zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Druid i Swordy

Matiq
19-09-2003, 16:55
Czy dobrze wybrałem jesli chce zrobic druida i trenuje sobie ... swordy ?? ?(

Yogi
19-09-2003, 17:05
a trenuj sobie czym chcesz
na dluzsza mete to i tak nie ma znaczenia
wybiez taka bron ktora sadzisz ze bedzie odpowiednia [cluby sa lekkie i tanie, za to swordy maja lepszy att i def]
a w skillu do 30 raczej nie dojdziesz

Bartix
10-10-2003, 23:38
dokladnie tak jak to powiedzial Yogi
z tym ze cluby sa tansze

Sunspot
07-01-2004, 11:06
Z tym że cluby sa lezejsze sie zgodze ale sadze ze jadnak powinienes nimi trenowac (słyszałem że szybciej rosna o jakies 0,02 % ale to zawsze cos )

Magus
08-01-2004, 03:11
Oryginalnie dodany przez Sunspot
Z tym że cluby sa lezejsze sie zgodze ale sadze ze jadnak powinienes nimi trenowac (słyszałem że szybciej rosna o jakies 0,02 % ale to zawsze cos )

Nie rosna szybciej, a swordy to dobry wybór, przykładowo Fire sword jest lekki (bodaj 23), dobry 35/30 i do tego tańszy niz np skulstaff (przynajmniej na isarze).
BTW - Cluby sa lekkie?? jedyny znany mi lekki club to skullstaff, reszta wazy sporo.

boss
31-01-2004, 15:20
moim zdanie zle bo najlepsza bronia dla sorca albo druida jest ss 1) bardzo lekki 2)ma dobry atack i def ale to sie nie bedzie liczyc gdy bedziesz mial lvl 30+ bo bedziesz nawalal hmm albo sd iec nie bedziesz potrzebowal tak dobrej broni

Gewof
31-01-2004, 15:26
Ogolnie nie ma znaczenia czym walczy druid/sorc bo i tak bedzie tej broni uzywal na potworkach typu dwarf, rot itd. Najwazniejszy jest mlvl i czary jakie masz, wiec powinienes narazie inwestowac w czary a nie bron :P

Matheous
31-01-2004, 15:28
Ja mam sorca ze swordami i nie jest zle-na trole wystarczy byle katana a na silniejsze wale z hmm(11 lvl mam nie smiac sie:). Tez jestem na Eterni i tez w Ab to mozemy na tibii o tym pogadac:)

Majen
07-02-2004, 13:34
Rany ludzie!!!

Dziwićie się że na forum jest problem z nabijaniem postów, bo mlodzi odszukują tematy z 2-3 miesięcy w stecz i na nowo zaczynają mówić o tym co już jest niepotrzebne. Np. jest lepszy temat(bodajże"Sword czy Club dla Druida") w którym jest więcej napisane. No ale jak sami modkowie pomagają odświerzać takie tematy.

Moim zdaniem takie tematy których nie otwierano od 1-2 miesięcy, powinły być zamykane i przenoszone do działu "Tematy Zamknięte".

Gimlos
07-02-2004, 16:24
Oryginalnie dodany przez Majen
Rany ludzie!!!

Dziwićie się że na forum jest problem z nabijaniem postów, bo mlodzi odszukują tematy z 2-3 miesięcy w stecz i na nowo zaczynają mówić o tym co już jest niepotrzebne. Np. jest lepszy temat(bodajże"Sword czy Club dla Druida") w którym jest więcej napisane. No ale jak sami modkowie pomagają odświerzać takie tematy.

Moim zdaniem takie tematy których nie otwierano od 1-2 miesięcy, powinły być zamykane i przenoszone do działu "Tematy Zamknięte".
ja wole zeby odswiezali stary, niz tworzyli nowy . i sam jestem zwolennikiem odswiezania niektorych starych tematow ( nie wszystkich, ale... ) . zreszta sam odswiezyles temat z przed tygodnia:P