Pokaż pełną wersje : Ważne pytanie
Czy ludzie z pacciem mają łągi ???? Prosze o odpowiedz
Eeeee...."łągi"?A co to takiego? :)Jesli chodzilo ci o lagi - oczywiscie :P
Hmm....Ja mam Pacca a nie raz mam takie lagi ze sie boje wyjsc z depo bo moga mnie zabic za afk :D
Jeśli chodzi o połączenie, to pacc daje Ci tylko tyle, że nawet przy pełnym serwerze możesz wejść do gry. Kiedy masz wolne połączenie z netem wtedy możesz odczuć nieprzyjemny efekt zwany właśnie lagami
Najgorzej oczywiscie jak masz modemik... Ja mam bardzo szybkie lacze i lagi mam tylko wtedy cipowie cos robia na serwerze ...
Słuchaj... Jezeli masz słabe lacze to ci ani pacc ani cipowie nie pomoga ( no chyba ze ci wykupia locze 1 megowe :PP ) a Pacc daje to ze sie wbijasz na tibie bez problemu a takze duzo wiecej udogodnien w grze typu czary, promotion, pływanie ludka, kilka nowych miast, i potworkow takich jak : vampir, demon, hero i mozliwe ze jszzce jakis o ktorycxh zapomnialem :P
Czasami mozesz miec lacze 50000 MG i i tak masz laaagi... Ktore nie sa wina twojego lacza a cipow :P
JA mam 64.000kbp czy to dobre na tibie :) mam stalke
ja mam łacze 0.5 mb/s na 10 osub. I na statystykach tibia potrzebuje gora 35kb/s (niecale 10%)w tedy niema lagow i jest zajeb.. .
Ja mam łącza DSL 512/kbs i w ogole nie mam lagów(chyba ze cos CIPowie robią)
Taaaak... I wszyscy po kolei chwalimy się, kto jakie ma łącze ;) O lagach to chyba już wszystko, więc...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.