zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Del Toro na Beryli ?

Zotolo
05-06-2005, 20:07
Dzis wyszedlem na maina na berylli wchodze do depo a tam red skull wiec patrze kto to i to jakis 33 master z gildi Del'Toro czyzby del toro chcialo zapanowac berylia czy to tylko jakis pic na wode fotomontaz ?

maripo
05-06-2005, 20:30
A co to red skula niemożna mieć ?
Może przez jakiegoś nOOba ma abo co ?

Raul
05-06-2005, 21:07
Tak, Del'Toro, którzy zostali pohakowani na serverze Iridia przeszli teraz na Berylię. Więc nawet nie ma co próbować, server już jest ich. ;)

TehRegent
05-06-2005, 21:11
@Raul

Watpie. Znowu sie posypia bany i straca zajawke :)
I jakas gildia wkoncu powstanie <patrz Avis na Morganie>

Pacek
05-06-2005, 21:23
myśle że skumali sie z kosmitami i mieszkańcami podziemia i pragną zawładnąć wszystkimi serwerami, ogólnie rzecz biorąc całą tibie opanują. Nabił chłopak red skula na jakiś nobach co mu sie pchały na miejsca huntów albo go wkurzali i wielkie mi co

Kajulec
05-06-2005, 22:06
Amagad, to nie chodzi o tego red skulla. Tylko bardziej o to, ze Del Toro przerzucili sie na Berylie. A to oznacza, ze prawdopodobnie beda najmocniejsza gildia i beda "panowac" serverem.

Zotolo
05-06-2005, 22:08
Kurcze no to do bani :/ Niech mi ktos powie z serwa isary,morgany jacy sa Del Toro ?? bija kazdego kto popadnie czy jak ?

Xeltix
05-06-2005, 22:12
Hehe Raul fajnie powiedziales :) ja gralem na iridi przezucilem sie na Grimere
jednak powiem jedno jest tu okolo 30 polakow chyba :)

Shinjix
05-06-2005, 22:22
Bija wszystkich, a ZABIJAJA tylko osoby potencjalnie niebezpieczne lub niewygodne (czytaj: kazdego, kto ma szanse sie wybic). Jak del'toro dojdzie u was do wladzy to bedzie tak:
Leave or hunted;
Pay or hunted;
Kto bedzie szybko bic level - hunt;
Kto im sie nie spodoba - hunt;
Jak zrobia wojne o wladze na servie to NA BANK beda chodzic po miastach i lac wszystkich, ktorzy popieraja przeciwnikow - jak na isarze
A do wladzy dojdą - chocby mieli pol dnia siedziec w depo - w nocy poexpia

U nas (na isarce) del'toro nikt nie mogl roz***ac - "black sheep", "banana team", "golden legion". Jedyna gildia, ktora miala szanse wygrac to "Vampires" ale niestety wyniesli sie z Isary. A jedyna osoba, ktora del'toro nie zlamalo byl Dimitri von carstein....

Jednym słowem - macie prze***ane...

zoso
05-06-2005, 22:29
A co sie dzieje z Mediotą? Na jakim teraz gra serwerze?

Xeltix
05-06-2005, 22:30
Ja wam osobicie radze jaknajszybciej przelazic na Grimere =)

Shinjix
05-06-2005, 22:33
Wystarczy popatrzec jak expia - w tydzien 30 levele :) Macie prze***ane na maxa :)

Zotolo
05-06-2005, 22:33
No to qrcze bede musial chyba z kolegami zmienic serwer :/ nie mam zamiaru wkurzac sie przez tych z del toro :/ najlepiej by bylo jakby poslzi na pvp enforced :D

Wolan
05-06-2005, 22:44
Del'Toro?? Nieznam ale z tego co tu piszecie i artykułach w "Hunted" to niesą to zbyt fajni ludzie. Zawsze możecie ich huntowac juz od 8 lvla ale to chyba niejest zbyt pasjonujące. A tak z innej beczki jak będziecie się przenosic to właście na Selene a za jakis czas polacy zrobią sobie pk-party jakiego najstarszy dwarf niewidział. Wiem że to cholernie mało możlwe ;( ale cuda się zdażają :baby:

Shinjix
05-06-2005, 22:50
Del'Toro?? Nieznam ale z tego co tu piszecie i artykułach w "Hunted" to niesą to zbyt fajni ludzie.
Zacytuje ci GM'a (D'T maja to w podpisie):
19:24 GM Solkrin Galana: The Del'Toros have caused nothing but trouble all along (del'toro powoduje ciągle same kłopoty)

19:24 GM Solkrin Galana: Your guild was one of the most hated of all Tibia (Wasza gildia byla jedna z najbardziej znienawidzonych gildii w tibii)

slimaczek
05-06-2005, 23:00
oO widac ze robi się z tego świata isara :/ Ale ja i tak się nie przenoszę na inny serwer, ponieważ na tym co gram i tak mam niezbyt wysoki lv i nie ma sensu co chwile zmieniac serw, pozatym nie mam pacca co jest potrzebne na nowy serv

Exodus
05-06-2005, 23:00
Shinjix nie strasz tak wszystkich bo nikt nie będzie chciał tu grać...

Zotolo
05-06-2005, 23:30
Czyli sa male szanse na rozwiniecie sie :/ wiec poleccie jakis serw pvp , w niemczech, w miare nowy

hmm chodz jeszcze chyba troche pogram na beryli i zobacze jak to sie bedzie dziac

Rabanbar
05-06-2005, 23:40
Iridja rox. Zarabiscie fajny serv. Del'toro alias Triad troche wkur*iajace ale da sie zyc. Jezeli chcecie jakiejs pomocy na początek msg do Lannon Vallerianno.

khazad
06-06-2005, 09:42
jezeli jest jeden to na 100% namefaker. jezeli jest kilku to tez namefaker, ale juz nie na 100%. wieksza ilosc oznacza klopoty. to ze ktos sie nazywa del'toro nie oznacza ze jest z del'toro.na azurze kilkoro z graczy mialo "nielegalnie" nazwisko do'urden. efekt tego taki, ze teraz wszyscy ci co sie podszywali pod do'urdenow sa na rooku.

Wielki MarIuSzzo
06-06-2005, 09:43
A tak z innej beczki jak będziecie się przenosic to właście na Selene a za jakis czas polacy zrobią sobie pk-party jakiego najstarszy dwarf niewidział. Wiem że to cholernie mało możlwe ;( ale cuda się zdażają :baby:
Jeszcze czego. Na Selenie jest narazie spokoj i wole zeby tak pozostalo.

Rychu
06-06-2005, 15:24
A ja mysle ze del'toro nie maja zadurzo szans na Beryli poniewaz kilka aktualnych high lvl na BEryli(Lith Vito czy jak to sie tam pisze i inni)nie maja zamiaru dac sie ztlamsic DT i juz zaczynaja ich huntowac od niskich lvl'ow
a pozatym "Jak sie wie gdzie szukac" to sie znajdzie tajne miejscowki polakow w ktorych oni staraja sie zjednoczyc sie i stworzyc w miare mila atmosfera do grania

Maciek Dragon
06-06-2005, 19:32
Chyba na kazdym nowym serwie PvP jest tak ze jakas gildia chce opanowac serwer :) Na grimerze tez juz sa wojny i sie ostro tluka i bedzie tak dalej, az ktoras gildia przegra, a ta druga bedzie rzadzic i pozniej ciezko bedzie sie wybic bo z kazdej najlepszej miejscowki beda wyrzucac, a walczyc z nimi nikt nie bedzie chcial bo nie beda mieli szans :( Dobrym przykladem jest serwer "Nebula" moze nie taki nowy, ale tez nie stary najwyzszy lvl to 66rp i tam jest jedna gildia ktora rzadzi i w ktorej jest chyba ze 100 osob w gildi i wez z taka prowadz wojne :]

phyrex
07-06-2005, 10:44
del toro rzadzi serwerem/ gram tam aktualnie i wcale lith vito sie nie sprzeciwi del'toro a raczej on jest z nimi lacznie z cala rodzina vito. Jest nadzieja bo na serwer weszlo pare graczy z czolowki polskiej ligi jezeli sie uda odbijemy serwer.chodz sa marne szanse

Fejkowiec
07-06-2005, 11:05
Jeżeli chodzi o Miediotę to gra on na różnych OTS'ach, w szczególności na Evul Deeds.

Nienawidze Widzewa
07-06-2005, 14:19
To In Flames wypędziło Del'Toro z Isary bo sie za bardzo rzucali. Będą się rzucac na beryli to tez ich wypedzą.

Shinjix
07-06-2005, 14:22
To In Flames wypędziło Del'Toro z Isary bo sie za bardzo rzucali. Będą się rzucac na beryli to tez ich wypedzą.
Del'Toro samo sie rozwalilo przez konflikty wewnetrzne... In Flames powstalo glownie z bylych czlonkow D'T + byli wrogowie... Zeby jeszcze mial kto wypedzac ^^

Rychu
07-06-2005, 14:48
no i stalo sie. Wydaje mi sie ze to plotki ale podobno w ostatnich dniach kilku ludzi z DT mialo ostra potyczke z kilkoma ludzmi ktorym sie to nie podobalo ze oni staraja sie zapanowac.. i podobno DT dostali ostro w d*** lecz nie jest to sprawdzona informacja i jak mowie wedlug mnie to niestety plotki =(

Adolphus Elbragol
07-06-2005, 14:50
(...) ale tez nie stary najwyzszy lvl to 66rp i tam jest jedna gildia ktora rzadzi i w ktorej jest chyba ze 100 osob w gildi i wez z taka prowadz wojne :]

Da sie. Przykladem moze byc iridijska Triad vs Komp~.

Poza tym smieszny ten temat... Wiekszosc osob nie ma w ogole pojecia o czym mowi....

Iridja rox. Zarabiscie fajny serv. Del'toro alias Triad troche wkur*iajace ale da sie zyc. Jezeli chcecie jakiejs pomocy na początek msg do Lannon Vallerianno.

Z trzech, prawdziwych DT, bedacych w Triad, zostal juz tylko jeden...

Raul
07-06-2005, 14:56
Z trzech, prawdziwych DT, bedacych w Triad, zostal juz tylko jeden...
A na pewno jeden z nich poszedł właśnie na Berylię.

Fenstar
07-06-2005, 14:59
Ja mam nadzieje ze jednak DT sie nie spodoba Berylia bo ja mam zamiar na spokojna gre..

Thero
07-06-2005, 15:14
Jeżeli chodzi o Miediotę to gra on na różnych OTS'ach, w szczególności na Evul Deeds.
Idiot plx, wiesz ile graczy podszywa się pod znanych graczy na otsach?...

@Topic
DT nie odeszło, oni chyba nigdy nie odejdą : p, mają taka fradję, że na jkikolwiek server by nie poszli to będą tam guru (chodzi mi of course o nowe servery)..

Adolphus Elbragol
07-06-2005, 15:21
@Raul, a czy ja mowie, ze nie? Po co nabijasz posty evul spammerze? ;)

Ja mam nadzieje ze jednak DT sie nie spodoba Berylia bo ja mam zamiar na spokojna gre..
A jedno przeczy drugiemu?

Raul
07-06-2005, 15:34
@Raul, a czy ja mowie, ze nie? Po co nabijasz posty evul spammerze? ;)
Muszę dojść do tysiąca szybko. ;)
1. Moderator nie nabija postów - moderator ma wiele do przekazania

A do tematu to jeszcze dopiszę, że ten jeden z nich co przeszedł na Berylię to Jaero. Teebu to nie wiem co będzie robił, ma narazie bana. Więc Del'Toro na Berylii to raczej nie są "podróby". Co za tym idzie, server jest już stracony. ;)
specjalnie dla Adolphus'a żeby mi tu nie pisał, że spamuje ^^

Shinjix
07-06-2005, 15:38
A kiedy D'T zawladnie serverem (jeszcze nie zawladneli???) to obudzi sie kilku high leveli i zaczna sie w wojne bawic :)

Wymi@t@cz
07-06-2005, 15:50
a tak w ogole to Ci Del'Toro sa wporzadku.
Dzis wyszedlem na majna i sie z jednym zakolegowalem.
gadalem se znim o roznych rzeczach.
fakt ze biegal ze skullem ale dal mi kilka Free Itemow.
Zdaje mi sie ze Oni beda tepic tych ktorzy beda ich denerwowac a nie tych ktorzy sie beda wybijac.
co z tego ze wybije sie jeden czy dwoch ? | i tak nie dadza rady Del'toro wiec nie ma o czym gadac

Zegenis
07-06-2005, 16:13
up: TD kolega bo dal dal mi fri itamz he?
Czasy DT juz mineły i tyle, zostały niedobitki grajace w tibie ;d

mr. Hanibal Bochen
07-06-2005, 20:40
Przenioslem sie teraz na Berylie i mam dopiero 5 lvl.jak cos to piszcie bo gralem na isarze i D'T mnie wkurzali. Wiec jak by co to moge sie przeciwstawic. :D
Nick to : Bochen the Prodigy
Ale jak nie fikają to co sie mamy ich czepiać.

Master Sparco
07-06-2005, 21:58
A Opowie ktos jak to bylo na iridi ?? i dlaczego Ci 2 Dt stamtad odeszli ?>

Sir Jarema
07-06-2005, 22:31
Trzymałbym się teraz z daleka od Berylii. Na Galanie przez dłuższy czas wozili się w ten sposób Corentiros, którzy też Zdaje się mieli coś wspólnego z DT. W każdym razie parę miesięcy temu delete na Galanie (za acc sharing) zgarnęło wielu członków Corentiros, m.in. Xerizezo, Kestro, Kaffewo. Z dawnej ekipy pozostał tylko Jejihev, który włąściwie przez cały czas zachowywał się w ten sam sposób, Ale parę dni temu i on dał spokój (albo miał hacka), w każdym razie zjechał z lvl 133 na 17, i teraz gra na Berylii, gdzie ponoć przeniosła się też reszta "dawnego" Corentiros. Jeszcze raz - nie siedzę w temacie na tyle, żeby powiedziec, kto jest kto, i co dokładnie mieli wspólnego z DT - ale tak czy inaczej jest to dokładnie ten sam typ ludzi, dlatego z całego serca współczuję...PG & PA & PK to tylko kwestia czasu, bo ci panowie expią jak dzicy....

Exodus
08-06-2005, 00:28
A Opowie ktos jak to bylo na iridi ?? i dlaczego Ci 2 Dt stamtad odeszli ?>

Zalała ich fala haków .

@Topic
Del'Toro już zawładnęli Berylią .Ostatnio gildia "No Merci " wypowiedziała im wojne
(samobójstwo...) To liczba fragów wynosiła coś około 20:0 dla Del'Toro.
A jeśli się chce grać na Berylii i ma się zamiar wybić to lepiej znać kogoś z DT lub samemu w nim być.Tylko proszę żeby ludzie z lvlem ok.12 nie pisali że DT są spoko i dają pograć bo takiego low lvla to nawet nie chce się straszyć.

Być może nie będzie aż tak wielkiego PA ale znając DT to na to nie ma co liczyć.

Master Sparco
08-06-2005, 07:19
Heh właśnie sprawdziłem pierwsze 7 osób pod względem expa na Beryli to Del'Toro :P:D Fajowo :evul:

Jaski
08-06-2005, 07:21
Ja tam ich wogle nie znam, ale nie dało by się z nimi dogadać?? A tak wogle jak narazie nie widać ich działalności... Gra się spoko, więc nie gadajcie, że lepiej omijać ten świat.

Raul
08-06-2005, 07:36
Ja tam ich wogle nie znam, ale nie dało by się z nimi dogadać?? A tak wogle jak narazie nie widać ich działalności... Gra się spoko, więc nie gadajcie, że lepiej omijać ten świat.
Zobaczymy co będziesz mówił jak będziesz miał większy level, bo im nawet się nie chce straszyć takich jak Ty i marnować limitu zabić na jakiegoś 10lvl.

Fenstar
08-06-2005, 07:54
Raul mowisz ze bija tylko wyzsze lvl'e to co powiesz ze moj qmpel jest 28lvl Master Sorc i nawet go nie tkneli jeszcze?

Nienawidze Widzewa
08-06-2005, 08:03
Nie wiem co wy chcecie od D'T. O ni sa spoko. Zawsze byli dla mnie mili na isarze a mialem 64 lvl. Raz nawet pomogli mojemu kumplowi ktory mial hunta. a co chcieli w zamian??? NIC!!!!! nie to ze blagal a kurat ich tylko napisal na trade "help i was hunted dalej nie pamietam ale chodzilo o to ze nie chcial haraczu zaplacic" i tylko D'T mu pomoglo. Owszem zabijaji ale tylko tych ktorzy wypowiedzieli im wojne albo zaczynali.

Matek
08-06-2005, 08:15
zrobcie bunt calego swiata - wszystkie potezne gildie przexciwko DT. byloby do wygrania.

Ew wypad do nich pociagiem i walka jak rowny z rowny - chociaz pewnie wiekszosc z nich to zakomplekiose bobki majace frajde, 'rzadza' w grze.

Ja mialem, mam i bede mial ich gdzies...

Adolphus Elbragol
08-06-2005, 08:54
Raul mowisz ze bija tylko wyzsze lvl'e to co powiesz ze moj qmpel jest 28lvl Master Sorc i nawet go nie tkneli jeszcze? Pytanie, narazil im sie? Gra na Beryli (tam rzeczywiscie byl by w czolowce)? Jesli nie, to nie dziwie im sie, ze jeszcze go nie tkneli.
@Matek, jako, ze ~70% DT to szwedzi, polecalbym raczej pociag->prom->samochod. Bedzie szybciej/wygodniej ( a moze i taniej?).

Kapix
08-06-2005, 09:21
Na Berylie może i nie poszło za dużo samych DT z Isary. Jest ich tam dwóch albo trzech. Tylko, że poszli z nimi inni, którzy na Isarze nie mieli nicku ~Del'Toro tylko poprostu byli w ich gildi. Są to chociażby Sehindel albo Zulio. Jest ich więcej. Działalność DT juz widać. Spójrzcie chociażby na postać Berylian. jest już ich pierwsza ofiara. Nie gadać, że nabili redy na 12 lvlach^^. Tak więć beware ludzie z Beryli :).

Jaski
08-06-2005, 13:56
Hmm, nie mówie Raul, że mnie nie zabijaja i dlatego jest spokój... Chcę tylko oznajmić co niektórym, iż D'T właściwie nic nie robi tam - grają jak każdy gracz. Mimo, że jest dużo 30-40 lvli z innych gildii i dlaczego ich nie zabijają?? Pozatym jest paru polaków z 30+ w D'T. Wiec nie ma raczej powodów, żeby sie martwić. Świat jak każdy inny.

Maxi skywarien
08-06-2005, 14:17
Nono ta berylia to bedzie niedlugo ... Moj rekord to 20lvl w 7dni wiec jestem malym pg'erem:P a w tydzien oni robia 30lvl hrhr

PiXik
08-06-2005, 16:24
del toro na berylii eliminuje po kolei najlepszych.a inne gildie się przyglądają.nie można im bidować domków bo hunted,zajmiesz expowisko wychodzisz jeśli dt wchodzi.Gra na tym serverze nie ma sensu,chyba że dołączysz do nich.takie gildie jak "bamboocha"(hail!)"no merci"i jna(może zrobiłem literówkę"już pożegnały się z serverem.jeśli ktoś gra na berylii i zna sytuację od początku to wie że nawet ci którzy pomagali dt są teraz hunted.(dominus Damien)<<przykład.
powodzenia dla ludzi którzy chcą tam grać

Fenstar
08-06-2005, 17:09
My juz z qmplami wiemy co zrobimy : Narazie staramy sie nie wchodzic Dt w droge a za kilka miechow jak im sie znudzi to tym co zostana dupy wykosimy

Rankor
08-06-2005, 17:13
My juz z qmplami wiemy co zrobimy : Narazie staramy sie nie wchodzic Dt w droge a za kilka miechow jak im sie znudzi to tym co zostana dupy wykosimy

Mhm.. Na pewno ich wykosicie...Nie wchodzic Dt w droge? Tak sie niestety (lub stety, jak kto woli. ^.-)sie nie da....

Fenstar
08-06-2005, 17:25
Mhm.. Na pewno ich wykosicie...Nie wchodzic Dt w droge? Tak sie niestety (lub stety, jak kto woli. ^.-)sie nie da....

Tak mówisz?? to zobaczymy...

Adolphus Elbragol
08-06-2005, 17:31
@Fenstar, jasne, wykosicie tych, ktorzy juz teraz maja ~20-40 lvl, sami siedzac chwilowo na rooku. Juz-to-widze.

Marzenia dwunastolatka.

Swoja droga, to nie problem nie wchodzic DT w droge, zwazywszy na fakt, ze sa oni na mainie.

Fenstar
08-06-2005, 17:32
mówcie co chcecie a ja i tak wiem swoje.. tylko potem nie mowcie roznych rzeczy

Adolphus Elbragol
08-06-2005, 17:57

Nie widziales wojen w ich wykonaniu, moze i w ogole nie brales udzialu w zadnych wiekszych bitwach, w ktorych bolty przyslaniaja slonce, a SD/Explo/Gfb przecinaja z rykiem powietrze.

Zreszta... nie wiem, jak wielkim tibiowymiataczem moglbys byc, zeby zoWn0wac caly server (tym bardziej taki, na ktorym rzadza juz DT).

Pozatym... Przypomina mi sie historia pewnego noobika. O Tibii dowiedzial sie z wyszukiwarki, miedzy innymi ze strony gildii Sarmats Arm (czyjakos tak). Czytajac ich zasady zobaczyl, jakies dwa sprzeczne ze soba punkty (bodajrze tyczace sie pkingu i zabijania pkrow - jedno bylo zle i wyklete, drugie dobre i aprobowane) i postanowil, ze zacznie w to grac tylko po to, zeby udowodnic im, ze ich zasady sa bezsensowne. Zarazil tym pomyslem swoich znajomych z Krakowa... A ze zaden z nich nie mial wtedy pojecia o serverach i zasadach dzialania Tibii zaczeli grac na Azurze (Sarmats Arm bodajrze zyje sobie do dzis na Antice ;) ). Nie musze chyba dodawac, ze marzenia o ownowaniu Sarmatow i pokazaniu im, jakim to sie jest mrrrrecznym i zlym poszly sie gryzc... Wiec... naucz sie, ze z *takimi* marzeniami moze byc roznie.

@down, weeee! Bylem pierwszy!

Raul
08-06-2005, 17:58
Chyba na odwrót, później Ty nie zakładaj tematów: "Plax co zrobić źli Del'Toro mnie zabili, polacy połączmy się i ich zabijmy!!!'.
Powodzenia Wam życzę w tym "wykaszaniu dup", kiedy z rooka wyjdziesz? Jak oni będą mieli po 60+lvl? Chłopcze Ty najpierw zbieraj ekipę żeby niedźwiedzia zabić, a później będą Del'Toro.

voolygar
08-06-2005, 18:14
Jeszcze czego. Na Selenie jest narazie spokoj i wole zeby tak pozostalo.

lol to zes teraz do***al , chyba spokoj na trolach w ab

zoso
08-06-2005, 18:29
Chłopcze Ty najpierw zbieraj ekipę żeby niedźwiedzia zabić, a później będą Del'Toro.

heeh dobre:) Ja nie mam nic do DT (gram na innych serwerach) ale zazdroszcze im umiejętności nie ma co kryć są dobrzy.
btw czytal ktoś wywiad z Diego na tibianews?

Mefontic
08-06-2005, 21:41
ja gram na iridi i z tego co mi wiadomo tylko Naviator pozostal na iridi z prawdziwych DT :p Pamietam jak jeszcze Teebu gral i Jaero ale szybko ich zhackowali i przeszli na berylie :)

Elmer
08-06-2005, 22:01
U nas (na isarce) del'toro nikt nie mogl roz***ac - "black sheep", "banana team", "golden legion". Jedyna gildia, ktora miala szanse wygrac to "Vampires" ale niestety wyniesli sie z Isary. A jedyna osoba, ktora del'toro nie zlamalo byl Dimitri von carstein....

Zapomniałeś powiedzieć że jeszcze było leviation brood...Apropo warto napisać jak del'toro przestało rządzić na servie (połowicznie).
Zaczeło się od kłótni haos ridersów (ranga w gildii del'toro bez dopisku w nicku del'toro) z mediotą windalem i innymi. Założyli oni własną gildię o nazwie...i tu jest problem...po zmianie nazwy na "in Flames" i przyłączeniu do siebie Vampirów zaczęła się wojna. Walki były dosyć krótkie, jednak zacięte. Wygrało In Flames. Kilka tygodni temu gildia ta rozpadła się i powstały 2 przyjazne gildie: Pretorian guard i Isarian Finests. Jak narazie żyją w zgodzie, jednak Wszystko się wyjaśni. Jak dla mnie władza na Isarze nie zmieniła się ani trochę...dalej jest zabijanie bez powodu i za za szybkie nabijanie lv.
Apropo dimitriego Koleś był zajefajny. Jako jedyny potrafił coś zrobić. Szkoda że dostał bana bo losy na isarze potoczyłyby się zupełnie inaczej.

@raul
Dokładnie nie warto już próbować podbijać Berylii. wszystko jest zakończone.

nathaniel
08-06-2005, 22:10

widać że jesteś jakimś szczęśliwym dzieckiem. Ja będę chyba ginął tam często :evul: bo nie lubie jak się mi rozkazuje bezsensownie . Przypominam że jesteśmy polakami :]

Matibu
08-06-2005, 22:15
Każdy z was który mysli ze coś wie na temat DT. Nie wie nic. Usłyszeliscie bajki, albo subiektywne wersje zdarzeń i myślicie ze jetescie fajni. Wypracowane zaufanie i chłopaków z DT procentuje naprawde wspaniala znajmoscia i zaden z nich nie zostanie usuniety z mojego Msna.

Ez~

Adolphus Elbragol
08-06-2005, 22:25
Wiem, nabijam bezsensowny post. Mimowszystko musze zapytac - ja tez tylko mysle, ze jestem fajny? ;<

Tak, btw, rzeczywiscie uslyszalem subiektywne wersje zdazen... Zgadnij, od kogo? ;>

Edit: okazalo sie, ze mozna jeszcze jakis sens w tym poscie znalesc.

Ja będę chyba ginął tam często :evul: bo nie lubie jak się mi rozkazuje bezsensownie . Przypominam że jesteśmy polakami :]

Hail bezrozumny nacjonalizm graniczacy momentami z skrajnym rasizmem. My jestesmy polakami, a oni sa Szwedami. Tylko dlaczego polskie gildie (tak, Cors/Gimli, tylko ~90% z nich. Wy to chlubny wyjatek), gdy przegrywaja, rozpadaja sie, a szwedzkie walcza dalej i wygrywaja (czasami).

Jaski
09-06-2005, 07:44
@up
Hehe, bo oni sa szwedami, a nie polakami... Juz sie przyzywczailem do tego, ze lepiej liczyc na br itd. niz na WIEKSZOSC polakow -.-

Czarniawy
09-06-2005, 09:11
OMG ale zamęt ktos zasiał bo del'toro graja tu czy tam co to za różnica, prawda jest taka że jak im nie wejdziesz w drogę to nic ci nie zrobią, prawdą jest to, że jak się wybijesz to po prostu zaproszą cię do swojej guild.
Jest paru PA wśród nich ale większość to wporzo ludzie (tacy sami jak kazdy inny). więc nie widzę powodu żeby robić z tego wielkie halo.....

AnElKa
09-06-2005, 09:16
moj kumpel nabil na ebryli za szybko lvl i go huntowac zaczeli :/ bo za szybko expi wiec zrobi sie z tego druga isara pewnie :/ps:100 post :P

PiXik
09-06-2005, 15:00
dlaczego 8-25lvle max mówią że im dt nic nie zrobili i to mit?bo del toro nie expią na trolach!opanujcie się i nie zarzucajcie komuś że bajki opowiada tylko zróbcie porządniejszy lvl

Logo
09-06-2005, 17:03
Naviator jest z Titani ;). Wiec nie jest DT.

~Stary
10-06-2005, 11:25
jak Del Toro chcą zająć Berylie... To ja radze wszystkim z berylii powybijac Del Toro poki jeszcze nie osiagneli wladzy...

PiXik
10-06-2005, 14:58
jak Del Toro chcą zająć Berylie... To ja radze wszystkim z berylii powybijac Del Toro poki jeszcze nie osiagneli wladzy...
z jakiej planety jesteś?czytać umisz?oni już mają władzę

Rilo
10-06-2005, 18:36
te noobki nie opanuja na bank novy xD