Pokaż pełną wersje : Czy to jest możliwe ?!
Witam.
Kumpel kupił GH, jednak członkowie mieszkający w nim nie byli ze sobą zrzeszeni w żadnej Guildii.
GH był niecały dzień. Dzisiaj okazuje się, że jest cały wyczyszczony a kumpel mówi, że to kara od CIP Softu.
To prawda, czy ten kumpel to zwykły oszust, który opróżnił pokoje i udaje głupka?
Jeśli jednak jest to kara to czy da się jakoś odzyskać utracone itemy?
Nawet jeśli by mu odebrali GH to wszystkie przedmioty idą do depo właściciela(czyli do kolegi który was oszukał). Jeśli przedmiotów w GH nie ma, a kolega nadal jest właścicielem, to już na 99% was oszukał(ten 1% to hack lub ktoś z mieszkańców okradł).
Yoh Asakura
06-06-2005, 16:06
Wasz "kumpel" Was okradł.Proste i logiczne.CIPsoft nie mógł dać takiej kary.Dlatego ja nie ryzykuje z Guild House.Proste ?
Już nieaktualne (;
Kumpel na tym koncie miał dwie postaci i okazało się, że to wszystko było w depo na drugiej postaci.
ale dzięki za odpowiedzi (:
A co sie dzieje, z rzeczami, ktore zostaly w moim domku, a mi sie pacc skonczyl?? Bo jakos do mojego Dp nie tafily? :(
Odpowiedź na pytanie Wilq:
Popszeszukuj depo we wszystkich miastach. Najprawdopodobniej powinny siedzieć w Thais lub w mieście gdzie miałeś domek.
Domek mialem w Ank, czyli tam to wszystko lezy? (k-set, gs, war. helm i inne) Chyba sie zachalstam, bo na tego chara juz pacc'a nie kupie :(
PalAnonim
06-06-2005, 18:27
Domek mialem w Ank, czyli tam to wszystko lezy? (k-set, gs, war. helm i inne) Chyba sie zachalstam, bo na tego chara juz pacc'a nie kupie :(
Na to wyglada, ze tam masz itemki. Malutki pech
Maciek Dragon
06-06-2005, 18:50
Jak sie ma itenki w domku i sie traci pacc to itenki sa wysylane do Thais, a nie do tego miasta w ktorym miales domek bo jesli miales np. w Ank to ciezko bylo by je odzyskac bez pacc'a :) A sa wysylane do Thais, bo podobno to bylo pierwsze miasto na tibi jakie powstalo tak slyszalem :]
daroslaw
06-06-2005, 19:53
up: Ja słyszalem właśnie taka teorie jak mowi PalAnonim. Chyba jesteś w błędzie.
Jak sie ma itenki w domku i sie traci pacc to itenki sa wysylane do Thais, a nie do tego miasta w ktorym miales domek bo jesli miales np. w Ank to ciezko bylo by je odzyskac bez pacc'a :) A sa wysylane do Thais, bo podobno to bylo pierwsze miasto na tibi jakie powstalo tak slyszalem :]
Zle slyszales, przemeldowywany jestes tylko do Thais jesli wczesniej byles mieszkance jednego z paacowych miast.
Lady Aneczka
07-06-2005, 16:10
Przykro mi to mówić, ale trzeba było pilnować swego dobytku, skoro już zdecydowałes się oddac go pod wspólny dach z innymi graczami. No ale czego Ty się spodziewałeś. W tej grze jest coraz mniej uczciwych ludzi.
Oszukal was ! :P
Poczekal az położycie swoje itemy itp na ziemi a potem je zabierze dla siebie :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.