Pokaż pełną wersje : Pk z niskim lev wymiata!!!
Dar za dar
05-06-2005, 17:15
Ten godzinny filmik, którego akcja odbywa się na serwerze Galana, w mieście Carlin ukazuje moją ogromną złość X( która zaowocowała dzisiejszym dedem, postanowiłem się zemścić :p .
Palek z 12 levelem i 35 distance fighting to może mało ale napewno wystarczy na zemste. Więc paczcie i podziwiajcie jak ten 1 godzinny filmik ukazuje to co można zrobić na każdym świecie (oprócz światów non_PvP :D ) bez następnego deda.
Prosze o wyrozumiałość filmik jest dlugi ale fajny choć w wielu momentach prosze ho przyspieszać!
Miłego oglądania!!! oto link http://rapidshare.de/files/2193209/Fajnyfilmikpk.rec.html
Prosze o komenty!!! ;)
Bylem pierwszy!!! B) ,ale tak na marginesie filmik ciekawy niezle wymiatales ale szkoda ze tego czerwonego nie zabiles,poaza tym filmik fajny ;)
Saviol007
05-06-2005, 17:34
@Up
Czytales regulamin forum ze za "jestem pierwszy jest ban lub pkt karne"
P.S spoko filmik
Dar za dar
05-06-2005, 18:15
@Up
Czytales regulamin forum ze za "jestem pierwszy jest ban lub pkt karne"
P.S spoko filmik
Tak szczerze mówiąc to nie czytałem regulaminu ale teraz z pewnością przeczytam i się poprawie :D .
Ciesze się, że filmik się Wam podobał morze dam jeszcze ;) .
patrikozzz
05-06-2005, 19:13
Fajny filmik, ale za malo boltow i za male lvle biles ;)
Wojtashek
05-06-2005, 19:29
Ty to nazywasz pekowaniem ? Zabileś jedną osobe(nooba jakiegos), nabiles 3 razy skulla i tyle szkoda moich cennych 5 min X(
żałosne..... <ziewa> kogo Ty chciales ubic bez uhow bez hmmow z 34 distem czy ile ty tam masz? chyba jakiegos 8 albo 7 lvl na redzie co dopiero z rooku powychodzili. to jest więcej niż żenujące.
Gburek Muchomorek
05-06-2005, 19:58
żałosne..... <ziewa> kogo Ty chciales ubic bez uhow bez hmmow z 34 distem czy ile ty tam masz? chyba jakiegos 8 albo 7 lvl na redzie co dopiero z rooku powychodzili. to jest więcej niż żenujące.
Jeśli nie wiesaz co to siła niskich lvl'i to jakis noobek z ciebie ;p.
Nice filmik ale szkoda, że nie bylo sensownych lootow :(.
Ja też raz pekowalem ale ja Palek 8lvl i kolega Knight 9lvl zabilismy 6 ludzikow :) br i swe of corse... Ja zabilem 4 i red ksull ;] a kolega 2 i bez reda :).
nie obraz sie ale..... nuda ;(
Dar za dar
05-06-2005, 21:25
nie obraz sie ale..... nuda ;(
Skoro nuda to po co się wypowiadasz? Ja pozatym pierwszy raz :baby: pekowalem :cup: i jestem z siebie zadowolony :p ale po co gadasz, że nudny filmik, nawet nie uzasadniles X( .
Master Knight de'Vere
05-06-2005, 21:40
Skoro nuda to po co się wypowiadasz? Ja pozatym pierwszy raz :baby: pekowalem :cup: i jestem z siebie zadowolony :p ale po co gadasz, że nudny filmik, nawet nie uzasadniles X( .
Eh... -.- I co masz do koleśia pretensje nikt mu nie każe sie uzasadniać takie jest jego zdanie i nie powinieneś podważać jego zdania ja popieram kolesia filmik nudny i tyle
Be happy :)
05-06-2005, 23:08
Czepiacie sie chlopaka. Film moze faktycznie szału nie robi, ale sprobowal pekowania i chwala mu za to. No i ma z tego satysfakcje co jest najwazniejsze :)
Powodzenia nastepnym razem :)
Olorion.
05-06-2005, 23:36
co za beznadziejny film..... looool, to nawet nie bylo pk.
Ja moja paladynka na Aurei zabilem w 3 dni 16 osob, w tym WSZYSTKIE moje ofiary albo mialy czaszki albo party ;] 51 dista i 9 lvl
Najlepsze osiagi:
23 master sorcerer (red scull)
9 lvl knight i 16 lvl sorc naraz (sami mi party dali ;D)
knight 16 lvl
sorc 17
zabilbym tez lvl 19 sorca ale uciekl bo szybciej biega :/
Najlepszych skilli do pekowania to ty niemasz :( ale filmik w miare dobry jak na 12 lvl :)
Ja nie wiem po co wy chcecie sie wywyższyć tymi waszymi tekstami typu Nuda, Nie masz najlepszych skili do pekowania, JAAAAA sam zabilem....... i sie chwalicie pierdołami zamiast powiedziec ze wam sie podobało(nie koniecznie szczerze). Wy go tylko dołujecie swoimi tekstami. Aha i jeszcze jedno, po co wy sie wogóle chwalicie czym kolwiek zamiast oceniać film? TO PRZECIERZ BYŁO JEGO PIERWSZE PEKOWANIE W ŻYCIU I MU TO BARDZO DOBRZE WYSZŁO!
PS FILM EXTRA !!!!!!!! :cup:
no w sumie nie było tak źle , ale zawsze mogło by być lepiej
Po Tąd Mam Już Tych Potwornych Wypadków Ewidentnie Coś Tu ***ie To Nie Zapach Bratków - no hh no stres
Name: Mystic Northernlight
Swiat: Inferna(pvp enforced ^^ )
Voc: Royal Paladin
Lvl : 40
Magic Lvl: 15 ^.-
Skills: 76/55- :/
Postawa: Agresywna :D
Filmik byl do dupy!! A wiesz czemu nuda? Bo zabiles az 1 osobe i to na 8lvl :baby: zalosne!! Nie zasmiecaj wiecej forum takimi tematami! X(
MasterFejkow
11-06-2005, 16:28
ty to chyba specjalnie zrobiles aby nas wkur...wkurzyc.!!!!
kszychu13
11-06-2005, 16:46
... sam mowiles "prosze o komenty"wiec sie wypowiedzial o co ci chodzi??
topic: film nudy nic ciekawego
to ma byc fajny film?? omg jedna osobe zabil na 63 min i z takim lvl a jeszcze takie wyrombane skille masz ze nie wiem co pekowac to ttezab miec skille przynajmniej 50 a nie 35 i idziesz pekowac =/ po prostu film do bani
Filmik nie za fajny... Ale się uśmiałam z tej kobity. Zamiast uciekać do miasta to ona jeszcze dalej biegła... Jak na pierwszy raz to może być.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.