Pokaż pełną wersje : Druid i Swordy
Czy dobrze wybrałem jesli chce zrobic druida i trenuje sobie ... swordy ?? ?(
a trenuj sobie czym chcesz
na dluzsza mete to i tak nie ma znaczenia
wybiez taka bron ktora sadzisz ze bedzie odpowiednia [cluby sa lekkie i tanie, za to swordy maja lepszy att i def]
a w skillu do 30 raczej nie dojdziesz
dokladnie tak jak to powiedzial Yogi
z tym ze cluby sa tansze
Z tym że cluby sa lezejsze sie zgodze ale sadze ze jadnak powinienes nimi trenowac (słyszałem że szybciej rosna o jakies 0,02 % ale to zawsze cos )
Oryginalnie dodany przez Sunspot
Z tym że cluby sa lezejsze sie zgodze ale sadze ze jadnak powinienes nimi trenowac (słyszałem że szybciej rosna o jakies 0,02 % ale to zawsze cos )
Nie rosna szybciej, a swordy to dobry wybór, przykładowo Fire sword jest lekki (bodaj 23), dobry 35/30 i do tego tańszy niz np skulstaff (przynajmniej na isarze).
BTW - Cluby sa lekkie?? jedyny znany mi lekki club to skullstaff, reszta wazy sporo.
moim zdanie zle bo najlepsza bronia dla sorca albo druida jest ss 1) bardzo lekki 2)ma dobry atack i def ale to sie nie bedzie liczyc gdy bedziesz mial lvl 30+ bo bedziesz nawalal hmm albo sd iec nie bedziesz potrzebowal tak dobrej broni
Ogolnie nie ma znaczenia czym walczy druid/sorc bo i tak bedzie tej broni uzywal na potworkach typu dwarf, rot itd. Najwazniejszy jest mlvl i czary jakie masz, wiec powinienes narazie inwestowac w czary a nie bron :P
Matheous
31-01-2004, 15:28
Ja mam sorca ze swordami i nie jest zle-na trole wystarczy byle katana a na silniejsze wale z hmm(11 lvl mam nie smiac sie:). Tez jestem na Eterni i tez w Ab to mozemy na tibii o tym pogadac:)
Rany ludzie!!!
Dziwićie się że na forum jest problem z nabijaniem postów, bo mlodzi odszukują tematy z 2-3 miesięcy w stecz i na nowo zaczynają mówić o tym co już jest niepotrzebne. Np. jest lepszy temat(bodajże"Sword czy Club dla Druida") w którym jest więcej napisane. No ale jak sami modkowie pomagają odświerzać takie tematy.
Moim zdaniem takie tematy których nie otwierano od 1-2 miesięcy, powinły być zamykane i przenoszone do działu "Tematy Zamknięte".
Oryginalnie dodany przez Majen
Rany ludzie!!!
Dziwićie się że na forum jest problem z nabijaniem postów, bo mlodzi odszukują tematy z 2-3 miesięcy w stecz i na nowo zaczynają mówić o tym co już jest niepotrzebne. Np. jest lepszy temat(bodajże"Sword czy Club dla Druida") w którym jest więcej napisane. No ale jak sami modkowie pomagają odświerzać takie tematy.
Moim zdaniem takie tematy których nie otwierano od 1-2 miesięcy, powinły być zamykane i przenoszone do działu "Tematy Zamknięte".
ja wole zeby odswiezali stary, niz tworzyli nowy . i sam jestem zwolennikiem odswiezania niektorych starych tematow ( nie wszystkich, ale... ) . zreszta sam odswiezyles temat z przed tygodnia:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.