Pokaż pełną wersje : [Julera] OF 34-35 LVL Knight.
Grundos'clubbaser
04-06-2005, 14:40
Filmik pokazuję jak można se poexpić troszkę samemu na tym lvlu na OFie, środek zwiedzany , ale tylko na lidera. To taki pokazujący gdzie jakie respy.
Link: http://rapidshare.de/files/2168866/Katri_OF.rec.html
Może się spodoba, może nie.
Wystepuję Ja , Knight 34-35 Lvl 5 mlvl(jaja) 70/68 Skills.
Na koniec filmiku Jeszcze soluje draga, no i mlvl adv up. :)
Pozdro ziomy.
Smerfujcie razem ze mną !
Thimburd
04-06-2005, 14:43
Mniam, mlask, siorb. Nice filmik xD
Trzeba było dać znać, też bym polazł, może byśmy poleźli gdzieś daaalej. xD Byłoby pewnie ciekawiej xD huh Ale i tak jest ciekawie.
Podoba mi sie.
To rox:
14:47 Katri: Pozdro Dla Tego leszcza Thimburda
Grundos'clubbaser
04-06-2005, 14:46
Hrmp.
Ciebie nie było leszczu , więc jak miałeść iść?
A pozatym jeszcze było by deja vu i powtórzyłą się sytuacja z poprzedniego razem odwiedzonego OFa(mój ded, jego kupa w majtach lol :P).
A pozatym chciałem sam posolować , i sprawdzić swoje siły :).
Nawet mi wyszło.
Prosze o komentarze plx?:P
Thimburd
04-06-2005, 15:00
Oh... pamiętam, pamiętam... Ciebie zerki ubiły bo miałeś laga, potem mnie ganiały po ofie, a ja z time ringiem powoli ubiłem wszystkie z boltownicy. Potem nie mogłem unieść twoich uhów, i dopchałem ciało do wieży... ahh... Wtedy to była przygoda... szkoda, że tego nie kręciliśmy :P
Drag'Oul
04-06-2005, 15:47
Fajny, filmik. Tak na serio zupełne dno, bo nie było tam mnie i thima XD Fajne texty, nie które powalające...
15:27 Katri: o
15:27 Katri: sperma + lózeczko
15:27 Katri: ? ;>
15:27 Katri: sexik
A wiec tak GRATZ levela i mlv ale muglbys pokazac OF to co jest na okolo of :) tam mozna zrobic kolo 80-100k expa w godzine jak sie wie jak przy malej stracie run popracuj nad skilami i wez jakiegos kolege najlepiej wchodzisz na of i jak znasz respy to bije dobrze expa zaluzmy ze jestes w knightow tak najlepiej tam on bierze tarcze ty bierzesz lance on ci blokuje ty walisz potem sie z mieniace za runy sie dobrze zwraca duzo halberdow leci tam tylko trzeba znacz respy
Grundos'clubbaser
04-06-2005, 19:34
A wiec :
80 - 100 k expa , to nie wiem przy jakich stratach... bym musial wydawac ok. 50 k kasy na runy ! Nobo bym musiał chodzić na dolne poziomy i mieć nie wiem jakie skille i mlvl. A ta taktyka , raz ktoś blokuje raz ktoś inny, to tak do 30 lvla~ po co komuś takie coś? Chyba że dla artysty. Ja na OFie nie expie, tylko zwiedzam. Akurat Jestem na tibie mocno wqrzony więc się przelazłem , żeby ... posiedzieć :P dobiłem poprzedni stracony lvl i mlvl. Eq mam słabe, ostatnio mi hakneli poprzedni char, jest zablokowany , nawet nie moge na niego wbić... Wogle, przy tibi mam za dużo nerwów. I dlatego raczej już przestane grać. pozdro
Volerasi
04-06-2005, 21:23
Filmik spoko ,a szczególnie ,że z serva na ,którym gram^^.
A że cie hakli bardzo dobrze ponieważ gdy mnie hakowali i rookowali ty mnie tez zabijałes mimo tego że ci mówiłem że mnie hakuja no i oczywiśćie pamiętam twoją odpowiedz "C*** ci w dupe"...
Grundos'clubbaser
04-06-2005, 22:34
Ta? A jak ty hakowałeś innych? Wtedy też mówiłeś "*** mnie to obchodzi". Nawet ci wjazd zrobiłem, że pare razy dedłeś. A tibia to gra, ja nie jestem dziecko żeby to przeżywać tak jak ty, hakneli dobra, zrobie se nowe konto.
A właściwie, jak cie zabijałem , to szkoda ci było naprawde knighta 17 lvl 41/39 skille 2 mlvl? heh. To już było za późno. pff
Heh a wiec tak bylem na of z ta taktyka wiele razy taka taktye stosuje wivivol ja jako blokier albo na odwror xodapi tam czesto chodzi z bowepa i wale tak duzo run nieidzie zauwaz ze jeden blokuje i z tarcza odtaje male hity podczas gdy drugi zadaje jak najwieksze a jak biore 5bp uhow to mi sie zwraca dwo krotnie a i staty wcale duze niemusza byc tyle zebys wiedzial jak lazic bo jak sie wwalisz na warlordy albo 6 zerkow to papa
Volerasi
09-06-2005, 07:01
To nie był 17 lvl tylko 30lvl skille 60,59 mlv 4 a kąkretnie , Volerasi of the knight
Marchewki
09-06-2005, 07:16
Radze nie sprawdzać filmiku ten noob mnie zhakował miałem nick Nisejape i co zostało z niego 28lvl i red skull ale moji koledzy zajeli sie tym noobem i z 30lvl poszedł nawet na 12lvl radze uważać !!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze cię złapie !!
Volerasi
09-06-2005, 11:57
Ty do mnie piszesz?
Grundos'clubbaser
09-06-2005, 11:59
Zapewne o tobie :>
i widzisz wszystko jest jasne... miśku bardzo.
Volerasi
12-06-2005, 18:52
cóż nisejapi był moim kumplem ja miałem jego passy i gdy został zhakowany obwinił mnie...chociaz to nie ja.
Grundos'clubbaser
22-07-2005, 13:35
This file has been downloaded 277 times already.
>.>
Nikt nie komentował prócz awanturników :(
plxplx komentt to nic nie boli...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.