PDA

Pokaż pełną wersje : Hasło albo Hacker.

Ketibro
13-03-2004, 21:38
Mam taki problem. Było tak. Ostatnio zmieniałem sobie hasło do tibii. w czasie grania w tibie. Potem sie wylogowalem. Po godzinie przyszedlem znowu grac. Gdy juz probowalem sie logowac bylo napisane tylko zle haslo lub numer. kilka razy tak robilem resetowałem kompa i nic. Probowalem na wszystkie sposoby. Potem wszedlem na Tibia.com i kliknalem Lost Account? Wzialem "Forgotten Password" Czyli zapomnialem hasla. Mineło 8 Dni a do mojej skrzynki pocztowej niedoszło do tej pory Hasło. A teraz gram druga postacia i sprawdzalem moj pokoj albo GH czy zaden hacker nic mi niepodebral. I nic. Czyli albo jakis Hacker zmienil tylko moje haslo i wogle sie nielogowal albo zapomnialem hasła. Czy ktos moze mi pomoc ?!?!?

seksik
13-03-2004, 21:39
Bez se3ns. Wystarczy przecierz wpisać stare hasło!!
?(

Dan the Automator
13-03-2004, 21:43
Nie wiem czemu, ale ostatnio maile o zapomnianym haśle nie dochodzą... Ja miałem ten sam problem. Dlatego w "account lost" zamiast Forgotten~ weź ze zostałeś zhackowany. U mnie się udało~

Ketibro
13-03-2004, 21:51
Oryginalnie dodany przez Dobo
Nie wiem czemu, ale ostatnio maile o zapomnianym haśle nie dochodzą... Ja miałem ten sam problem. Dlatego w "account lost" zamiast Forgotten~ weź ze zostałeś zhackowany. U mnie się udało~

Jez tak robiłem i było napisane, że on juz wyłał pod ten E-mail haslo :(

Re:seksik

O co ci wogle chodzi ? Jak stare hasło ? Pisz zawsze Pełnym zdaniem bo mozesz miec upomnienie

Tylko na Test Serverze mi dziala bo wpisuje tamte stare haslo. A Last login był wtedy kiedy zmieniałem hasło. Więc hacka nie było. Tylko to mnie pociesza :))

Dan the Automator
13-03-2004, 21:56
robiłEŚ? To zrób tak teraz, ponieważ po wysłaniu jednego maila, trzeba czekać1-2 dni, by "stracił ważność" i dało sie wysłać następnego, tym razem o hacku (u mnie podziałało)

seksik
13-03-2004, 21:57
Chodzi o to zebys próbował wpisywać stare hasło . Ja tez w trakcie gry chciałem zmienic hasło i nie wiedziałem czy mi zmienił. wylogowałem sie i wpisałem nowe hasło i nie weszło , spróbowałem stare i weszło!!!!!!!1 8)

Ketibro
13-03-2004, 22:00
Oryginalnie dodany przez seksik
Chodzi o to zebys próbował wpisywać stare hasło . Ja tez w trakcie gry chciałem zmienic hasło i nie wiedziałem czy mi zmienił. wylogowałem sie i wpisałem nowe hasło i nie weszło , spróbowałem stare i weszło!!!!!!!1 8)

Re:Seksik

Oj. Chyba niezabardzo mnie rozumiesz. Ale powiem ci ze też tak próbowałem

Re:Dobo

Może masz racje. Ale to zgłaszałem na Test Serverze ale zbyt dobrze nierozumiem Angielskiego i oni mnie zbyt dobrze nierozumieli. :(

I jeszcze jedno Dobo: Masz możliwość sprawdzenia skad pochodzi i od kogo pochodzi te upomnienie. I za co te upomnienie. Bo wogle nic niewiem o tym upomnieniu. X(

Jazio!
13-03-2004, 22:01
Ja ostatnio miałem dziwny przypadek:

Mój kolega znał oje hasło, potem je zmienił na swoje, ja wziąłem lost account itepe.. doszedł mail z hasłem i potem zrobiłem zsobie inne hasło. Jakos dwa dni temu prbuje sie wlogować i pishe że złe hasło. No to ja mówie"pewenie kolo zna hasło na mila:(" ale potem napisałem moje stare hasło(przed tym jak kolega je zmienił) i pasowało... Nie wiem jak to sie stało..

Ketibro
13-03-2004, 22:04
Oryginalnie dodany przez Jazio!
Ja ostatnio miałem dziwny przypadek:

Mój kolega znał oje hasło, potem je zmienił na swoje, ja wziąłem lost account itepe.. doszedł mail z hasłem i potem zrobiłem zsobie inne hasło. Jakos dwa dni temu prbuje sie wlogować i pishe że złe hasło. No to ja mówie"pewenie kolo zna hasło na mila:(" ale potem napisałem moje stare hasło(przed tym jak kolega je zmienił) i pasowało... Nie wiem jak to sie stało..

Poprostu masz szczęszcie :D . Ale niezabardzo wszystko rozumiem w twoim zdaniu. I najpierw napisz i sprawdzaj błędy ortograficzne a potem klikaj guzik "Odpowiedz"

Jazio!
13-03-2004, 22:13
Rzeczywiście zdeczka mi to nie wyshło:p

Sorki.

chodziło oto, że hasło samo się zmieniło na takie, jakie miałem ze dwa tygodnie temu.

Pisałem na szybkiego;D

Jazio!
13-03-2004, 22:46
Własnie się jorgnąłem przed chwilą że jak sie loguje w grze to mam stare hasło, a jak sie loguje na www.tibia.com to mam hasło takie, co ustawiałem ostatnio, czyli mam dwa inne hasło(do grania i do tibia.com) ;D