Pokaż pełną wersje : Problem ze znalezieniem pewnego pliku..
Mam the sims 2 (pirat oryginał jest naprawdę zwalony:/). I wyskakuje mi jak gram po kilku h w simsy Aplikacja Została zakłócona. Program zostnie zamknięty. )thesims2*****). Czytałem że trzeba zrobić defragmentację dysku ale kiedy pisze "Analizowanie 95%) wyskakuje błąd BLABLABLA "Recycled.182txt" wchodziłem wszędzie nawet wyszukiwałem w internecie nikt mi nie pomógł może wy mi pomożecie?
Shanhaevel
06-06-2005, 15:06
Jeeezzzuuuuu... Masz pirata i dziwisz się, że coś jest nie tak? Może zadzownisz do EA w Polsce i powiesz, że ci się pirat zwalił? Bo oryginał jest głupi? Głupota powala...
Bosh Shan -.-""""""" NA ORYGINALE TEŻ TAK JEST!!!!!!!!!!!!!.
Mack Abadrak
06-06-2005, 15:24
Tia ciekawe... Ja mam orginała i nic mi nie wyskakuje...
Ale spoko, masz pirata, spróbuj zadzwonić na infolinię i powiedzieć, że Ci się zepsuło <rotfl> albo idź reklamować tam gdzie kupiłeś
Piractwo jest be!
Macie rację... No człowieku zlituj się... Skarżysz się, że pirat sie chrzani... Czy możesz mi wytłumaczyć dlaczego myślisz, że oryginał jest zwalony? Od zawsze powrzechnie wiadomo, że pirat jest gorszy niż oryginalny odpowiednik. Myślisz, że pirat z czego był przegrywany? Uwaga Uwaga zaskakująca odpowiedź!!: Pirat jest przegrywany z oryginalnego egzemplarza!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.