Pokaż pełną wersje : Pytanko o Programik...
Mistrz Czarnego Miecza
13-03-2004, 22:31
Chciałem sie zapytać jaki jest najlepszy (darmowy) programik do przeróbki zdjęć itp. (niemówcie tu o PAINCIE), jeśli możecie to prosze o adres stronki do tego programiku :) .
Nie ma dobrych darmowych programów do przeróbki zdjęć. Najlepsze to Corel i Paint Shop Pro lecz są niestety bardzo drogie.
Dan the Automator
14-03-2004, 12:14
...zawsze można uzyć "klucza francuskiego" do nich ;)...
A jak chcesz uczciwie - to polecam www.chip.pl w download jest dużo freeware programów, powinieneś coś znaleźć
www.programs.pl tam powinieneś coś znaleźć
rowerek33
14-03-2004, 12:27
O stary wejdz na strone www.programosy.pl lub www.underpl.org
To są wedlug mnie dwie najlepsze stronki jeśli chodzi o ściaganie programów.
Niestety chip-a nie popieram bo przeważnie sa limity ściągających.
A tak na marginesie wpisz w google (www.google.pl) "programy" czy program jakiego szukasz i by było o jeden temat mniej...
Polecam ci PIXIE jest darmowa i mozna ja zassac tylko ze nie podam linku bo nie poamietam. Polecam wpisac w wyszukiwarce "pixia" i na 100% bedize
Jeśli darmowy, to polecam http://www.gimp.org/win32/, tylko do gimpa trzeba się przyzwyczaić. Na początku może wydawać sie dziwny i trudny. Ale jest za free :)
re down:
Prosta... Hmm. Tobie chodzi o program do obróbki grafiki, czy o CADy? ;-> Da się narysować linię prostą, ale nie mam na czym sprawdzić. :/
gimp to bardzo fajny program ... gdyby nie to że nie da się prostej rysować :D
Ale do screenów i fak-ów starczy :D
E tam... Po co mu orginalny program jak i tak windowsa ma pirackiego. Jak tak bardzo chcesz być legalny to przejdz na linuksa. Tam są tego rodzaju programy darmowe
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.