Pokaż pełną wersje : wiezienie w venore
Siilis Arco
04-06-2005, 19:30
co jest w wiezieniach w venore i czy trzeba do nich klucz i co w tych wiezieniach jest
Siilis Arco
05-06-2005, 15:35
muglby ktos mi na moje pytanie odpowiedziechttp://forum.tibia.pl/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=374007#
Płacze
To w Venore są jakieś więzienia w ogóle? ;o Nie wiedzialem....
Nie musisz w kilku dzialach zakaldac tego samego tematu -.-
hmmmm, tam chyba można sobie tylko popatrzeć na puste cele x/ raczej nic takiego tam nie ma, najwyżej jak powiesz do sylvestra ( na najwyższym piętrze jest) "ass" to on cię zabije, albo zostawi 1 hp, nie pamiętam ^^
Z więzieniem w Venore związana jest pewna legenda. Jeśli dobrze się rozejrzysz, zauważysz ciało człowieka i leżącą przy nim łyżkę. Tunel, który wykopał tą łyżką ma swój początek centralnie pod więzieniem w Venore. Dziwnym zrządzeniem losu człowiek ten zginął tuż przed wolnością :) Niektórzy twierdzą, że jest to quest, prawdopodbnie związany z m-wallami w ShadowThorn i z Silver Mace. Ja próbowałem się tam dostać drzwiami - niewykonalne. Innej drogi też nie znalazłem, ale to nie znaczy, że jej nie ma.
@up
ale drogi do więzienia nie znasz? przecież tam się bardzo łatwo idzie! to jest taki budynek na południu Venore :P troche pod wyjściem, którym idzie się do innych miast
tzn. o to ci chodziło?
Storm Silverhand
06-06-2005, 14:16
@up
czytanie ze zrozumieniem --.--
jemu chodzilo o wejscie do podziemi wiezienia lub do facia z lyzka.
maro1996
10-01-2008, 21:19
kolo venore sa dwie dziury i jak donich wejdziesz jest potem dziura i trzeba miec line jak sie podciagniesz to jestes w wiezieniu
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.