolesia-bylego narkomana ktory obecnie pracuje w osrodku dla narkomanow w krakowie(byly u mnie w szkole nie dawno zajecia z nim, i opowiadal o tym wszystkim....)

PitBull
04-06-2005, 22:11
Niebiore 5g na raz na raz to pale 2 fifki czasmi 1 jak jest susza albo chajsiku niema ... Ale na urdziny dozuje se 5g bo niedość ze koniec szkoły to muj dzień ;]!!! Jak tak uwżasz to do zobaczenia :evul: !!!

PitBull
04-06-2005, 22:13
Moi kumple palo po 7 lat są chudzi i niemajo żadnych psychoz... ? Więc ocb ? MOze op prostu ty poszukaj i powiedz!

Dan the Automator
04-06-2005, 22:17
Niebiore 5g na raz na raz to pale 2 fifki czasmi 1 jak jest susza albo chajsiku niema ... Ale na urdziny dozuje se 5g bo niedość ze koniec szkoły to muj dzień ;]!!! Jak tak uwżasz to do zobaczenia :evul: !!!
Poprostu wiem co to umiar i wiem co to proporcja. Szczerze? Wątpie byś palił 3 lata, bo po takich dawkach szybko się nudzi, i sięga sie po coś z większym kopem. Pozatym za bardzo się podniecasz tym że palisz - słuchaj, imponuj sobie starym, bo tutaj znajdziesz tylko politowanie. C'ya in Hell \m/

Matek
04-06-2005, 22:17
Niedygaj nic nieprzejade sie bo mam łeb na karku i za***iście silną wolę...

Typowa gadka ćpuna - nie uzaleznie sie, bo mam silna wole. A ja ci na to - odstaw trawke na pol roku. Jak wytrzymasz jestes wolnym czlowiekiem jak nie - cpunem;]

A powaga: samosieja faktycznie uzaleznia w taki samym stopniu jak fajki. Jednak ta kupowana od 'dealerow' jest mocniejsza... i z tym jest gorzej niestety...

NIe zmienia to faktu, ze ludzie jarajacy czesto technicznie rzecz biorac sa CPUNAMI

morwi
04-06-2005, 22:18
Moi kumple palo po 7 lat są chudzi i niemajo żadnych psychoz... ? Więc ocb ? MOze op prostu ty poszukaj i powiedz!

nie musze bo wszystko dokladnie ten koles opowiedzial-.- no chyba ze wy to jakos ****a nie wiem jak palicie dym do ryja i trzymacie i puszczacie?

morwi
04-06-2005, 22:20
Poprostu wiem co to umiar i wiem co to proporcja. Szczerze? Wątpie byś palił 3 lata, bo po takich dawkach szybko się nudzi, i sięga sie po coś z większym kopem. Pozatym za bardzo się podniecasz tym że palisz - słuchaj, imponuj sobie starym, bo tutaj znajdziesz tylko politowanie. C'ya in Hell \m/

no mozliwe ze by mu sie nie znudzilo. jak wyzej pisalem o tym kolesiu to mowil on tez o cpunie co jaral przez 11lat tylko trawke i po 11 latach dostal tak silnej psychozy ze sie pociol;/

she_devil
04-06-2005, 22:22
No więc ja jestem przeciwna wszystkiemu typu alkohol, papierosy, narkotyki z jednym małym cholernym wyjątkiem. Dla mnie se możecie palic ile wlezie, o ile macie w tym jakiś cel inny niż "mieć fazę", "dla szpanu".
@ktos kto powiedział, że sie przyjęło, że imprez bez alkoholu nie ma/nie można sie bawić bez alkoholu

Dupa, nie prawda. Impreza bez alkoholu może być, zabawa również może być przednia i do cholery nie trzeba się tak szczycić, że się pije.

@założyciel tematu

Ja się upiję zażygam sie jak świnia i też założę kolejny debilby temat, kay?

Bzik
04-06-2005, 22:49
w Holandi jest w aptekach.

Holandii w to nie mieszaj tam jest legalna trawka

PitBull
04-06-2005, 22:54
Heh.. Jak sie pali to sie robi przerwy zeby sie nieznudziło panowie bądzmy poważni ! CO jakiś czas przerw i sie nienudzi po prostu .... Ja przerwy umiem robić i to bardzo długie... Więc nieuważam że jestem ćpunem....

Baron Kaldrick
04-06-2005, 23:10
A ja to normalnie od przedszkola ćpam! To znaczy, tfu, ja zażywam! Bo ćpają to te tego tam menele pod dworcem! I ja potrafię się powstrzymać! Tylko pożyczcie mi kvrwa 5 złotych, bo mam głoda...

hoomik
04-06-2005, 23:36
dwa razy pisalem posty po ponad 15 minut... dwa razy gdzies je w***alo... teraz mam to gdzies i napisze tylko:

a ja mam 17 lat, i lubie ze znajomymi od czasu do czasu pojsc na piwo niekoniecznie jedno. Ktos ma cos przeciwko?

Shinjix
04-06-2005, 23:39
I z glupich pytan osob mlodszych zrobila sie klutnia o picie, cpanie, palenie i co tam jeszcze... smiac mi sie z was chce :D

Ashlon
05-06-2005, 09:11
dwa razy pisalem posty po ponad 15 minut... dwa razy gdzies je w***alo... teraz mam to gdzies i napisze tylko:

a ja mam 17 lat, i lubie ze znajomymi od czasu do czasu pojsc na piwo niekoniecznie jedno. Ktos ma cos przeciwko?

A dlaczego mialby miec? To ty decydujesz o swoim zyciu.

I z glupich pytan osob mlodszych zrobila sie klutnia o picie, cpanie, palenie i co tam jeszcze... smiac mi sie z was chce

Jak zwykle.

@Kaldrick : na ktorejs tam stronie widzialem post dot. lezenia w rowie ;). Racja, zdazaja sie i takie bambusy. Ale wiekszosc >18 nie pije w ten sposob. Rozumiem, ze to byla ironia, a ty nie pijesz alkoholu (tak zakladam), ale cala mlodziez NIE PIJE alkoholu tylko po to, zeby sie schlac. Jesli komus smakuje piwko to nie moze go wypic, bo ktos powie, ze szpanuje/probuje zrobic z siebie doroslego/idzie sie nawalic jak swinia? No proosze...

Shanhaevel
05-06-2005, 10:21
@Pitbull
Joł zią, daj bucha, bo bauns będzie na imprze...

Wiesz co? Zaćpaj się na śmierć, będzie o jednego debilqa mniej...

Żałosny pozer.

@Baron
Masz głoda? Na małeog głoda najlepsze jest DANIO!

@PitBull
Jarasz na raz 5 gramow..... O przetyp - ja w 6 osob (raz w zyciu i ostatni przysiegam) zjaralem 4 gramy i kazdy mial faze rowno. Policz sobie: 5 g / 6 osob to wychodzi mniej niz jeden gram na glowe.

@Shinjix
Skoro ta dyskusja ciebie smieszy to po co sie w nia wlaczasz?

@Kald
Bardzo dobrze ukazales mentalnosc cpuna.....

@Shanhaevel
powiem tylko jedno - co do pierwszej czesci posta (nie liczac tego o glodzie :P) zgadzam sie z toba w 100% Moge ci pitbull nawet ziolo w pudeleczku wyslac 10 gramowym zapelnionym po brzegi tylko obiecaj ze wypalisz to na raz plx

Piotrek10
05-06-2005, 11:14

1. W jednym jesteśmy podobni: ja też spadłem z krzesła jak przeczytałem twój post.
2. Hmm mam 12 lat i z tego co napisałeś winika że już daaaaawno powinienem chlać wóde jak trza :D
3. Myśłę że pochodzisz z patologicznej rodzinny, jesteś pewnie kibolem Cracowi/Wisły/Huntnika, jesteś matołem który bierze przykład z jakiś *****ów który chleja pod blokiem non stop.
4. Albo chcesz się popisać jaki to nie jesteś kozak bo pijesz w wieku 13 lat, a naprawdę jesteś kujonem który ma średnią 5.5 i chce się doswartościować że pije.

Shanhaevel
05-06-2005, 11:54
1. W jednym jesteśmy podobni: ja też spadłem z krzesła jak przeczytałem twój post.
2. Hmm mam 12 lat i z tego co napisałeś winika że już daaaaawno powinienem chlać wóde jak trza :D
3. Myśłę że pochodzisz z patologicznej rodzinny, jesteś pewnie kibolem Cracowi/Wisły/Huntnika, jesteś matołem który bierze przykład z jakiś *****ów który chleja pod blokiem non stop.
4. Albo chcesz się popisać jaki to nie jesteś kozak bo pijesz w wieku 13 lat, a naprawdę jesteś kujonem który ma średnią 5.5 i chce się doswartościować że pije.

LOL! 4. punkt mnie rozwalił. Znasz definicję kujoństwa? "Naucz się i zapomnij"... Po co sę dowartościowywać jak ma się średnią 5.5? Im wyższa średnia tym mniej jesteś wart? Ja mam średnią 5.2 i nie czuje się jak palant. -.- No, i nie pije. :P

Badzo
05-06-2005, 12:45
@PitBull

Jeżeli myślisz, że jesteś przez to dojrzalszy to sie mylisz! Przez jaranie udowadniasz że jesteś rozwydrzonym bachorem, któremu wszystko wolno...

De'sH
05-06-2005, 15:00
Biedne dziecko popisuje sie swoimi wyimagionwanymi przezyciami... podczas kiedy mu sie to snilo matka go do szkoly budzila i przezyl szok >.<

Kin
05-06-2005, 15:02
Gdybyś był moim dzieckiem... to już byś był ptłuczony na c*** -.-". Co to takiego qurwa zataczać się następny pijaczek-zenek do kartoteki Lamerów -.-.

hoomik
06-06-2005, 14:22
Nie chleje wódki. Okazyjnie browarek i szampan :)
Za***iscie. A ja nie jadam selera. Okazyjnie chipsy i rzodkiewke.

Rondelmen
06-06-2005, 15:00
Zapalilem raz trawke... tak do sprobowania... wciagnela mnie bardzo ale po jakichs 2 tyg prosilem qmpli zeby pomogli mi przestac palic... pomogli jakos wytrzymalem....mowilem do siebie "wytrzymasz" "nie badz z***em" no i sie udalo :) narkotyki to najwieksze gowno na swiecie jakie znam

Smiti
06-06-2005, 15:15
U nas wiek młodzieży pijącej ciągle się obniża, byłemn na wymianie z uczniami w Holandii ( 2 klasa gim.) i to co tam zobaczyłem poporstu zwaliło mnie z nóg. Tam "dzieci" mogą pić i palić legalnie od 16 roku życia, a zaczynają już od wieku wczesnie szkolnego czyli ~10lat.

PiXik
07-06-2005, 17:13
dobre dobre.nigdzie nie widzę po prostu chciałem oszczędzić sobie następnego lamerskiego posta"picie jest evul"

Van Gul'dan Moose
11-06-2005, 18:23
Proponowałbym napisa podanie do Boga/Zeusa/Melitele/Jowisza(niepotrzebne skreślic) o mocniejszy/rozsądniejszy łeb.Proste,nie?

Van Gul'dan Moose
11-06-2005, 20:32
Unikaj tego podając sobie alkochol dozylnie.W ten prosty i ekonomiczny sposob mozesz nawet dostac nagrodę!!!

Darwina(ale co tam)

Matek
11-06-2005, 20:56
@up: kazde dziecko wie, ze najlatwiej sie upic stosujac czopki alkoholowe!